Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίδαμε αξιοπρεπή μπαλα απ' τους πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το Euro, μιλάμε δλδ για 2 χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει επ' ουδενί οτι οι τελευταίες επιλογές του Ρεχάγκελ δεν ήταν γραφικές ή ότι η μπάλα που παίζουμε τόσο καιρό τώρα δεν είναι για τα πανηγύρια. Οι σαλίγκαροι ας γυρίσουν στη φωλίτσα τους (έβρεξε πολύ χτες και βγήκαν σήμερα) διότι η δαμόκλειος σπάθη δεν είναι πάνω απ' τους επικριτές του Ρεχάγκελ αλλά απ' τον ίδιο μια και ο όμιλος είναι σχεδόν της πλάκας.

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κρίμα που δεν έπαιζε ο Στολτίδης στη θέση του Κατσουράνη σήμερα! Είμαι σίγουρος ότι θα έβαζε 3 γκολ και θα ήταν πολύ περισσότερες φορές στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή :mrgreen:

Μέχρι το 60' όμως, διότι πέρα από εκεί δε μπορεί να βγάλει τον αγώνα.

Δημοσ.
Κρίμα που δεν έπαιζε ο Στολτίδης στη θέση του Κατσουράνη σήμερα! Είμαι σίγουρος ότι θα έβαζε 3 γκολ και θα ήταν πολύ περισσότερες φορές στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή :mrgreen:

Φτωχέ Μανώλη...έχεις μια δυσκολία να αντιλαμβάνεσι τι ακριβώς σου γράφουν, αλλά και το χρόνο θα σου δώσω να επανέλθεις στο σχόλιο που κουοτάρησες και να το σκεφτείς λίγο παραπάνω και θα στο εξηγήσω κι ο ίδιος μήπως και τελικά βρεις την άκρη σου.

Το ερώτημα που σου απεύθυνα ευθύς εξαρχής ήταν απλό, απλούστατο: τον είχες δει τον Κατσουράνη να παίζει πρόσφατα σε κανένα παιχνίδι για να γνωρίζεις σε τι κατάσταση είναι ή απλώς χρησιμοποίησες το γνωστό επιχείρημα "στην αλλοδαπή να παίζει κι ό,τι να 'ναι"; Γιατί αν τον είδες και διαπίστωσες πως είναι φορμαρισμένος, καλώς τον προτείνεις...αν όχι, δεν έχουμε καν πεδίο συζήτησης (ως συνήθως).

Στην υποθετική σου λοιπόν ερώτηση, θα πάρεις υποθετική απάντηση κι άντε να δω πως ακριβώς θα με βγάλεις λάθος: ναι, ο Στολτίδης θα είχε βάλει 3 γκολ και θα ήταν περισσότερες φορές στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή. Χαίρομαι μάλιστα που συμφωνούμε. Καιρός σου ήταν να δεις το φως το αληθινό. ;)

Τειρεσίας εσύ...Κάλχας εγώ.

...αλλά με βγάζαν και ηλίθιο και ότι δεν ξέρω τι λέω και ότι είμαι πανάσχετος κτλ. Όπως και τον Ρεχάγκελ δηλαδή.

Στην περίπτωσή σου δεν έχει αλλάξει και τίποτα. Μην αυταπατάσαι Ρεχαγκελ-Minime.

Τις διαφωνίες για τις ανυπόστατες θέσεις, τα μισόλογα, τη λεκτική ανεπάρκεια όταν καλείσαι να αποδώσεις έννοιες (που συνήθως άλλα λες κι άλλα εννοείς) και τόσα άλλα στις κατέθεσαν ήδη κλίκαδόροι και μη, για να μην έχεις και παράπονο. Όταν φυσικά η ανοησία γίνεται έπαρση, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Όσον αφορά το Ρεχάγκελ, ουδείς μπορεί να απολαμβάνει εσαεί ασυλίας. Μετρήσαμε αρκετά χαστούκια στην μετά Euro εποχή για να τον θεωρούμε Mr Perfect σε κάθε περίπτωση. Και δε μιλάω μονάχα για αποκλεισμούς, αλλά και για εμφανίσεις επιπέδου πανηγυριού, με κατεβασμένα τα σωρτσάκια για να θυμίζουν τις πάλαι ποτέ ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Αν μετά από όλα αυτά επιμένεις να θεωρείς πως με το που θα ανοίξει το στόμα του, πρέπει να πέφτουμε στα τέσσερα και να υποκλινόμαστε, ψάξε αλλού για προσωπολάτρες και groupies. Με σκεπτόμενους ανθρώπους έχεις να κάνεις που δεν έχουν δανεική κρίση.

