KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε συ, δεν είναι έτσι. Παίρνει παικτες για την ψυχολογία και μόνο.... Ούτε ζωολογικός κήπος να ήταν (ή μάλλον το μουσείο Γουλανδρή), "από 'δω βλέπετε τον Ζαγοράκη, από 'δω το παιδί το λυπημένο (βλέπε Καψής), από 'δω...." Το έκανε το θαύμα του όμως ο Όθωνας. Ξαφνικά ο Καψής έπαιξε με τον Πανιώνιο. :razz:
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 μετα μου λετε εσεις οτι ο ρεχαγκελ παει καλα. 20 λεπτα ζηταει αλλαγη ο καραγκουνης (ξεκινησε τραυματιας), χτυπιουντιαι ολοι οι παιχτες και ο ρεχαγκελ κοιμαται. βαζει τον ζαγορακη με τεραστια καθυστερηση και ειναι εκτος κλιματος και ντεφορμε. Αλλα ενταξει, μην ξεχναμε οτι εχει φτιαξει την ψυχολογια σε 5 μεσηλικες και τραυματιες, ναι ειναι πιο σημαντικο απο το να εχεις σωστο παγκο για αλλαγες! Και ΑΝ κρατησουμε το 0-1 με το καλπικο πεναλτι ολα θα ειναι ωραια παλι, θα βρουμε δικαιολογια για τα συνεχομενα εγκληματα. ΞΥΠΝΑΤΕ, η ομαδα με λιγες σωστες προσθηκες μπορει να πεξει μπαλα και χωρις τον τρελο τον γερμανο, δεν ειναι ο μοναδικος προπονητης στο συμπαν. Δεν ειναι τοσο αμπαλοι, ειναι μια καλη γενια παιχτον, ειναι κριμα να δηνουμε ολο το credit στον τεραστιο αναμορφοτη, επειδη τους κανει τον καλο παπου με τα δωρα!
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ηθελα να ξερα αν υπαρχει ενας ανθρωπος που αντεχει να ξαναδει σε βιντεο ενα παιχνιδι της Εθνικης?
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 μπορεί να ήταν ο αγώναν μπουρδέλο μέχρι το 80κάτι, αλλά τουλάχιστο είχε ωραίο φινάλε...
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Το μόνο θετικό είναι τα 4 γκολ. Κατά τ' άλλα καλό θα είναι να το πάρουμε απόφαση ότι ακόμα και με τη Βοσνία αμυντικά θα παίζουμε....
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ΟΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ Μπράβο ρε Εθνικάρα έσκισες........Μπράβο σε όλα τα παιδιά και κυρίως μπράβο σε Σαμαρά και Πατσατζόγλου :-D ΥΣ:λυπάμαι για μερικούς Ελληνάρες που η Εθνική σήμερα σας απογοήτευσε και κέρδισε.........Χάσατε την ευκαιρία να κάνετε για άλλη μια φορά τη βαθιά σας επίκριση....Άντε γεια λοιπόν...... :mrgreen: Όσον αφορά τα απογευματινά σας σχόλια,no comment boys.......Ξυδάκι.......
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 λολ αναθεωρώ εγώ πάντως, ο ρεχαγκελ πρέπει να μείνει, ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του και η τύχη του δουλεύει. Παίζουν με 10 παίχτες και μας κάνουν γιο γιο μέχρι το 80 και τελικά νικάμε 0-4! Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα βέβαια σε κάποιες φάσεις Τον καραγκούνη έκανε να αλλάξει 20 λεπτά και έπαιζε κουτσός και τον σειταριδη τον αλλάζει στα 30 δευτερόλεπτα και βάζει τον πατστατσογλου χωρίς καν ζέσταμα και του γυρίζει το παιχνίδι. Και έψαχνε ο σειταριδης να ξαναπεράσει στο παιχνίδι αλλά ούτε καν συνεννοήθηκε ο πάγκος με το ιατρικό τεαμ! καραγκιοζιλίκια, αλλά πιάνουν οπότε δεν γαμιέται.. ακόμα και το πέναλτι του χαριστεα ήταν λάθος επιλογή και κόντεψε να στοιχίσει, μιλάμε ο χαριστεας δεν πρέπει να έχει βαρέσει πάνω από 5 πέναλτι σε αγώνες! Ο παραλογισμός βασιλεύει.
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα και θεαμα δεν ειναι βασανιστηριο ματιων
nmtray2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 3 στα 3... Παλι δεν ειστε ευχαριστημενοι? Δλδ τι πρεπει να γινει?
cmelegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Πάμε ρε Ελλαδαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 στα 3 και συνεχίζουμε!!!Περιμένουμε τους Τούρκους!!!!!!!!!!!!!!!! ολεολεολεολεολεολεολεολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο ρε Εθνικάρα έσκισες........ Έλα σε παρακαλώ. Η Εθνικάρα είναι μόνο μία. ΥΣ:λυπάμαι για μερικούς Ελληνάρες που η Εθνική σήμερα σας απογοήτευσε και κέρδισε.........Χάσατε την ευκαιρία να κάνετε για άλλη μια φορά τη βαθιά σας επίκριση....Άντε γεια λοιπόν...... :mrgreen:Όσον αφορά τα απογευματινά σας σχόλια,no comment boys.......Ξυδάκι....... Κάτσε ρε συ. Είδες μπάλα εσύ σήμερα; Γιατί προσωπικά άρχισα να ανησυχώ με την πάρτη μου, που άντεχα να δω αυτό το πράγμα. Χάρηκα για τα 4 γκολ. Πόσο μάλλον όταν το παιχνίδι έδειχνε ότι θα τελειώσει με ένα μίζερο 0-1, απέναντι σε ένα καφενείο. Αλλά ήταν απογοητευτικό κατά τα άλλα. Αν μου πεις ότι σαν φίλαθλος έχω να διαλέξω ανάμεσα στα εξής: - χάλια μπάλα και ήττα - χάλια μπάλα και νίκη εννοείται πως θα διαλέγω το δεύτερο. αλλά δεν θα πανηγυρίσω κιόλας. και θα συνεχίσω να επισημαίνω το "χάλια μπάλα". 3 στα 3...Παλι δεν ειστε ευχαριστημενοι? Δλδ τι πρεπει να γινει? ευχαριστημένος είμαι μόνο από αυτό. αναντίρρητα. αλλά μωρέ εσύ δεν το βλέπεις ότι απέναντι σε κάποιον αξιόλογο αντίπαλο κινδυνεύουμε με διασυρμό; και ότι είναι βιασμός του αθλήματος αυτό το θέαμα;
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Κάτσε ρε συ. Είδες μπάλα εσύ σήμερα; Γιατί προσωπικά άρχισα να ανησυχώ με την πάρτη μου, που άντεχα να δω αυτό το πράγμα. Χάρηκα για τα 4 γκολ. Πόσο μάλλον όταν το παιχνίδι έδειχνε ότι θα τελειώσει με ένα μίζερο 0-1, απέναντι σε ένα καφενείο. Αλλά ήταν απογοητευτικό κατά τα άλλα. Αν μου πεις ότι σαν φίλαθλος έχω να διαλέξω ανάμεσα στα εξής: - χάλια μπάλα και ήττα - χάλια μπάλα και νίκη εννοείται πως θα διαλέγω το δεύτερο. αλλά δεν θα πανηγυρίσω κιόλας. και θα συνεχίσω να επισημαίνω το "χάλια μπάλα". Ετσι,συμφωνω απολυτα! Παντως,μπραβο στην εθνικη για το αποτελεσμα.Και αν δεν ειδαμε καθολου μπαλα,ειδαμε τουλαχιστον τα γκολ!
nmtray2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστημένος είμαι μόνο από αυτό. αναντίρρητα. αλλά μωρέ εσύ δεν το βλέπεις ότι απέναντι σε κάποιον αξιόλογο αντίπαλο κινδυνεύουμε με διασυρμό; και ότι είναι βιασμός του αθλήματος αυτό το θέαμα; Απο ποτε η εθνικη παρουσιαζει θεαμα? Εχω χασει επεισοδια? Στο Euro ειδες θεαμα? Ή ελεγες ας παρουμε το αποτελεσμα οπως να'ναι? Εδιτεδ: με Τουρκια ποτε ο αγων?
cmelegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μπάλα σίγουρα δεν είδαμε, και αν θέλετε δεν επιτρέπεται η Πρωταθλήτρια Ελλάδος να παίζει με 11 εναντίον 10 και να κλείνεται. Αλλά δεν πειράζει και αν άλλαζα το προηγούμενο ερώτημα τι θα απαντούσες; -καλή μπάλα και ήττα -χάλια μπάλα και νίκη Με ενδιαφέρει η απάντηση δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει παιδιά για να μη λέτε ότι δεν είμαι και αντικειμενικός,όντως η Ελλάδα δεν έπαιξε καλή μπάλα....Σίγουρα όμως έπαιξε πολύ καλύτερα απο τους Βόσνιους.Σημασία έχει το ότι κερδίσαμε και αυτή τη φορά με 4-0.Είχα βαρεθεί αυτό το 1-0 ρε παιδί μου.... Κάναμε λοιπόν το 3 στα 3 και προχωράμε.Η συνέχεια απαιτεί σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν αν θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να προχωρήσουμε παρακάτω. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μερικοί μπαίνουν εδώ μέσα και βγάζουν μια κακίαα προς την Εθνική....Ούτε προκειται να το καταλάβω ποτέ....:-? :-? Μπάλα σίγουρα δεν είδαμε, και αν θέλετε δεν επιτρέπεται η Πρωταθλήτρια Ελλάδος να παίζει με 11 εναντίον 10 και να κλείνεται. Επ!!!Πρωταθλήτρια Ευρώπης παρακαλώ,Ευρώπης.... Πάντως συμφωνώ.Και εγώ εκνευρίστηκα και τους έριχνα κάτι καντήλια όσο έβλεπα το ματς.....:evil: Αλλά μετά το πανηγύρισα δεόντως.Ιδίως το ψιλοκρεμαστό στο τέλος πολύ μου άρεσε.... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.