Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 http://www.contra.gr/Columns/Comment/131634.html χωρίς σχόλιο. Απλά μου φαίνεται ενδιαφέρον και πιστεύω ότι εκφράζει αρκετούς από δω μέσα.
blueviper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Για να τα λέει ο Γιώτης Παναγιωτάς έτσι θα είναι. Υποκλίνομαι στην αυθεντία του.
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει..... Για να θυμηθω...α ναι, ειναι αυτα που ελεγα μετα τον αγωνα με τη Βοσνια!
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ποιος διαφωνει? Συμφωνω πληρως με τον Γιώτη Παναγιωτά
Kandinsky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ο συγκεκριμένος τίτλος παραπέμπει περισσότερο στην τύχη (το λεγόμενο "άστρο) παρά στην ικανότητα. Όσον αφορά τους Άγγλους, δεν καταλαβαίνω πού το πάει ο φωστήρας. Ότι επειδή πήγαινε καλά στα προκριματικά ο Σουηδός ήταν και πετυχημένος? Ή οτι η Αγγλία μαζί του έπαιζε καλή μπάλα? Ή ότι πέτυχε κάποιο στόχο της? Τί έκανε στο ΠΚ με την καλύτερη ίσως Αγγλία των τελευταίων ετών ο κος Έρικσον, μήπως θυμάται να μας το πει ο λεβέντης? Το ωραίο είναι το Το ευτύχημα είναι ότι οι Ελληνες διεθνείς έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην λογική του Οτο. «Η εθνική ήταν κακή μέχρι το 80ʼ. Γιατί;» ρώτησε Ελληνας δημοσιογράφος τον Αγγελο Χαριστέα μετά το ματς, για να πάρει την πληρωμένη… αντ-ερώτηση: «Τι θέλετε ρε παιδιά; 4-0 κερδίσαμε!» Όπως τα λέει ειναι. Έχουν μπει κι αυτοί στη λογική του Όττο, τσίκι τσίκι το φυστίκι και να βαφτίζουμε επιτυχία το "όλοι πίσω" με τη Βοσνία....
nontasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Και το μουντιάλ να πάρει η Ελλάδα(λέμε τώρα) άχρηστη θα την ανεβάζουμε ,άχρηστη θα την κατεβάζουμε.....Είμαστε γνήσιοι Έλληνες......
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kandinsky, nontasg, blueviper, ρεπό μιας μέρας για κατούρημα. Το έχετε σκίσει λίγο. Εντός του θέματος τώρα σας παρακαλώ :*
johnnyestia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Έλα ρε Ελλαδούλα με τα 10 εκατομμυριάκια σου!! Από contra.gr: Στη 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο η Εθνική ομάδα. Μετά τις δύο νίκες επί της Νορβηγίας και επί της Βοσνίας η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε άλμα 8 θέσεων. Οσον αφορά τις ομάδες του ομίλου μας για τα προκριματικά του Euro 2008, η Τουρκία βρίσκεται στην 21η θέση της κατάταξης και η Νορβηγία στη 51η. Πρώτη παραμένει η Βραζιλία ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία και στην τρίτη η Γαλλία
Kandinsky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Απ' ότι βλέπω εντελώς ξαφνικά ανακαλύφθηκε εκ νέου η Αμερική και σβήνουμε αβέρτα τα off topic όπως οι κονκισταδόρες θερίσανε τους ιθαγενείς. Αέραααα! Γιούριαααα! (κλασικά ελληνικά τα δύο αυτά οπότε μάλλον είμεθα ontopic για τα της Εθνικής)....
punky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Απ' ότι βλέπω εντελώς ξαφνικά ανακαλύφθηκε εκ νέου η Αμερική και σβήνουμε αβέρτα τα off topic Έχουμε βρει το διάολό μας (στην κυριολεξία) με αυτό τον μοδεράτορα. Αν είχα ένα ευρω για κάθε infraction που έχω φάει, θα είχα ξεχρεώσει το Fiesta. Τα εν λόγω post, μαζί με ένα κείμενο που είχε δημοσιευτεί και έκανε μια παλιά μου γκόμενα να δακρύσει από συγκίνηση, ήταν ότι καλύτερο είχα γράψει.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Στη 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο η Εθνική ομάδα. Μετά τις δύο νίκες επί της Νορβηγίας και επί της Βοσνίας η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε άλμα 8 θέσεων. Δηλαδη δεν υπαρχουν τουλαχιστον 14 ομαδες που να μας εχουν? Για πλακα σου βρισκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.