punky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθω ρε παλικαρια να καταλαβω ετσι, νικαμε, κανουμε το 3 στα 3, ειμαστε πρωτοι με 9 βαθμους, και ακομα παραπονιεστε? Τι σκατα παραπανω ζητατε? Αν και απαντήθηκε στις σελίδες που υποτίθεται ότι διάβασες, να στο πω με ένα παράδειγμα. Ας πάρουμε αυτό το σενάριο: Είσαι οπαδός της ΑΕΚ. Θεωρρητικά χτυπάς πρωτάθλημα και κύπελο. Και στο κύπελο, παίζεις με (το καμάρι του Πειραιά που τυγχάνει να είναι) ομάδα Γ' Εθνικής, με κακοπληρωμένους πιτσιρικάδες στο ρόστερ της. Και φέρνουμε ισοπαλία στο νοκ αουτ αγώνα. Σε εξαναγκάζω σε επαναληπτικό. Και στο ξανακαρφώνω στον επαναληπτικό. Και σε έχω στην παράταση. Και φτάνουμε στα πέναλτυ. Και φτάνουμε στο 5ο πέναλτυ που το χάνει ένας δικός μας, από απειρία/ψάρωμα και μόνο. Προκρίνεσαι μετά από 2 αγώνες και 10 πέναλτυ. Είσαι ευχαριστημένος;
EKTELESTES Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Άσχετο αλλα βλέπω τις φάσεις απο το Κροατία - Αγγλία και το τι έπαθε ο κακομοίρης ο Ρόμπινσον δε λέγεται.. πρέπει να δείτε την φάση!...
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν έχεις καταλάβει εδώ και 3 σελίδες τι εννοούν όσοι κατακρίνουν την Εθνική ρε c N1ghtW0lf, τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα καταλάβεις εφεξής; Άντε άλλη μια απόπειρα... Αν είχες δει το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία, θα σε ρώταγα ευθέως αν μπορείς να βρεις έστω και μισή ομοιότητα με την πλειονότητα των παιχνιδιών του Euro. Αν μπορούσα να αλλάξω αυτή τη μαγική εικόνα του 4-0 με ένα απλό κι ελάχιστο 1-0 που θα είχες παίξει τη μπάλα εκείνη με την οποία όλοι σχεδόν ταυτιστήκαμε και λέγαμε και μπράβο για την αξιοπρέπειά της σε σχέση με τις δυνατότητές μας, θα το έκανα ευχαρίστως. Και τότε μάλιστα παίζαμε και με σαφώς ανώτερους αντιπάλους, όχι με τους τελειωμένους Βόσνιους που ήταν απειλητικότεροι ημών όταν έπαιζαν με 10 κι εμείς με 11. Αυτά τα σκατά παραπάνω ζητάω κι απορώ γιατί σκατά δεν μπορούν πλέον να τα προσφέρουν, από τη στιγμή που μιλάμε για σκατά κι όχι για τίποτα επιχρυσωμένα σπάνια αντικείμενα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα να δεις φιλε μου, υπο μια αποψη σαφως και δεν ειμαι ευχαριστημενος, απο την αλλη παλι την προκριση την πηρα! Αλλα καταρχας διαφωνω με το σεναριο σου γιατι δεν μπορει να τε8ει τετοια συγκριση με την εθνικη! Επειδη παιζαμε με τους Βοσνιους(που οκ δεν ειναι και το μεγαλυτερο ονομα στην ευρωπη), δεν σημαινει οτι θα πρεπει μεσα στα πρωτα 20 λεπτα να εχουμε πεταξει 3 μπαλακια... Καταρχας, ουτε εσυ ουτε εγω(εγω σιγουρα τουλαχιστον), φανταζομαι δεν γνωριζαμε τι παιχτες εχει η Βοσνια, τι αξιας, που παιζουν,τι μπαλα ξερουν κτλ. Παντα η εθνικη μας να θυμησω εψαχνε τα αποτελεσματα... Εγω τουλαχιστον προτιμω η Ελλαδαρα να νικαει με το αγχωτικο 1-0, απο το νο βαζει 4-5 γκολ, αυτο μοναχα που θελω εγω ως φιλαθλος ειναι να βλεπω την ομαδα να παιζει οπως στο πρωτο ημιχρονο με την Νορβηγια...και ας μην νικαω, ας μην βαζω 3-4 γκολ, δεν με νοιαζει... το γκολ που εφαγε ο Ρομπινσον ηταν αστα να πανε, ειδικα με τις αποκρουσεις που εκανε στο πρωτο ημιχρονο... ρε blueviper προσπαθω να σε καταλαβω, αλλα στο euro με την Γαλλια πως παιξαμε?Με την Τσεχια?Με την Ισπανια?Με την πορτογαλλια μοναχα στο πρωτο παιχνιδι παιξαμε πολυ οραια μπαλα, μετα ολα τα αλλα παιχνιδια ηταν τα ιδια, πισω αμυνα μπαγλαρωμενη, και βγαινουμε στην κοντρα γρηγορα γρηγορα μπας και κατσει κατι καλο...
