Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιτρέπεται να μιλήσω υπέρ της Εθνικής ή θα με πάρετε με τις ντομάτες;;;;:mrgreen: :mrgreen:

Ρε Νώντα, γιατί έχεις κολλήσει;

Κανένας μας δεν μιλάει εναντίον της Εθνικής.

Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όσοι είμαστε σκεπτικιστές, είμαστε γιατί "πονάμε" εξίσου αυτή την ομάδα;

Αυτό που θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε, (για να έχουμε και κοινή βάση συζήτησης), είναι τελικά ποια είναι η ταυτότητά μας.

- Είμαστε ανερχόμενη δύναμη;

- Είμαστε κομήτης που έσβησε;

- Είμαστε μεσαία ομάδα;

- Είμαστε μικρή ομάδα;

Αν είμαστε μικρή ομάδα, τότε γιούπι που κερδίσαμε μια αντίστοιχη μικρή.

Και αντέξαμε στην πίεσή της μέσα στην έδρα της.

Μπράβο στον προπονητή που έφερε το αποτέλεσμα.

Αν είμαστε μεσαία ομάδα ή/και πάνω, τότε παίξαμε για τα μπάζα, εναντίον 10 φουκαράδων. Και είμασταν απλά τυχεροί. Οι αμέσως επόμενοι και λιιιιιίγο καλύτεροι αντίπαλοι, θα μας διασύρουν.

Πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο προπονητής ΔΕΝ βγάζει τον καλύτερο εαυτό, του δυναμικού που έχει.

Το έβγαλε το 2004 αλλά δεν μπορεί να το κάνει πια.

Δεν φταίει μόνο αυτός αλλά φταίει και το ανθρώπινο δυναμικό που διαχειρίζεται γιατί αυτό γέρασε;

Τότε να το αλλάξει.

Δεν έχει άξιους αντικαταστάτες; Τότε ας επαναπροσδιοριστούμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Αυτά είναι τα ερωτήματα (νομίζω) που θέτουμε οι "ανθέλληνες" πικρόχολοι.

Και δεν θα έπρεπε να είναι διαφορετικά αυτά που θέτετε εσείς οι "εραστες της επίσημης αγαπημένης".

Ειδάλλως μπροστά μας θα τα βρούμε.

Και σε άδεια στάδια θα παίζει η Εθνική (πάλι).

Ένα αδιάφορο ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα του οποίου θα το λένε στις ειδήσεις, μετά την κλήρωση του λαχείου.

Οι Ρουβάδες και οι celebrities θα έχουν λακίσει προ πολλού.

Δημοσ.

Εμένα απλά μου τη σπάει που κάθε φορά που χάνει η Ελλάδα ή δεν παίζει καλή μπάλα βγαίνουν όλοι και ειρωνεύονται...Ο άλλος πχ κορόιδευε το Ζαγοράκη,έλεγε να τον βαλσαμώσουμε κλπ....Ε τέτοιοι φίλαθλοι μόνο φίλαθλοι δεν είναι.....Όλους όσους εκφράζουν σε λογική βάση μια πικρία,τους καταννοώ και τους συμμερίζομαι.Οι ακρότητες δε μου αρέσουν απλώς......:-?

Δημοσ.

εχθές μίλησα για χουλιγκανισμό και για κάποιους που άρχισαν να ασχολούνται με την εθνική μετά το euro..

@punky

Κανένας μας δεν μιλάει εναντίον της Εθνικής....

Αυτό που θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε, (για να έχουμε και κοινή βάση συζήτησης), είναι τελικά ποια είναι η ταυτότητά μας.

- Είμαστε μεσαία ομάδα;

- Είμαστε μικρή ομάδα;@

αυτό είναι που με πειράζει και έκανα την συζήτηση εχθές..ότι στην πραγματικότητα θα έπρεπε όλοι να κατασταλάξουμε πρώτα σε αυτό και όχι να έχουμε δυσανάλογες απαιτήσεις..να μην λέει ο ένας είμαστε ομαδάρα και ο άλλος καφενείο..

