Kandinsky Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Νώντα μου πρέπει να είσαι μεγάλος fan του Μπους (του τζούνιορ). Συνέχισε έτσι, αποτελείς μια αξιόπιστη πηγή αγνού και ανόθευτού γέλωτα....
nontasg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Νώντα μου πρέπει να είσαι μεγάλος fan του Μπους (του τζούνιορ). Συνέχισε έτσι, αποτελείς μια αξιόπιστη πηγή αγνού και ανόθευτού γέλωτα.... ΟΚ, ό,τι πεις αρχηγέ...... :) Αφού διαβάζεις τη σκέψη μου,ξέρεις καλύτερα......
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Καταρχας,να επισημανω οτι ορισμενοι το εχετε ξεσκισει λιγακι.Παρεξηγησεις,χαρακτηρισμοι,flame δινουν και παιρνουν! Καλα μου παιζακια,ενα topic ειπα να ανοιξω κι εγω Φιλικα παντα,και χωρις ειρωνεια ετσι?Απλα,βγαινουμε off topic ολη την ωρα. Οσον αφορα στις επιλογες του Ρεχαγκελ οφειλω να πω οτι καποιες ειναι λανθασμενες,αλλα γενικα πιστευω οτι εχει καλες προθεσεις,και ειναι ανεξαρτητος .Θελω να πιστευω οτι δεν επηρεαζεται απο αλλους.(ισως για αυτο να ειναι κ τοσο μαλακισμενες καποιες επιλογες του!) Εννοειται οτι η εθνικη ομαδα θελει ανανεωση,αλλα να πω την αληθεια δεν εχω να προτεινω καποιον.Στην Ελλαδα εχουμε πηξει σε ξενους αμφιβολης ποιοτητας και συνηθως γερασμενους εγχωριους.Ο Παο εχει υποτιθεται καποιες καλες ακαδημιες,αλλα να πω την αληθεια τα τελευταια χρονια δεν εχω δει κανενα νεο ταλεντο. Ναι εχω ακουσει για τον Σαμαρα (προσωπικα δεν τον εχω δει να παιζει μπαλα) και ξερω κ το Σαλπι.Γενικα,νεοι Ελληνες παιχτες,δεν προβαλλονται κ πολυ,ή δεν τους δινονται ευκαιριες ισως.Μιλαω μεχρι 25 χρονων ετσι? Τωρα οσον αφορα στον Ρεχακλη,και ολους οσοι θελουν να φυγει,ή δυνανασχετουν,θεωρω οτι μεχρι να δουμε τι θα γινει με τα προκριματικα πρεπει να μεινει.Αν παλι δεν περασουμε ειδικα απο τετοιο ομιλο,πρεπει να φυγει βεβαια.Ισως ο κυκλος του στην ομαδα να εχει ληξει,αλλα δεν εχουμε κ εναλλακτικη λυση αυτη τη στιγμη. Ps:Το ολο σκηνικο με την "ψυχολογικη στηριξη" του Καψη,μου θυμισε λιγο Βασιλακη Καιλα.Ελεος! ps:Επισης,δεν καταλαβα γιατι υπηρξε αντιδραση στη μη χρησιμοποιηση του Ζαγορακη.Ο προπονητης εκρινε οτι δεν ηταν καταλληλος και δεν τον εβαλε.Τωρα θα τον βαλει.Δηλαδη,δε λεει να ρισκαρουμε κ την προκριση (σε ενδεχομενου λαθος του Ζαγορακη,ο οποιος σοβαρη μπαλα εχει να παιξει κανα 2 χρονακια) για να φυγει ηρωικα ο Ζαγορακης.