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 N1ghtW0lf...βρες μου έστω κι έναν που να ζήτησε κάτι παραπάνω από αυτό που αξιώνεις κι εσύ ο ίδιος στην τελευταία σου παράγραφο, στις προηγούμενες 3 σελίδες που διάβασες και σου έκαναν εντύπωση, καθότι δυσνόητες. Έστω έναν που να παραπονιέται επειδή η εθνική δεν μεταμορφώθηκε σε Βραζιλία εν μια νυκτί.
ramsakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 επειδή δεν ξέρω και πολλά από μπάλα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας αυτό το θέμα θα μπορούσατε να μου πείτε ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος να αναλάβει την εθνική? απλά με ρωτάνε οι φίλοι μου και δεν ξέρω τι να πω..εσείς που ξέρετε και κατακρίνεται πιστεύω θα μου δώσετε μια καλή απάντηση..από την άλλη μην γελάσετε αλλα εγώ βλέποντας την εθνική δεν βρίσκω παίχτη που να μπορεί να οργάνωση παιχνίδι..ακόμα και τον τσιάρτα θα προτιμούσα!καθαρό οργανωτή δεν έχουμε!και δεν θα δεχτώ απαντήσεις του τύποu ο κατσουράνης στην αεκ ήταν οργανωτής γιατί αν είστε γνωστες θα ξέρετε γιατί γινόταν αυτό στην αεκ..επίσης στο θέμα του 1-0 θα έλεγα πως η εθνική παίζει σαν τον παο στην ευρώπη..αυτό που λένε όλοι αντιποδόσφαιρο..όταν όμως ρε παιδιά παίζουμε ανοιχτά με την μπάλα κάτω για το θέαμα τρώμε 4 goal και μετά γκρινιάζουμε!στο euro κανένας δεν γκρίνιαξε όμως για αυτό το "αντιποδόσφαιρο".. για να τελειώνουμε αυτή είμαστε και δεν είχαμε ποτε τους παιχταράδες!πριν τον ρεχάγκελ η εθνική έπαιζε λίγο χειρότερα από ότι παίζει τώρα..υπάρχουν βεβαια σημάδια βελτίωσης..όλα όσα είπα δέχομαι ότι είναι λάθος εκτος όμως από αυτό: πριν το euro κανένας σχεδόν δεν ασχολιόταν με την εθνική όσο τώρα..μετά το euro άρχισε να μιλάει κάθε χθεσινός και να λέει ότι του κατεβει το χειρότερο είναι ότι αυτοί που άρχισαν να μiλανε τα κάνανε σαν τα μούτρα τους..και για να γίνομαι πιο συγκεκριμένος σαν τις ομάδες τους..ποτε ξανά τόσοι πολλοί δεν είχαν ασχοληθεί με τον προπονητή της εθνικής και τους παίχτες και όλοι αυτοί η κατάσταση μου θυμίζει οπαδούς τύπου τσουκαλά που βγαίνουν μετά από μια κακή εμφάνιση και λένε λένε λένε λόγια του επιπεδου τους..
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ώρες ώρες με πιάνει μια θλίψη με όσα διαβάζω και σκέφτομαι να φτιάξω κανένα template απαντήσεων, για να μη χρειάζεται να ξεκινάω να γράφω από το μηδέν για πράγματα που έχουν ήδη χιλιοεξηγηθεί μέχρι εξαντλήσεως. Ποιος σκαρφίστηκε τα περί επανάληψης και μητρότητας; Για εφιάλτη θα έπρεπε να μιλάει και για λόγο αυτοχειρίας.
ramsakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ώρες ώρες με πιάνει μια θλίψη με όσα διαβάζω και σκέφτομαι να φτιάξω κανένα template απαντήσεων, για να μη χρειάζεται να ξεκινάω να γράφω από το μηδέν για πράγματα που έχουν ήδη χιλιοεξηγηθεί μέχρι εξαντλήσεως. Ποιος σκαρφίστηκε τα περί επανάληψης και μητρότητας; Για εφιάλτη θα έπρεπε να μιλάει και για λόγο αυτοχειρίας. σίγουρα έχουν απαντηθεί όλα όσα είπα αλλα όλοι θέλουν να πουν την άποψη τους που διαφέρει έστω και λίγο..άσε που όταν βλέπεις απόψεις διαφορετικές κάτι σε πιάνει και αρχίζεις και γραφεις..φαντάσου μου έρχεται τώρα να γράψω πράγματα που είχα πει πριν δυο χρονια για το euro..έτσι είναι αν δεν μιλήσουμε θα σκάσουμε..