Δημοσ.

Oι γνωστές δικηγορικές χαζομάρες του blueviper. "Όοοοχι, εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι ο Κατσουράνης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απλά σε ρώτησα αν ήξερες εσύ σε τι κατάσταση είναι." και φυσικά "Και που το ξέρεις εσύ; Μάντης είσαι;".

Πάντα προβλέψιμος. Μετά μην παρεξηγήσαι όμως όταν σου λέω ότι στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δε γράφεις απόψεις.

Και μετά κατηγορείς εμένα για λεκτική ανεπάρκεια, κάτι για το οποίο δε έχω πρόβλημα να παραδεχτώ (γνωρίζω καλά τα ελαττώματα μου, δεν είμαι ψωνισμένος). Πράγματι δεν χειρίζομαι καλά τη γλώσσα. Μουσικός είμαι, όχι φιλόλογος. Εσύ όμως που προφανώς τη χειρίζεσαι καλά (δεν ειρωνεύομαι), θα έπρεπε να μπορείς να είσαι σαφέστερος σ'αυτά που γράφεις. Εμένα οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τις απόψεις μου (και μάλιστα αφού με έχουν βάλει να γράψω εκθέσεις εκατοντάδων λέξεων) είναι οι κλικαδόροι (πού τους είδες τους "μη" να λένε κάτι αντίστοιχο; ). Εσύ αντίθετα έχεις συχνά προβλήματα επικοινωνίας (και σε άλλες σου συζητήσεις, όχι μόνο μαζί μου) τα οποία βέβαια αποδίδεις ΠΑΝΤΑ στο ότι "Ε, αφού ο άλλος δεν ξέρει τι να απαντήσει, κάνει πως δεν καταλαβαίνει".

Εσύ λοιπόν που καταλαβαίνεις, θα έπρεπε να έχεις καταλάβει εδώ και μέρες, ότι ποτέ δεν έγραψα για τον Ρεχάγκελ ότι έχει ασυλία, ούτε μίλησα για προσωπολατρείες, ούτε για τίποτα από όλα αυτά που ξοδεύεις τόσο χώρο για να περιγράψεις, λες και αμα το πεις σε μια σειρά είναι απλά άποψη, ενώ αν το πεις σε 10, έχεις επιχειρηματολογήσει. Δυστυχώς και ολόκληρο βιβλίο να γράψεις για το πως εγώ θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να λατρεύονται, το απότελεσμα θα είναι το ίδιο. Δεν ισχύει και δεν ανέφερα ποτέ κάτι τέτοιο.

Έγραψα "σεβασμός!" και το ίδιο ζήτησα και για μένα (καλά για μένα δεν είστε και υποχρεωμένοι, απλά εγώ αυτό θεωρώ καλό συνομιλητή, το άλλο το λέω δικηγόρο). Όλα τα άλλα δε με ενοχλούν. Καλή και η κριτική, και εγώ διαφωνώ με επιλογές του Ρεχάγκελ, αλλά από το να διαφωνώ και να κριτικάρω, μέχρι να τον βγάζω άχρηστο, άμπαλο, με εμμονές και μάλιστα ενώ έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι όλα αυτά τελικά ΕΧΟΥΝ ένα νόημα, υπάρχει μια τεράάστια διαφορά.

Δημοσ.

Πάντως ρε manuel περα απο τη διαμαχη σου με τον blueviper, πως μπορεις εσυ να εισαι σιγουρος για μια υπόθεση? Λες οτι ο Στολτιδης αν επαιζε θα ηταν χειροτερος απο τον Κατσουρανη (εισαι σιγουρος οπως το εκφραζεις...δεν κανεις απλα μια υποθεση). Πραγματικα και γω δεν καταλαβαινω πως μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι που για να το κρινει κανεις πρεπει να ξαναγινει ο αγωνας και στη θεση του Κατσουρανη να μπει ο Στολτιδης για να δουμε ποιος εχει δικιο.