nontasg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Κατά τη γνώμη μου στο Σαμαρά πρέπει να δοθούν ευκαιρίες.Και στον Κατσουράνη περισσότερος χρόνος παιχνιδιού.Πιστεύω μπορούν να καταφέρουν πολλά,όπως και ο Σαλπιγγίδης.... Τώρα όσον αφορά τον Ρεχάγκελ θέλει στήριξη,δεν πρέπει να τον έχουμε συνέχεια στη μπούκα του κανονιού....Ναι έχει κάνει λάθη,αλλά κανείς δεν είναι αλάθητος.....Μας έδωσε καλά δείγματα στον αγώνα με τη Νορβηγία,να δούμε αύριο τι θα κάνει......:-| ΥΣ:από την πλευρά μου ζητάω συγγνώμη για το μαμήσι του topic...Δεν θα επαναληφθεί......:oops:
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ προς blueviper:ρε μάγκα κόψε αυτή τη χαζή τακτική της δήθεν ανωτερότητας.Έχεις γίνει πια προβλέψιμος.....Πχ θα μου πεις τώρα όπως είπες και στον critter :"είπες δεν θα ξαναμιλήσεις και ξαναμιλάς,χαχαχα".ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ. :mrgreen: Σε έφαγε το flame Νώντα. Δάσκαλε που δίδασκες που με παρατηρούσες κι όλας με το Manuel, γιατί δεν άντεχες άλλο. Υποκρισία σκέτη! ΥΣ:από την πλευρά μου ζητάω συγγνώμη για το μαμήσι του topic...Δεν θα επαναληφθεί...... Λίγο να σε τσιγκλήσω, τα ίδια θα 'χουμε. Και να πεις κι όλας πως σου την έπεσα...κόσμια γνωμοδότησα κι άρχισες τα περί "οχιάς" και τα λοιπά ευτράπελα. Ξύπνησε μέσα σου το ζώο προφανώς. @Punky Τι να σου πω...εικάζω πως δε δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις κι αν δέχεται δεν πρέπει να τις λαμβάνει σοβαρά υπόψη του. Με δεδομένη και την ισχύ του Πρόεδρα, θα έπρεπε να προωθεί τους παίχτες του Ολυμπιακού (άξιζαν, δεν άξιζαν). Δεν έχω δει κάτι τέτοιο προσωπικά κι ευτυχώς. Δεν έχω δει κι ορθολογικές πάντα κινήσεις για να είμαι ειλικρινής. Αναμένουμε και το αυριανό...
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τον Ρεχάγκελ θα τον κρίνει τελικά η Ιστορία.Καί πιστεύω θα τον κρίνει γεννεόδωρα,αφού το αξίζει.Αν σε δύο διαδοχικά euro μας έδωσε ένα κύπελλο καί μας δώσει καί μιά πιθανολογούμενη συμμετοχή στα τελικά τού 2008,αυτό δείχνει ότι έκανε όσα όλοι οι προηγούμενοι προπονητές μαζί καί ακόμη περισσότερα.Την ντροπή της συμμετοχής τού Μουντιάλ της Αμερικής εγώ την έχω διαγράψει καί είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.Τώρα η άποψη μερικών ότι ο Ρεχάγκελ δεν είναι καλός προπονητής γιατί δεν καλεί τον Στολτίδη (Λυριτζής-Οικονόμου) ε τι μπορεί να πεί κανείς.Με την ίδια λογική λέω κι εγώ ότι είναι κάκιστοι δημοσιογράφοι με όλες αυτές τις σαχλάμάρες πού κατεβάζουν αρκετές φορές.Μπορεί ο Ρεχάγκελ να θεωρεί ότι ο Στολτίδης δεν ταιριάζει στο τρόπο πού παίζει η Εθνική ή να βλέπει σ αυτόν κάποιες αδυναμίες πού εμείς ως μη ειδικοί δεν βλέπουμε.Το ίδιο ίσως να ισχύει καί γιά τον Ζήκο πού προσωπικά τον θεωρώ πιό απαραίτητο. Τι ήταν η Ελλάδα στην προ Ρεχάγκελ εποχή όλοι γνωρίζουμε. Όσον αφορά στην ανανέωση ας μας πεί κάποιος ένα παιχταρά πού δεν τον καλεί ο προπονητής ή μάλλον δεν τον βλέπει ότι είναι καλός.Δυστυχώς υπάρχει φτώχεια από νέα ταλέντα καί πρέπει να παίζουμε με ότι έχουμε.
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 To θέμα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να καλούνται στην Εθνική παίκτες που ανήκουν στο ΠΟΚ και στον ΠΑΟΚ (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Τον Γκέκα πότε τον κάλεσε? Όταν πήγε στον ΠΑΟ και μόνον. Κατά τον ίδιο τρόπο, κάποια απ' τα παικτάκια που είχε δώσει ο the player νομίζω πριν κάτι μέρες, κάποια νέα ταλέντα, άπαξ και πάρουν μεταγραφούλα σε μεγάλη ομάδα θα κληθούν πάραυτα. Απ' αυτή τη μανιέρα δεν ξέφυγε ούτε ο Ρεχάγκελ. Άποψη μου είναι ότι ένας προπονητής που δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη δουλειά του εκτός από μερικά παιχνίδια το χρόνο, δεν έχει την πίεση του πρωταθλητισμού, δεν έχει να αντιμετωπίσει τις καθημερινές τριβές με παίκτες, προέδρους, δημοσιογράφους, κλπ, και δεδομένου οτι προέρχεται από μια μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή, θα έπρεπε να ασχολείται μόνον με την ανάδειξη νέων παικτών. Κι αν δεν του κάνουν όσοι είναι στις Ελπίδες, ας ψάξει μόνος του, δε νομίζω ότι έχει τόσες πολλές ασχολίες πια. Με τον ίδιο τρόπο που μας έμαθε ότι κάτι μπορούμε να καταφέρουμε θα μπορούσε να μας αλλάξει την νοοτροπία περί ταλέντων. Αποκλείεται να δεχτώ ότι δεν βγαίνουν νέοι παίκτες σε όλη την Ελλάδα που να μπορούν να αγωνιστούν έστω και σαν αλλαγή, έστω για ένα 10λεπτο σε φιλικό αγώνα. Αλλά τί συζητάμε, εδώ δεν παίρνει σαν αλλαγή άλλους κι άλλους.....
