KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 -καλή μπάλα και ήττα -χάλια μπάλα και νίκη Σε ομιλο? Καλη μπαλα και ηττα Διοτι αν παιζεις συνεχεια καλα και κανεις μια ηττα,θα ειναι η εξαιρεση.Θαρθουν και τα καλα αποτελεσματα.Ποσες ασχημες εμφανισεις μπορεις να κανεις και να μην το ληρωσεις-οπου πληρωσεις,να πας ετσι στην Τουρκια και να μην χασεις.Γιατι ξεχναμε οτι παιζουμε και με αλλους και οι Τουρκοι εχουν 3χ3 και οι Νορβηγοι 2/3 αλλα μας εχουν στο Οσλο. Σε αυτη την χωρα ειμαστε τραγικα προπετες ολοι.4 απο Αγγλια,για τα μπαζα η Εθνικη.2πλο στην Βοσνια,τρενο η Εθνικη.ΤΙΠΟΤΑ δεν καναμε ακομα!!! Το θελετε σε Ελληνικα δεδομενα? Ειμαστε ο "Ολυμπιακος" και κερδισαμε την "ΑΕΚ" στο Καραισκακη και τον "ΟΦΗ" και τον Πανιωνιο εκτος.Η διαφορα ομως με το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι οτι και ο "Παναθηναικος" εχει κανει 3χ3 με τους μικρομεσαιους και η "ΑΕΚ" το ιδιο Η Εθνικη παιζει σε μια κουρσα για 2 θεσεις με αλλους 2 αντιπαλους.Μεχρι στιγμης καναμε τα αυτονοητα.Ουτε οι Τουρκοι ουτε οι Νορβηγοι κανανε γκελα "εκτος προγραμματος"] υγ Για να επανελθω στο αρχικο ερωτημα Σε νοκ-αουτ ματς 10000 φορες χαλια μπαλα+νικη
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μετά από αυτό το παιχνίδι οι Βόσνιοι έκαναν 2 εξορκισμούς και 4 ευχέλαια, μπας και φύγει το κακό το μάτι που οδήγησε σε αυτό το μαγικό αποτέλεσμα. Καταγγέλω αληθονύμως (με λένε blueviper) πως όσοι ασκούν κριτική στο εθνικό συγκρότημα για την ποιότητα του παιχνιδιού του, είναι μειοδότες, εγκάθετοι κι ανθέλληνες. Ντροπή που τολμάτε κι επικρίνετε την πεμπτουσία του υβριδιακού μορφώματος "ολοκληρωτικό-φαντεζί" ποδόσφαιρο, αντί να υποκλιθείτε στο πανούργο σχέδιο του Ρεχάγκελ να τους κοιμήσουμε για 80 λεπτά (μαζί και τους θεατές) και να χτυπήσουμε στο τέλος σαν οχιές το μεγαθήριο Βοσνία. Τους συντρίψαμε, αν και παίζαμε με 11. Τους κλείσαμε στην επίθεση κι αλωνίζαμε στην περιοχή τους ανενόχλητοι. Λόμπες, τακουνάκια, αστραπιαίοι αυτοματισμοί...ομορφιά και πάλι ομορφιά! Τύφλα να 'χει το Euro. Αρχίζω κι ανησυχώ πάντως...κάποιος από την Εθνική, διαβάζει το forum. Βαλσάμωσαν τον Ζαγοράκη τελικά. Δεν κουνιόταν. Λες γι' αυτό να αργούσε να βγάλει τον Καραγκούνη ο Γερμανός; Μήπως κατάλαβε πως ένας τραυματίας Καραγκούνης, υπερτερεί ενός υγιούς Ζαγοράκη; Όπως και να έχει, πολλά μπράβο...η Ευρώπη χέστηκε πατόκορφα από το φόβο της. Ο γίγαντας ξύπνησε και προελαύνει! Ερχόμαστε...!!!
