Προς το περιεχόμενο

SAW III - Trailer

PavelX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ξετρελάθηκα με το 2ο και το θεώρησα αριστούργημα στο είδος του

αναμένω με αγωνία και λαχτάρα το 3ο μέρος.

Δημοσ.
Ωχ... Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να ξεπεράσει σε αθλιότητα το 2ο (απο τα χειρότερα έργα των τελευταίων ετών)...
Γιατι απ' οτι την αλλη εγω του εχω βαλει 10; Απο τις λιγες ταινιες που μου αρεσαν τοσο..
Δημοσ.

Και εγώ είμαι από αυτούς που τους άρεσαν το Saw 1 και 2... Και πήγα στο δεύτερο με πολύ σκέψη, αφού κατά κανόνα η συνέχειες είναι αρκετά χειρότερες...

Ευτυχώς διαψεύθηκα... ;)

Δημοσ.

Ηταν παντως χειροτερο απο το 1 το 2.Ειχε κατι ποζεριες (πχ ο κλασικος σφιχτης,το ντουβαρι) και ημασταν και υποψιασμενοι κιολας γενικα.Οχι οτι δε μας "εστειλε" το τελος βεβαια!

Δημοσ.

Εκεί πιστεύω ότι ήταν το καλό του έργου. Ότι όσοι είχαμε δει το 1 ημασταν υποψιασμενοι... Και παρόλα αυτά δεν ήταν το αναμενόμενο τέλος :)

Δημοσ.

Το Saw 2 είχε όλα τα προβλήματα του πρώτου δίχως την πρωτοτυπία του σεναρίου... Δηλαδή άθλια ηθοποιία, μέτριοι προς κακοί διάλογοι και ερασιτεχνική σκηνοθεσία. Αλλα το βασικό του πρόβλημα ειναι οτι... it takes itsself seriously!

Το Ηostel, χωρίς να ειναι καλή ταινία, τουλάχιστον δεν ξεχνά οτι ειναι απλά ενα b splatter movie... ;-)

Δημοσ.

στο 1 η ηθοποιία του γιατρού δε μου άρεσε (ίσως έφταιγε ότι τον έχω δει στους ήρωες με τα κολλάν και γέλαγα με τη φάτσα του). Ο άλλος όμως ο πιτσιρικάς φωτογράφος για μένα έπαιξε πολύ καλά. όπως και ο Σεπ (βλέπε και LOST) έπαιξε πολύ καλά για μένα. στο 2 ο αστυνομικός ήταν πειστικότατος. τα άτομα στο δωμάτιο ήταν ανάμεικτα. οι περισσότεροι έπαιξαν αξιοπρεπώς για μένα (ίσως με εξαίρεση την μικρή ξανθιά που πέθανε πρώτη). δεν μιλάμε για την επιτομή της ηθοποιίας αλλά ήταν ικανοποιητική για μένα.

διάλογοι, θες να δώσεις κάποιο παράδειγμα κακού διαλόγου;

οπως και σκηνοθεσίας. για μένα δε χρειαζόταν κάτι άλλο. ίσα ίσα η έλειψη των εφέ ήταν που την έκανε ξεχωριστή.

το .. βασικό του πρόβλημα που λες εσύ για μένα είναι το κρυφό του αττού.

εντάξει διαφορετικά γούστα αλλά θα με ενδιέφερε να δω πιο συγκεκριμένα γιατί το "έθαψες" έτσι

Δημοσ.

Σε ενάμιση μήνα δηλαδή βγαίνει στους κινηματογράφους?Άρα στην Ελλάδα σε κανα δίμηνο...Όμορφα...

Άντε να δούμε, γιατί το 2 εμένα δεν μου άρεσε τόσο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...