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ξέρεις ποιο είναι το τραγικό φίλε ramsakis; Ενώ ξεκινάς με την διαπίστωση/ομολογία "δεν ξέρω και πολλά από μπάλα" συνεχίζεις μιλώντας για "χθεσινούς" και "οπαδούς επιπέδου Τσουκαλά". Και σε ρωτάω...σε ποιους συγκεκριμένα από εδώ μέσα αναφέρεσαι και πως προκύπτουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί;
ramsakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ξέρεις ποιο είναι το τραγικό φίλε ramsakis; Ενώ ξεκινάς με την διαπίστωση/ομολογία "δεν ξέρω και πολλά από μπάλα" συνεχίζεις μιλώντας για "χθεσινούς" και "οπαδούς επιπέδου Τσουκαλά". Και σε ρωτάω...σε ποιους συγκεκριμένα από εδώ μέσα αναφέρεσαι και πως προκύπτουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί; ήθελα να τονίσω την αγανάκτηση!δεν τα κατάφερα φαίνεται.. δεν θέλω να πω σε ποίους αναφέρομαι γιατί μετά θα γίνει της μουρλής kai θα βριζόμαστε όλοι οποτε αστο καλύτερα..όσοι κατάλαβαν είναι αρκετοί και ας μιλήσουν από μονοι τους..απλά "θερωρω" πως ποτε δεν ήμασταν καλύτεροι από ότι είμαστε τώρα (μιλάω για τα 10 τελευταία χρονια που γνωρίζω)..οι χαρακτηρισμοί ήρθαν από τα λόγια κάποιον που μου θυμίζουν την κριτική που γίνετε σε ομάδες του πρωταθλήματος..ενώ αν θυμάμαι καλά και διόρθωσε με ποτε ξανά δεν γινόταν τόσος ντόρος για την εθνική..όπως γίνετε για το πρωτάθλημα..δεν νοιαζόταν κανένας αν η εθνική έχασε η κέρδισε..δεν συζητιόταν τόσο πολύ και ήταν όλα πιο ήρεμα..και πιο ποιοτικά πιστεύω γιατί δεν υπήρχε ο χουλιγκανισμός που υπάρχει τώρα..
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ποιος χουλιγκανισμός βρε καλέ μου φίλε?! Έχουμε συνείδηση του τι λέμε ή έχουμε χάσει εντελώς το μέτρο; Είδες πουθενά να ασκείται τίποτα περισσότερο από κριτική; Την πέσαμε στο Ρεχάγκελ με τίποτα αλυσίδες κι αυγά; Αυτά τα "όποιος έχει τη μύγα, ας μυγιαστεί" και "ξέρουν αυτοί" τ' ακούω βερεσέ και τα θεωρώ και χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη. Υποτίθεται πως διάβασες όλο το thread, οπότε οποιοσδήποτε δεν ασπάζεται τις ιδέες σου, αυτομάτως θεωρείται χθεσινός και Τσουκαλοειδές. Δε θες να βριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά το φαρμάκι το πετάξαμε γενικώς κι αδιακρίτως. Δηλαδή αν ήξερες από μπάλα, θα μας είχες στα τέσσερα τώρα; Μα το Θεό, δεν καταλαβαίνω μία... Edit: Εν τέλει ήρθε και η εισαγωγή από το Contra για να με αποτελειώσει κανονικότατα: Σπάνιες φορές η Εθνική Ελλάδας έχει την ευκαιρία να συνδυάσει σκορ και θέαμα... Γαμώ τη μυωπία, το στραβισμό και τον καταρράχτη του κυρίου Σταύρου Καραΐνδρου...τελικά το παιχνίδι φαίνεται πως ήταν 10λεπτης διάρκειας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η εμφατική αναφορά σε ένα τόσο μικρό μέρος του, παραγνωρίζοντας την ανικανότητα της Εθνικής να σταθεί στο υπόλοιπο ακόμα κι όταν έπαιζε με 11 παίχτες.
ramsakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 όντως αστο γιατί δεν καταλαβαίνεις μια..δεν είπα ότι οποιος δεν ασπάζεται τις απόψεις μου είναι τσουκαλάς δεν με πειράζουν οι άλλες απόψεις με πειράζει(το λέω για τρίτη φορα νομίζω??)ότι κάποιοι που δεν έδιναν σημασία στην εθνική πριν το euro τώρα έχουν άποψη μονο και μονο γιατί έχουν την δυνατότητα να κατακρίνουν και να νιώσουν την απέραντη ηδονή του να είναι σωστοί αυτοί και οι άλλοι λάθος..ειλικρινά δεν με πειράζουν οι άλλες απόψεις..ακόμα και κάποιος να συμφωνούσε απόλυτα μαζί μου τον θεωρώ τσουκαλά όταν ενώ ποτε δεν ασχολήθηκε με την εθνική τώρα που είναι της μόδας βγαίνει και λέει την γνώμη του για να κρίνει..όσο για τον χουλιγκανισμό είναι βαριά λέξη το δέχομαι αλλα την είπα γιατί η συμπεριφορά που έχω δει εγώ προς τον ρεχάγκελ "τοντελευταιο" καιρό "γενικά" και όχι μονο στο forum..είναι απαράδεκτη και πιστεύω δεν έχει ξαναγίνει σε προπονητή της εθνικής..αντίθετα θυμίζει συμπεριφορά p.x.στον μπάγεβιτς..