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τον Ρεχάγκελ θα τον κρίνει τελικά η Ιστορία.Καί πιστεύω θα τον κρίνει γεννεόδωρα,αφού το αξίζει.Αν σε δύο διαδοχικά euro μας έδωσε ένα κύπελλο καί μας δώσει καί μιά πιθανολογούμενη συμμετοχή στα τελικά τού 2008,αυτό δείχνει ότι έκανε όσα όλοι οι προηγούμενοι προπονητές μαζί καί ακόμη περισσότερα.Την ντροπή της συμμετοχής τού Μουντιάλ της Αμερικής εγώ την έχω διαγράψει καί είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.Τώρα η άποψη μερικών ότι ο Ρεχάγκελ δεν είναι καλός προπονητής γιατί δεν καλεί τον Στολτίδη (Λυριτζής-Οικονόμου) ε τι μπορεί να πεί κανείς.Με την ίδια λογική λέω κι εγώ ότι είναι κάκιστοι δημοσιογράφοι με όλες αυτές τις σαχλάμάρες πού κατεβάζουν αρκετές φορές.Μπορεί ο Ρεχάγκελ να θεωρεί ότι ο Στολτίδης δεν ταιριάζει στο τρόπο πού παίζει η Εθνική ή να βλέπει σ αυτόν κάποιες αδυναμίες πού εμείς ως μη ειδικοί δεν βλέπουμε.Το ίδιο ίσως να ισχύει καί γιά τον Ζήκο πού προσωπικά τον θεωρώ πιό απαραίτητο.Τι ήταν η Ελλάδα στην προ Ρεχάγκελ εποχή όλοι γνωρίζουμε. Όσον αφορά στην ανανέωση ας μας πεί κάποιος ένα παιχταρά πού δεν τον καλεί ο προπονητής ή μάλλον δεν τον βλέπει ότι είναι καλός.Δυστυχώς υπάρχει φτώχεια από νέα ταλέντα καί πρέπει να παίζουμε με ότι έχουμε. Ο Όττο είναι ήδη επιτυχημένος προπονητής μετά την κατάκτηση του euro 2004 και μακάρι να μας πάει και στα τελικά του euro 2008.Τώρα όσον αφορά την εύρεση νέων ταλέντων άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις....Δεν είναι και τόσο εύκολο.Όταν είσαι έξω από το χορό,ξέρεις πολλά τραγούδια....Γι'αυτό ας μη βιάζονται να τον ρίξουν στην πυρά μερικοί-μερικοί....... ΥΣ:blueviper είναι ολοφάνερο ότι σκοπός της ζωής σου είναι να προκαλείς τους άλλους και μετά να τους λες ότι φταίνε αυτοί....Τι να σου πω...Αν το χαίρεσαι ρε αγόρι μου,συνέχισέ το.Δε νομίζω όμως να κερδίζεις τίποτα έτσι....:-| Και ειλικρινά ότι και αν πεις από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να δεις ανταπόκριση.Γιατί αν δημιουργώ flame εγώ εσύ δημιουργείς 10....Οπότε άστο να πάει.Γράψε καμμιά συνταγή καλύτερα εκεί που ξέρεις καλά.ΟΚ;
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός προπονητής. Και το πιό δύσκολο είναι αν όχι να παραμείνεις στην κορυφή, τουλάχιστον να αποτελείς αξιοπρεπές και αξιόμαχο σύνολο. Για τα εύκολα έχουμε πλείστους όσους προπονητές που δεν παίρνουν όσα παίρνει ο Γερμανός. Και ας μην ξεχνάμε ότι μόνος του προκάλεσε την τύχη του με το να παραμείνει. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι όπως του αποδόθηκαν πλείστες όσες τιμές επειδή τις άξιζε, θα πρέπει να του αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες επειδή επίσης τις αξίζει.
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Σαφώς και πρέπει να του αποδοθούν ευθύνες για τα λάθη του,όπως του αποδόθηκαν και τιμές για την κατάκτηση του euro...Όμως πρέπει να έχει και μια πίστωση χρόνου.Η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεν καταφέρει να μας περάσει στα τελικά του euro,το βλέπω να φεύγει....Και δεν ξέρω αν θα είναι σωστό να φύγει.....:-?
cmelegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kandinsky έχεις δίκιο αρκεί να μην ξεπερνάμε τα όρια. Και δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά σε αρκετές εφημερίδες. Και εγώ διαφώνησα μαζί του για κάποιες επιλογές όμως είμαι απόλυτα βέβαιως ότι ξέρει 10 φορές περισσότερα πράγματα από όλους μας. Να λέμε τη γνώμη μας οκ αλλά μην στήσουμε και στον τοίχο. ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε τόσο εύκολα.