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 25 μαρτιου με τουρκια στο καραισκαη, τώρα το είπε το ράδιο. Αυτο που με χαλάει εμενα ειναι οτι μπορούν και να κάνουν φάσεις και εχουν έξυπνους συνδυασμούς και να γυρίσουν την μπάλα καλά λίγο παραπάνω απο οτι το κανουν. Αλλα τους εχει περασει στο μυαλό το αμυντικο/καταστροφικο παιχνιδι το οποιο εχει τα πλεονεκτήματα του, αλλα σα να τους εχει εγκλωβίσει και λίγο. Μπορουν να βρουν καλυτερη ισορροπία και να συνδυάσουν και αμυντική λειτουργία και λιγο θέαμα, δεν ειναι αμπαλοι. Τωρα επειδη τα χώνω στον ρεχαγκελ η αλήθεια ειναι οτι πολλές φορες που κλεινόμαστε ο ρεχαγκελ συνεχεια φωνάζει να βγούνε μπροστα και μαλιστα και βάζει και επιθετικογενεις παίχτες, αλλα αυτοί δεν ακούνε. Αρα μήπως οι ιδιοι οι παίχτες αισθάνονται ασφαλής να κλείνονται και να αμύνονται συνεχεία
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Σε ομιλο?Σε νοκ-αουτ ματς 10000 φορες χαλια μπαλα+νικη Ε σαφέστατα.....Αλλά το αμέσως επόμενο είναι άσχημη μπάλα άλλα νίκη. Μετά από αυτό το παιχνίδι οι Βόσνιοι έκαναν 2 εξορκισμούς και 4 ευχέλαια, μπας και φύγει το κακό το μάτι που οδήγησε σε αυτό το μαγικό αποτέλεσμα. Καταγγέλω αληθονύμως (με λένε blueviper) πως όσοι ασκούν κριτική στο εθνικό συγκρότημα για την ποιότητα του παιχνιδιού του, είναι μειοδότες, εγκάθετοι κι ανθέλληνες. Ντροπή που τολμάτε κι επικρίνετε την πεμπτουσία του υβριδιακού μορφώματος "ολοκληρωτικό-φαντεζί" ποδόσφαιρο, αντί να υποκλιθείτε στο πανούργο σχέδιο του Ρεχάγκελ να τους κοιμήσουμε για 80 λεπτά (μαζί και τους θεατές) και να χτυπήσουμε στο τέλος σαν οχιές το μεγαθήριο Βοσνία. Τους συντρίψαμε, αν και παίζαμε με 11. Τους κλείσαμε στην επίθεση κι αλωνίζαμε στην περιοχή τους ανενόχλητοι. Λόμπες, τακουνάκια, αστραπιαίοι αυτοματισμοί...ομορφιά και πάλι ομορφιά! Τύφλα να 'χει το Euro. Αρχίζω κι ανησυχώ πάντως...κάποιος από την Εθνική, διαβάζει το forum. Βαλσάμωσαν τον Ζαγοράκη τελικά. Δεν κουνιόταν. Λες γι' αυτό να αργούσε να βγάλει τον Καραγκούλη ο Γερμανός; Μήπως κατάλαβε πως ένας τραυματίας Καραγκούνης, υπερτερεί ενός υγιούς Ζαγοράκη; Όπως και να έχει, πολλά μπράβο...η Ευρώπη χέστηκε πατόκορφα από το φόβο της. Ο γίγαντας ξύπνησε και προελαύνει! Ερχόμαστε...!!! Πςςςςςςςςςςςςς.............Έδωσες ρέστα αγόρι μου.........Τελικά δε μας είπες δικηγόρος είσαι;Το λέω γιατί χρησιμοποιείς κορυφαίες εκφράσεις.Αυτό το "αληθονύμως" με ανατρίχιασε.... Συνταγούλα είπαμε.Αυτή με το Ζαγοράκη δε μου αρέσει,θέλω κάτι πιο μαλακό αν γίνεται.... Γλυκάκι αν έχεις κανά πρόχειρο γιατί μου έπεσε το ζάχαρο σήμερα....
nmtray2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 3 αγωνες εντος και 1 (με Μαλτα) εκτος. Πως τα βλεπετε? Παλι τελευταιοι βγαινουμε ε?
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πιστεύω με Νορβηγία θα χάσουμε και με τους Τούρκους θα φέρουμε ισοπαλία.Ίδομεν......