χουλιγκανισμό θεωρώ τις ακρότητες που αναφέρει και ο nontasg..όταν ψιχαλίζει κάπου που έχει να βρέξει αιώνες είναι υπερβολικό..στην εθνική ποτε δεν υπήρχε ανάλογο περιστατικό με αυτό που γίνετε τώρα..στον παναθηναϊκό τελευταία είχαν μπει μέσα στο γήπεδο και πλάκωσαν στο ξύλο τους παίχτες και τον προπονητή..δεν έγινε από το πουθενά χρονια τώρα βλέπουμε(όχι τόσο συχνά βεβαια)παρόμοια πράγματα..αυτά φοβάμαι περισσότερο και έχω μια άποψη ότι για τον πόλεμο που γίνετε στην εθνική φταίνε κάποιοι που φέρονται λες και είναι η ομάδα τους στο πρωτάθλημα που θα πάνε να βρίσουν και να παίξουν ξύλο..αυτούς είπα τσουκαλάδες και χθεσινούς..βεβαια θα μου πείτε συγκρίνεις ανόμοια αλλα το σκεπτικό μου είναι αυτό με την βροχή που προείπα..και φυσικά ποτε δεν ξέρεις αν φτάσουμε και σε εντελώς ακραία γεγονότα με τον καιρό..πρώτα απόλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις απαιτήσεις μας..εγώ πιστεύω δηλαδή ότι στα παγκόσμια και στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι περισσότεροι παίχτες δεν ρισκάρουν και βρίσκονται σε περίοδο που χαλαρώνουν από τα φάρμακα..όπως η βραζιλία το καλοκαίρι που θυμάστε ότι ήταν αγνώριστοι..η η περίπτωση του ζιντάν που ξαφνικά άρχισε να τρέχει σαν μηχανή!πιστεύω λοιπόν ότι και αυτό έπαιξε ρολο μαζί με την ψυχή που είχαν και τον ρεχάγκελ..

Δημοσ.

Έλα ρε Νώντα τώρα. Ακόμη και να πίστευα ότι ο Ζαγοράκης έχει άλλα 5 χρόνια καλής μπάλας να δώσει, και να διαφωνούσα με τον blueviper, πάλι θα γελούσα με το post του.

Προτιμώ έναν έξυπνο άνθρωπο που θα διασκεδάζουμε τις διαφορές μας, από έναν νερόβραστο που θα συμφωνούμε.

Και το πως εκφράζει κανείς την πικρία του για το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής, δεν τον τοποθετεί σε κατώτερη κλίμακα στη φιλαθλοσύνη.

Άλλος σαρκάζει. Και άλλος τρώει 3 πίτσες στην καθισιά του. Και άλλος χαστουκίζει τη μάνα του.

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=61465

για μενα το πιο σημαντικο θεμα,ειναι ΑΥΤΟ!

καταλαβαινετε,οτι απο τη στιγμη του τραυματισμου ενος ανθρωπου,ο ρεχαγκελ εκανε να τον βγαλει απο το παιχνιδι 15 λεπτα?

ο μουρινιο να ηταν,με 4 euro k 2 mundial,εγω παλι θα τον εβριζα,για αυτο που θα μπορουσε να παθει ο παιχτης απο την εγκληματικη αμελεια του προπονητη....

Δημοσ.

- Είμαστε μεσαία ομάδα;

- Είμαστε μικρή ομάδα;

Είμαστε απλά Έλληνες,όπερ σημαίνει όλα να τα περιμένεις.

Δημοσ.

καταλαβαινετε,οτι απο τη στιγμη του τραυματισμου ενος ανθρωπου,ο ρεχαγκελ εκανε να τον βγαλει απο το παιχνιδι 15 λεπτα?

ο μουρινιο να ηταν,με 4 euro k 2 mundial,εγω παλι θα τον εβριζα,για αυτο που θα μπορουσε να παθει ο παιχτης απο την εγκληματικη αμελεια του προπονητη....

Απλώς εγκληματικό.

Δημοσ.

Σ'αυτό ήταν πραγματικά αδικαιολόγητος. Ντροπή του.

Δημοσ.

ένας φιλος μου μου ειπε οτι επρεπε να ζεσταθει πρωτα ο αναπληρωματικος γι αυτο καθυστερησε η αλλαγη...

Δημοσ.

30 μερες εξω τωρα που βρηκε θεση στην μπενφικα δεν ειναι κοστος?? 15-20 λεπτα ζεσταμα? και ο πατσα γιατι μπηκε στα 30 δευτερολεπτα και μετα ο σειταριδης εψαχνε να ξαναμπει μεσα? ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι εχει χασει το μυαλο του ο ρεχαγκελ και κανει παλαβομαρες? επειδη νικαμε 1-0 τα ξεχνατε ολα. το παλικαρι εχει κανει 40 συνεχομενα εγκληματα μετα το ευρο και ολα τα συγχορουνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...