Kandinsky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δε μου λες ρε ramsakis εσύ πώς ασχολιόσουν με την Εθνική πριν το Euro? Πήγαινες σε όλους τους αγώνες της? Αγωνιούσες τί θα κάνει? Ήσουν κοντά της? Για τί είδους γνώση μιλάς? Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα ramsakis που δεν ξέρει τί έχει πετύχει η Εθνική και που περίπου κινείτο όλα αυτά τα χρόνια? Με ποιούς νομίζεις ότι μιλάς με τα μοντέλα και τις τραγουδίστριες (εσκεμμένα αναφέρομαι σε γυναίκες μια και λίγη σχέση έχουν με το άθλημα) που πήγαν στο Euro? Εντέλει πού ξέρεις εσύ ποιοί από εδώ μέσα παρακολουθούσαν και πόσο την Εθνική? Το γράφει στο προφίλ μας? Ας μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα. Όλοι περίπου στα ίδια ήμασταν, την αγαπάμε την Εθνική κλπ αλλά δεν είχαμε κανένα λόγο να πηγαίνουμε σε αγώνες της. Όποιος βγει και μου πει "ναι εγώ την αγαπούσα την Εθνική μας το μπουρδέλο του κερατά διότι είμαι Έλλην και υποστηρίζω κάθε τι ελληνικό, γι' αυτήν ζούσα, με πόρωνε και την έβλεπα ανελλιπώς" θα τον εκλάβω το λιγότερο για παρανοϊκό ή γραφικό σαν τον Εθνικάρα. Τί "μόδα" και αηδίες? Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες είναι θέαμα και ο θεατής αξίζει να ασχοληθεί με το θέαμα όταν και επειδή έχει κάτι να του δώσει, όταν το θέαμα σέβεται το θεατή. Αυτό που βλέπω εγώ σαν "μόδα" είναι ο βλακώδης διαχωρισμός των οπαδών με το "αγαπησόμετρο", το να κρίνουμε δλδ το ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει για την ομάδα (όποια κι αν είναι αυτή) βάσει του ποιός είναι πιό κοντά της (άρα την "αγαπάει" και παπάρια μέντολες). Έχουμε χωρίσει τον κόσμο σε κάστες και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
Kandinsky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Btw, Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (3 αγώνες) 1. Τουρκία 9 2. Ελλάδα 9 3. Νορβηγία 6 4. Βοσνία 4 * 5. Ουγγαρία 3 * 6. Μάλτα 3 7. Μολδαβία 1 * *(1 αγώνας λιγότερος). Πανηγυρίζουμε που πάμε στο Euro με μόνο αντίπαλο την Τουρκία και τη Νορβηγία? Ποιός υποβιβάζει την εθνική άραγε, αυτοί που είναι αυστηρότατοι μαζί της ή οι πανηγυρτζήδες? Θυμήστε μου επίσης τα εξής παρακαλώ : 1. Με ποιά ομάδα παίζαμε χθες? 2. Ποιός απ' τους 2 έπαιζε κλειστά και αμυντικά? 3. Άλλαξε η εικόνα του αγώνα όταν έμειναν με 10 οι άλλοι? 4. Βγήκε κανείς στους δρόμους να πανηγυρίσει? Εγώ άκουσα κάτι βαρελότα μόνο....
geovard Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 24 Μαρτίου 2007 έχει αγώνα με τούς Τούρκους. Τερματοφύλακας: Θ.Κολοκοτρώνης Αμυντικοί: Α.Διάκος Γ.Καραισκάκης .............................................. ....................................... κ.λ.π Προπονητής: Παλαιών Πατρών Γερμανός (Μιά καλή Εθνική θέλει το Γερμανό της!) Γιατρός: Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα Καί η νίκη είναι σίγουρη! edit: Γιά το αν είχε οπαδούς η Εθική πριν από το euro.Όχι είχε μόνο φίλους.Τώρα έχει καί οπαδούς.Κάθε ομάδα κερδίζει το σεβασμό πού της αξίζει με την προσπάθεια πού κάνει όπως άλλωστε συμβαίνει στη ζωή γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.