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το "αληθονύμως" με ανατρίχιασε.... Μια ανατριχίλα την προκαλώ είναι η αλήθεια. Τον ερεθισμό να προσέξεις, γιατί μπορεί να αγγίξει και συμπτώματα πριαπισμού. Συνταγούλα είπαμε.Αυτή με το Ζαγοράκη δε μου αρέσει,θέλω κάτι πιο μαλακό αν γίνεται.... Γλυκάκι αν έχεις κανά πρόχειρο γιατί μου έπεσε το ζάχαρο σήμερα.... Δεν έχω γλυκάκι. Αν πάντως θες κάτι πιο μαλακό από το Ζαγοράκη βαλσαμωμένο, μπορούμε να του κολλήσουμε μια γούνα μούρλια ολόγυρα. Θα τον θωπεύεις και θ' ανατριχιάζεις όπως με το "αληθονύμως".
punky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Απο ποτε η εθνικη παρουσιαζει θεαμα? Εχω χασει επεισοδια?Στο Euro ειδες θεαμα? Ή ελεγες ας παρουμε το αποτελεσμα οπως να'ναι? Μπάλα ούτε εκεί είδα. Είδα όμως πάθος και αλληλοκάλυψη. Και ώρες-ώρες τους λυπόταν η ψυχή μου που φτύναν και τα πνευμόνια τους από την προσπάθεια. Είδα δηλαδή ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας αδύναμος. Την υπέρβαση του εαυτού του.Και το είδα απέναντι σε μεγαθήρια. Ε, δεν μπορώ ρε πούστη μου να δεχτώ τη σκοπιμότητα και τη μίζερο θέαμα απέναντι σε καφενεία.
nmtray2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Οκ, σωστα. Αλλα (imho) κι εμεις καφενειο ειμαστε. Μετα απο καποιους αγωνες η ψυχολογια ειναι επιεικως χαλια. Κι επειδη ξερουν οτι αμα καναν καμμια κουτσουκελα πολλοι τους την ειχαν στημενη στη γωνια, πιστευω οτι πρωτα φυλαξαν να μην φανε... (βλεπε τι εγινε τελευταια με τους δημοσιογραφους)
blueviper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Αν θες πάντως ν' αποστομώσεις τους δημοσιογράφους και δει τους κακοπροαίρετους, απλώς αποφασίζεις να παίξεις την μπάλα που περιγράφει κι ο punky. Κανείς άλλωστε δε ζήτησε τίποτα περισσότερο από αυτήν την εθνική, παρά το καλό (αν και απωθητικό} ποδόσφαιρο που μας πρόσφερε στο Euro. Δε ζητήσαμε να μεταμορφωθεί ο Μπασινάς σε Ζιντάν κι ο Ανατολάκης σε Καναβάρο.
magic2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο στην εθνική που έστω για ένα δεκάλεπτο μας έκανε να χαμογελάσουμε.Σχετικά με ότο νομίζω ότι κάποια βίδα έχει φύγει......... Ελπίζω μέχρι την τουρκία να γίνει έλληνας ο καστίγιο και ας πιάσουν τα τουρκάκια μετά καστίγιο,σαμαρά και γιαννακόπουλο. Το μεγάλο επίσης καλό είναι ότι έχουν προσαρμοστεί τα 2 κριάρια πίσω οπότε δεν φοβόμαστε τίποτα.......Τέλος ευτυχώς ένας ένας αποσύρονται όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο.Άντε και ο μπασινάς σε λίγο
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ και ουτε προκειται, ειναι 11 σελιδες πλεον και βαριεμαι οικτρα, διαβασα κοθτσα στραβα τις τελευταιες 3 (και αρκετες ειναι)... Προσπαθω ρε παλικαρια να καταλαβω ετσι, νικαμε, κανουμε το 3 στα 3, ειμαστε πρωτοι με 9 βαθμους, και ακομα παραπονιεστε? Τι σκατα παραπανω ζητατε? Να γινουμε Βραζιλια? Να αρχιζουμε να πεζουμε επι8ετικο ποδοσφαιρο? Ποτε το παιζαμε δηλαδη ακριβως? Πως πηραμε το euro?Αμυντικα παιζαμε και κοντρα αντεπι8εση...ή στημενες φασεις! Απλα αναρωτιεμαι και προσπαθω να καταλαβω... ΥΓ. Υπαρχει κανα site που να εχει τα γκολ της εθνικης γιατι δεν μπορεσα να δω τον αγωνα λογω καποιου προβληματος, και απο οτι διαβασα, τα γκολ των Πατσα και Κατσου ειναι φανταστικα!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ελπίζω μέχρι την τουρκία να γίνει έλληνας ο καστίγιο και ας πιάσουν τα τουρκάκια μετά καστίγιο,σαμαρά και γιαννακόπουλο. Εγώ πιστεύω ότι δε θα τον καλεί τον Καστίγιο στην Εθνική ο Ρεχάγκελ. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δε θέλει. Κακός χαρακτήρας και ατομιστής. Ποτέ δεν ξέρεις όμως... άγνωσται αι βουλαί του γερμανού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.