Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από οργάνωση το Καραϊσκάκη αίσχος....Βάλανε τις καθαρίστριες με τις σκούπες να πάρουν τα νερά μετά από μισή ώρα.....:mrgreen: :mrgreen: Έλεοοοοος.....

Άντε να δούμε θα γίνει αγώνας επιτέλους;;;:neutral:

Δημοσ.
Από οργάνωση το Καραϊσκάκη αίσχος....Βάλανε τις καθαρίστριες με τις σκούπες να πάρουν τα νερά μετά από μισή ώρα.....:mrgreen: :mrgreen: Έλεοοοοος.....

Άντε να δούμε θα γίνει αγώνας επιτέλους;;;:neutral:

Μιά καθαρίστρια φορούσε καί μαντίλι στο κεφάλι!Καί αν αληθεύουν οι πληροφορίες τραγουδούσε το παπάκι πάει στην ποταμιά!

Οί Ευρω-πέοι Έλληνες!Δεν ήταν προετοιμασμένοι ότι μπορεί καί να βρέξει.Παιδιά μικρές λεπτομέρεις πού φανερώνουν ότι είμαστε άλλη ράτσα.

Δημοσ.

ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕΕΕ.Με το αγαπημένο μας 1-0 φτάνουμε στους 6 βαθμούς και προχωράμε ακάθεκτοι.Κορυφαίοι Σεϊταρίδης,Κατσουράνης,αλλά και Κυργιάκος και Ανατολάκης.Αρκετά καλός ο Νικοπολίδης,αν και μας τα χάλασε κάπως στο τέλος.....

ΥΣ1:αυτός ο βλάκας ο Riise μας έσπασε τα νεύρα με την παλιοπετσέτα του και τα πλάγια του.....:evil:

ΥΣ2 : άθλια η οργάνωση του γηπέδου.....Σκεφτείτε αν έβρεχε πολύ περισσότερο τι θα γινόταν..........

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε και ο Σαμαράς!!!Επίσης Σπυρόπουλος και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Παμε μωρή ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.
Κατσουράνης?! Έχεις επίγνωση τι κάνει ο Κατσουράνης, πως παίζει, αν παίζει κοκ εκεί που βρίσκεται ή απλώς "ξένος" να 'ναι κι ό,τι να 'ναι; Έτσι να πετάμε ονόματα κι ό,τι βγει;

Γεια σου σχετικέ Manuel.

Κρίμα που δεν έπαιζε ο Στολτίδης στη θέση του Κατσουράνη σήμερα! Είμαι σίγουρος ότι θα έβαζε 3 γκολ και θα ήταν πολύ περισσότερες φορές στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή :mrgreen:

Δημοσ.

Ευτυχώς τουλάχιστον που πανηγυρίζουμε και μερικοί,γιατί βλέπω μια γενική αδιαφορία επί του θέματος.....Άν είχαμε χάσει όμως θα έβγαιναν όλοι οι "Ελληνάρες" να κάνουν τους ειδήμονες και να επικρίνουν.....

Τέσπα.....Άντε καλό βράδυ. :)

Κρίμα που δεν έπαιζε ο Στολτίδης στη θέση του Κατσουράνη σήμερα! Είμαι σίγουρος ότι θα έβαζε 3 γκολ και θα ήταν πολύ περισσότερες φορές στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή :mrgreen:

Φίλε manuel μην μπλέξουμε εδώ μέσα τα περί ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κλπ.Please......:-|

Δημοσ.

Σημαντική νίκη η σημερινή που πιστεύω ότι θα "αναστήσει" τους παίκτες, μιας και το πρόβλημα ήταν κατ' εμέ ψυχολογικό.

Αν λάβουμε δε υπόψη το επίπεδο του ποδοσφαίρου, τότε η νίκη αυτή φαντάζει μεγάλη...

Δημοσ.

Μπραβο στα παιδια κ στον Ρεχαγκελ για τη νικη!

Δεν ειδα τον αγωνα,αλλα χαρηκα πολυ που νικησαμε.Ηταν πολυ σημαντικο στον τομεα της ψυχολογιας.

Δημοσ.

μπραβο ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε παιδια παμε να ανεβουμε λιγακι γιατι ειχαμε απογοητευτει το τελευταιο χρονο... παμε παμε παμε παμε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Φίλε manuel μην μπλέξουμε εδώ μέσα τα περί ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κλπ.Please......:-|

Συγγνώμη. Δεν έχει να κάνει με τις ομάδες. Έχει να κάνει με το ότι όταν έλεγα πως είναι καλύτερα να παίζουν Κατσουράνης Μπασινάς από Στολτίδη, δε μου έλεγαν απλά ότι διαφωνούνε, αλλά με βγάζαν και ηλίθιο και ότι δεν ξέρω τι λέω και ότι είμαι πανάσχετος κτλ. Όπως και τον Ρεχάγκελ δηλαδή.

Σημείωση: Αυτά που συζητιούνται τώρα για τον Ρεχάγκελ (και τις εμμονές-επιλογές του), εγώ θυμάμαι να συζητιούνται και πριν το euro2004. Βέβαια όταν το πήρε, σώπασαν μερικά στόματα. Δυστυχώς κανείς δεν πήρε ένα μάθημα από αυτό και μόλις βρήκαν την ευκαιρία, άρχισαν πάλι. Εύχομαι και ελπίζω (με τη βοήθεια της τύχης που πάντα έχει σημασία, είτε είσαι Εθνική Ελλάδος, είτε είσαι Μπαρτσελόνα), ο Ρεχάγκελ να μπορέσει να κλείσει ξανά μερικά στόματα. Όχι πως ελπίζω ότι αυτό θα διδάξει κάτι για την επόμενη φορά (άλλωστε Έλληνες είμαστε), αλλά έτσι για το γμτ....

Δημοσ.

Εντάξει δεν σου είπαν όλοι για τον Κατσουράνη!Εννοείται ότι είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ και αμέσως μετά πολλοί πιστεύουμε πως είνια ο Στολτίδης. Σίγουρα κλείνει στόματα ο Ρεχάγκελ αλλά σίγουρα ήταν και λάθος αυτό που έκανε τις προάλλες με τον Καψή. Δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα. Συγνώμη αλλά με τον Μπασινά θα διαφωνήσω ότι ήταν καλύτερος από Στολτίδη.

Επίσης είχα πολύ καιρό να δω τον Γιούρκα να παίζει τέτοια μπάλα. 100% βελτιωμένος μου φαίνεται!

Άντε πάμε για 3 στα 3

Δημοσ.
Εντάξει δεν σου είπαν όλοι για τον Κατσουράνη!Εννοείται ότι είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ και αμέσως μετά πολλοί πιστεύουμε πως είνια ο Στολτίδης. Σίγουρα κλείνει στόματα ο Ρεχάγκελ αλλά σίγουρα ήταν και λάθος αυτό που έκανε τις προάλλες με τον Καψή. Δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα. Συγνώμη αλλά με τον Μπασινά θα διαφωνήσω ότι ήταν καλύτερος από Στολτίδη.

Επίσης είχα πολύ καιρό να δω τον Γιούρκα να παίζει τέτοια μπάλα. 100% βελτιωμένος μου φαίνεται!

Άντε πάμε για 3 στα 3

Δε πήγαινε σε σένα mate ;) και ούτε και έχω κανένα πρόβλημα με το να διαφωνούμε (πιθανώς να έχεις και δίκιο). Ο επιθετικός τόνος ωφείλεται σε άλλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...