Απο εκει και περα, μιλωντας γενικα και χωρις να απευθυνομαι σε σενα, ο Ρεχαγκελ φυσικα και δεν πρεπει να εχει κανενος είδους ασυλια.

παντως αν εξαιρεσουμε αυτο που εκανε με τον Καψη, δειχνει σημαδια βελτιωσης τους τελευταιους μηνες.

α)Επιτελους ξεκανε τον Βρυζα

β)Επιτελους δεν ξεκιναει τον Χαριστεα

γ)Δεν πιστευα στα ματια μου οταν ειδα Σαμαρα - Λυμπεροπουλο μπροστά. Μεγαλο αλμα αυτο απο τον Ρεχαγκελ. Η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να κανει.

και δ)Σταματησε να χρησιμοποιει βασικους παιχτες που δεν εχουν ομαδα κατα ενα μεγαλο βαθμο.

Μακαρι να συνεχισει ετσι. Η αλλαγη προσωπων (παιχτων) ευτυχως προχωραει. Ισως θα επρεπε λιγο πιο γρηγορα αλλα και η ξαφνικη αλλαγη όλης της ομάδας θα ηταν ότι χειροτερο.

Απο εκει και πέρα, δεν ειμαι υπερμαχος του ρεχαγκελ αλλα οταν αποφασισουμε οτι θελουμε να φυγει, θελω να δω ποιος θα τον αντικαταστησει...και το λεω αυτο γιατι οποιοσδηποτε αλλος προπονητης και να ερθει θα εχει σιγουρα τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και θα ειναι ένα μεγαλο ρισκο το πως θα αντιδράσει η ομάδα.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον blueviper πάντως και για τα περί ασυλίας του Ρεχάγκελ.

Από την άλλη, χθες έβλεπα τον αγώνα με κάτι φίλους, ένας εκ των οποίων έχει ψύχωση εναντίον του Ρεχάγκελ. Παρά το κόλλημά του όμως, παρακολουθεί και κατέχει πολύ από μπάλα.

Όταν του είπα, "οκ ας φύγει ο Ρεχάγκελ, ποιον να παρουμε;" δεν είχε να μου πει όνομα.

Από την άλλη, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι ο άνθρωπος έχει εμμονές.

Δεν μπορεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, να απορεί γιατί δεν κλήθηκε ο Στολτίδης, και να έχει δίκιο ο Γερμανός.

Δημοσ.

Παιδιά ας αρκεστούμε σε κριτικές επί του θέματος σαν του Critter και ας αφήσουμε τις προσωπικές διαμάχες.....Manuel και Blueviper,με όλο το σεβασμό,κόφτε το.......Δε με ενδιαφέρει ποιός έχει δίκιο,αλλά είναι κουραστικό αυτό.....:-|

Δημοσ.

Ο ρεχαγκελ δεν λειτουργεί σύμφωνα με την λογική, λειτουργεί σαν να έχει κάνει ένα λόμπι, μια δική του κλίκα. Δεν έρχεται να βλέπει αγώνες στην Ελλάδα, πιθανόν να μην γνωρίζει αρκετούς ελπιδοφόρους παίχτες και διαλέγει να αγνοεί άλλους έμπειρους και ποιοτικούς παίχτες. Έχει έναν κορμό και τον συντηρεί μέχρι να γεράσουν μαζί λολ! Επίσης πετάει κάτι γελοία και επικίνδυνα του στιλ "τον πήρα για να του ανεβάσω την ψυχολογία", έχει να παίξει 2 χρόνια και χρειάζεται υποστήριξη, λες και είμαστε άσυλο αποκατάστασης.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχει και η άποψη ότι έχει την κλίκα του και την ξεζουμίζει όσο καλύτερα μπορεί. Παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίχτες και έχει την εμπιστοσύνη τους, στην τελική πολλές φορές παίζουν και για την πάρτη του. Επίσης τεχνικά δεν μπορείς να τον πεις άσχετο, ξέρει να στήσει την ομάδα ανάλογα με τον αγώνα και να πάρει αποτέλεσμα. Και αν μη τι άλλο έχει κάνει το μεγαλύτερο δυνατόν κατόρθωμα με το ευρωπαϊκό (θέλημα θεού ήταν αλλά ας δώσουμε και ένσημα στον heracles). Είχαμε κοιλιά μετά ναι, αλλά πάνε να ορθοποδήσουνε (λέμε τώρα)

