murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Kalispera.pira shmera afta ta akoystika apo to eshop http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.501123 Mporei kapoios na moy pei ti prepei na kanw gia na leitoyrghsei to mikrofono?to bazw sthn ypodoxh apo piso alla den grafei. Me thn hxogrfisi twn windows den kanei eggrafei?
murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καμια βοηθεια καποιος?????????
Challenger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ctrl Panel -> sounds and audio settings -> Advanced (sto device volume) -> Options -> Properties -> Recording -> ok Meta tsekare to "Select" kato apo to Microphone. Logika tha grafei tora
asmilon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Πηγαινε φιλε μου Πινακας ελεγχου -> Ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης->Ηχος->Εγγραφη ηχων->Ενταση και εκει επελεξε το Microphone ωστε να γραφεις απο το μικροφωνο σου. Επισης ελεγξε στις γενικες ρυθμισεις ηχου μηπως εχεις κανει σιγαση το μικροφωνο σου...
murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 να ρωτησω και κατι αλλο?εγγραφη μεσω ποιου προγραμματος μπορω να κανω?εχετε καποιο να προτεινεται?το θελω για την πτυχιακη μου.ευχαριστω.
Challenger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 τι θέλεις να γράψεις? Μόνο φωνή? Κάτι απλό και καλό είναι το cool edit
murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 βασικα θελωνα φτιαξω μια παρουσιαση σε Powerpoint και σε καποια κομματια θελω να βαλω και φωνη για καποια θεματα.για αυτο τον λογο το πηρα.το cool edit εννοεις cool edit pro?
murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ok θα το κοιταξω γιατι ειμαι στη δουλεια και αν δεν τα καταφερω θα ξαναρωτησω,Ευχαριστω για την βοηθεια παντως.
murcielago580 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον εκενα οτι μου ειπατε και χρησιμοποιησα την εγγραφη των windows(εναρξη,προγραμματα,βοηθηματα,διασκεδαση,ηχογραφηση και ναι μεν γινεται ηχογραφηση αλλα ακουγεται παρα πολυ χαμηλα η ενταση ενω την ανοιξα τερμα οπωςς ειπατε.μηπως δεν ειναι καλη η ηχογραφηση των windows?
Challenger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 σιγουρέψου ότι άνοιξες την ένταση του μικροφώνου στο "Recording" του Volume control
murcielago580 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 εκανα ολα αυτα που μου ειπατε,πηρα και δευτερο μικροφωνο μηπως ηταν προβληματικο το πρωτο αλλα παλι το ιδιο πραγμα γινεται,αν και η ενταση εχει ρυθμιστει στο τερμα ο ηχος οταν κανει εγγραφη ειναι πολυ χαμηλος.τι μπορει να φταιει?μηπως θελει προενισχυτη το μικροφωνο η μηπως επειδη δεν εχω ξεχωριστη καρτα ηχου αλλα ειναι πανω στην motherboard?
murcielago580 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Mε αυτο που μου ειπες dtkos ενω πριν δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα τωρα κατι ακουγεται αλλα και παλι ειναι πολυ χαμηλα.αυτο συμβαινει και στα 2 μικροφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.