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε τόσο εύκολα. ΣΑΦΩΣ.......:-|
Cromb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 To θέμα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να καλούνται στην Εθνική παίκτες που ανήκουν στο ΠΟΚ και στον ΠΑΟΚ (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Τον Γκέκα πότε τον κάλεσε? Όταν πήγε στον ΠΑΟ και μόνον. Κατά τον ίδιο τρόπο, κάποια απ' τα παικτάκια που είχε δώσει ο the player νομίζω πριν κάτι μέρες, κάποια νέα ταλέντα, άπαξ και πάρουν μεταγραφούλα σε μεγάλη ομάδα θα κληθούν πάραυτα. Απ' αυτή τη μανιέρα δεν ξέφυγε ούτε ο Ρεχάγκελ. Άποψη μου είναι ότι ένας προπονητής που δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη δουλειά του εκτός από μερικά παιχνίδια το χρόνο, δεν έχει την πίεση του πρωταθλητισμού, δεν έχει να αντιμετωπίσει τις καθημερινές τριβές με παίκτες, προέδρους, δημοσιογράφους, κλπ, και δεδομένου οτι προέρχεται από μια μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή, θα έπρεπε να ασχολείται μόνον με την ανάδειξη νέων παικτών. Κι αν δεν του κάνουν όσοι είναι στις Ελπίδες, ας ψάξει μόνος του, δε νομίζω ότι έχει τόσες πολλές ασχολίες πια. Με τον ίδιο τρόπο που μας έμαθε ότι κάτι μπορούμε να καταφέρουμε θα μπορούσε να μας αλλάξει την νοοτροπία περί ταλέντων. Αποκλείεται να δεχτώ ότι δεν βγαίνουν νέοι παίκτες σε όλη την Ελλάδα που να μπορούν να αγωνιστούν έστω και σαν αλλαγή, έστω για ένα 10λεπτο σε φιλικό αγώνα. Αλλά τί συζητάμε, εδώ δεν παίρνει σαν αλλαγή άλλους κι άλλους..... Πέστα ρε Kandinsky. Σαιτιώτης - Σαμαράς μπροστά, με σαλπι δεξι χαφ, Καστίγιο αριστερα.... και η ομάδα θα πετάει (Σαϊτιώτης = ο καλύτερος έλληνας επιθετικός αυτή τη στιγμή) ΥΓ: Όπως έχει πεί και κάποιος σοφός της μπάλας: "είσαι τόσο καλός προπονητής όσο το τελευταίο αποτέλεσμά σου"
nmtray2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αμαν ρε παιδια. Απο τη μια λετε οτι το Euro ηταν πυροτεχνημα/θελημα θεου/καθαρη τυχη και απο την αλλη ζητατε μια απο τα ιδια. Εφοσον ηταν ενα απο τα παραπανω, τοτε θα ξαναγυρισουμε στο σακο του μποξ. Που το περιεργο?
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός προπονητής. Και το πιό δύσκολο είναι αν όχι να παραμείνεις στην κορυφή, τουλάχιστον να αποτελείς αξιοπρεπές και αξιόμαχο σύνολο. Για τα εύκολα έχουμε πλείστους όσους προπονητές που δεν παίρνουν όσα παίρνει ο Γερμανός. Και ας μην ξεχνάμε ότι μόνος του προκάλεσε την τύχη του με το να παραμείνει. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι όπως του αποδόθηκαν πλείστες όσες τιμές επειδή τις άξιζε, θα πρέπει να του αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες επειδή επίσης τις αξίζει. Συμφωνώ αλλά το ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός πού θα αποδώσει ευθύνες.Μήπως οι 'φωστήρες' δημοσιογράφοι πού μόλις τελειώσουν κανένα εργαστήρι δημοσιογραφίας νομίζουν ότι είναι ικανοί να ανεβοκατεβάζουν προπονητές,ή μήπως οι εκ τού ασφαλούς 'προπονητές' δηλαδή εμείς? Υποθέτω πως εννοείς να τού αποδοθούν οί ευθύνες εκ τού αποτελέσματος καί όχι οί επιλογές του κατά την πορεία.Αλλά έστω κι έτσι ο Γερμανός έχει θετικό πρόσημο με την εν γένει παρουσία του.Να σού πω κι εμένα με στενοχώρησε πού δεν πήγαμε στο Μουντιάλ της Γερμανίας διότι προερχόμασταν από τη κατάκτηση τού euro.Αλλά δεν θα τον στήσω καί στα έξι μέτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.