το θέμα λοιπόν είναι πας με την λογική η με τα αποτελέσματα? Εγώ ρε παιδία δεν μπορώ μα τον ακολουθήσω τον ρεχαγκελ, μπορεί να φέρνει αποτελέσματα αλλά ο άνθρωπος είναι παλαβός και γεροπαράξενος. Μπορεί να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας , αλλά ρε γαμώτο προσβάλει και την νοημοσύνη μου. Κατά κάποιον τρόπο προτιμώ να γίνονται ορθές κλήσεις παιχτών και ας χάσουμε το παιχνίδι. Είναι παράνοια και αναρχία αυτό που κάνει ο ρεχαγκελ πλέον. χτυπάει επιθετικός, καλούμαι αμυντικό, αλλαγές στον πάγκο δεν έχουμε, παίχτες που δεν έχουν ούτε προετοιμασία παίζουνε, φορμαρισμένοι αγνοούνται, τραυματισμένοι και καλούνται, ότι να ναι, επειδή του κάθετε το 1-0 με το στανιό πάει να πει ότι είναι σωστό?? άσε που αν δεν έκοβαν το οφσάιντ και ήταν 1-1 τώρα θα φωνάζανε όλοι για τις επιλογές του.

Δεν τον αντέχω και του δίνετε πολύ παραπάνω credit από ότι του αξίζει.

Δημοσ.
το θέμα λοιπόν είναι πας με την λογική η με τα αποτελέσματα?

imho, με τα αποτελέσματα, φίλε μου.

και δεν έχει να κάνει με τον ρεχακλή μόνο αυτό, βέβαια.

απλά γενικεύω.

από το ποδόσφαιρο μέχρι τις επιχειρήσεις, ότι απαιτεί δηλαδή καλό αποτέλεσμα, δεν κρίνεσαι από τις καλές προθέσεις.

να σου πω την αλήθεια, και δεμένο με ζουρλομανδύα να τον έχουν στον πάγκο και να βγάζει αφρούς, αν είναι να μου πάρει και το επόμενο euro (λέμε τώρα), αυτόν θέλω.

όλα τα άλλα που λες, είναι απολύτως σωστά. αλλά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτόν.

Δημοσ.

Κι αν εμπαινε το δοκαρι θα ηταν θεος?

Δλδ, αν παμε και προσευχομαστε ολοι στις εκκλησιες θα παρουμε και το επομενο Γιουργια ε?

Δημοσ.
Κι αν εμπαινε το δοκαρι θα ηταν θεος?

Στάνταρ. Αφού είμαστε πανηγυριτζήδες.

Δλδ, αν παμε και προσευχομαστε ολοι στις εκκλησιες θα παρουμε και το επομενο Γιουργια ε?

Δεν υποστηρίζω τον Ρεχάγκελ, αν αυτό φάνηκε από τα λεγόμενά μου.

Απλά λέω ότι αν του βγουν τα αποτελέσματα, όλα όσα (δικαίως) του καταλογίζουν, θα πάνε περίπατο.

Δημοσ.

Punky σορυ, μπερδεμα.

για το Τζινο πηγαινε.

Μου φαινεται περιεργο που βγαινει αμπαλος και (εκπληκτικα) τυχερος ο Ρεχαγκελ.

Δημοσ.
Punky σορυ, μπερδεμα.

για το Τζινο πηγαινε.

Μου φαινεται περιεργο που βγαινει αμπαλος και (εκπληκτικα) τυχερος ο Ρεχαγκελ.

