Προς το περιεχόμενο

Agora DVD Rom

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia tha ithela na mou protinete kapio DVD rom grigoro sto riparisma perissotero, i an simferi na paro akomi ena DVD RW kai na riparo apo eki afou i diafora sti timi tous den ine kai poli megali

Δημοσ.
Paidia tha ithela na mou protinete kapio DVD rom grigoro sto riparisma perissotero, i an simferi na paro akomi ena DVD RW kai na riparo apo eki afou i diafora sti timi tous den ine kai poli megali

aopen 1648

asus beige

δυο κοριφαια μοντελα .

τα διακρινω διοτι εκτως απο ταχυτατα εχουν την ιδιαιτεροτητα να κανουν καλυτερη και πιο αποδοτικη αναγνωση στα λεγομενα "scratched" cds/dvds. Με λιγα λογια διαβαζουν οσο καλυτερα μπορουν γρατζουνισμενα δισκακια.

Δημοσ.

ASUS E616P

Πολύ γρήγορο και αξιόπιστο drive με χαμηλά επίπεδα εκπομπής θορύβου. Το έχω εδώ και ένα 6άμηνο και σε συνδιασμό με το RipIt4Me απόλυτα ευχαριστημένος και κανένα πρόβλημα με πάρα πολλές ταινίες DVD.

http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-122646.html

Δημοσ.

Εγώ πριν κανένα 6άμηνο είχα φάει το cdfreaks, και κατέληξα σε Lite-On και είμαι πολύ ευχαριστημένος. (φανταστείτε οτι την σύγκριση την κάνω με το προηγούμενο dvd-rom μου pioneer 106s, το οποίο ήταν η κορυφή)

Δημοσ.

προσεξτε ειναι βασικο να διαβαζει κακα cd/dvd γιατι ολοι μας εχουμε προβληματα με τα δισκακια μας (τα περισσοτερα θε λεγα). η plextor ναι μεν εχει κορυφαια προιοντα) αλλα με το παραμικρο δεν διαβαζουν τα δισκακια. εχουν ολα τα λα παντος. pioneer ναι ειναι σκυλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...