Επίσης τεχνικά δεν μπορείς να τον πεις άσχετο, ξέρει να στήσει την ομάδα ανάλογα με τον αγώνα και να πάρει αποτέλεσμα. Και αν μη τι άλλο έχει κάνει το μεγαλύτερο δυνατόν κατόρθωμα με το ευρωπαϊκό

αν προσεξες δεν τον βγαζο αμπαλο. Του ανγνοριζο επισης οτι απο την ομαδα που εχει, εχει βγαλει το κατι παραπανο που δεν μπορεσε κανενας αλλος. Και ναι ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ οτι η ελληνικη ομαδα ουδεποτε ειχε το ταλεντο και την ικανοτητα για να κατακταει ευροπαικα τροπαια! Και γεγονος ειναι οτι ειχαμε και αρκετη τυχη μεσα σε ολα τα αλλα. Μπραβο τους, το πηρανε, δεν το διαγραφουμε αλλα μη μου πεις τορα οτι χτυπαμε και το επομενο ευρο και παμε για παγκοσμιο μετα.

Και ενταξει διαλεγουμε αποτελεσματα αντι για λογικη, αλλα γιατι να μην μπορουν να συνδυαστουν αυτα τα δυο?? Αν εξαιρεσουμε 5 ματς που μας κατσανε στο ευρο, ολη η αλλη εικονα της εθνικης για 2 χρονια ειναι μαυρα χαλια, οποτε στην τελικη για ποια αποτελσματα μιλαμε?? Πως νικησαμε το καζακσταν?? Δηλαδη με λογικες κλησεις στην ομαδα και εναν αλλον ικανο προπονητη δεν μπορουσε να γινει αυτο? Ειναι αναγκη να χτυπαει ο κυριακος και να εχουμε μονον ετοιμοπολεμο τον πατσατσογλου στον παγκο??? και αν πιασατε και την ειρονια, αυτο παει στην λεξη ετοιμοπολεμο λολ! 3 χρονια εξω, με 1,5 χ 90λεπτο στα ποδια. Δοστου χρονο να συνελθει πληρος ρε καραγκιοζη και μετα παρε τον στην ομαδα. αλλα ξεχασα, επρεπε να του τονοσει την ψυχολογια, γιατι μαζι με τον καψη ειναι στα down τους! Ναι μορε και ο μπασινας περσυ δεν ειχε ομαδα και ηθελε υποστηρηξη και ο ζαγορακης εχει πιεσεις με τον γαμο και πρεπει να ξεσκαει που και που. Ναι ρε του εκατσε και το 0-1 στο καζακσταν και το 1-0 με τη νορβηγια, σιγα την μπαλα που πεζουμε.

Δημοσ.

Δεν ξερω μπαλα. Κοινως, δεν ξερω αναλυσεις, συστηματα κτλ. (να σκεφτεις οτι υποστηριζω Καλαμαρια ενω αμα ηξερα μπαλα θα ημουν ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ).

Γιατι ποτε αλλοτε καμμια ομαδα σαν την Ελλαδα δεν εκανε κατι τετοιο στην ιστορια? Η τυχη ειναι σπουδαιος παραγοντας αλλα δεν φερνει τροπαια.

Και οι καημενοι οι Αγγλοι, γιατι δεν εχουν τιποτα? Τερμα γκαντεμια σε ολα?

Πιστευω οτι ο Ελληνας θελει το Γερμανο του. Του λειπει μεθοδικοτητα και σταθεροτητα και να μην επηρεαζεται πολυ απο την ψυχολογια. Αυτα του εδωσε του ελληνα ο γερμαναρας και γι'αυτο τα καταφερε.

Πιστευεις δλδ οτι θα καναμε κατι καλο στο Γιουρο αν ειχαμε ελληνα προπονητη?

Δεν νομιζω, θα πατωναμε ως συνηθως.

Δημοσ.

εχχμμμ δανια??? σου λεει τιποτα? πηρε το ευρο απο τις παραλιες!

δεν μιλησα ποτε για ελληνα προπονητη αλλα για λογικο και ικανο, ο ρεχαγκελ εχει λιγο απο το ενα απο αυτα μονο!

Στο μπασκετ ο γιαννακης ειναι γερμανος?? Η μηπως η διαφορα εκει ειναι οτι τα παλικαρια πραγματικα ξερουν το αθλημα και ειναι εκει που το αξιζουν και εχουν και σταθερη πορεια απο τα εφηβικα μεχρι τα ανδρικα εθνικα συγκροτηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...