Προς το περιεχόμενο

teac akoystika+mikrofwno

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινε φιλε μου Πινακας ελεγχου -> Ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης->Ηχος->Εγγραφη ηχων->Ενταση και εκει επελεξε το Microphone ωστε να γραφεις απο το μικροφωνο σου.

Επισης ελεγξε στις γενικες ρυθμισεις ηχου μηπως εχεις κανει σιγαση το μικροφωνο σου...

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο?εγγραφη μεσω ποιου προγραμματος μπορω να κανω?εχετε καποιο να προτεινεται?το θελω για την πτυχιακη μου.ευχαριστω.

Δημοσ.

βασικα θελωνα φτιαξω μια παρουσιαση σε Powerpoint και σε καποια κομματια θελω να βαλω και φωνη για καποια θεματα.για αυτο τον λογο το πηρα.το cool edit εννοεις cool edit pro?

Δημοσ.

λοιπον εκενα οτι μου ειπατε και χρησιμοποιησα την εγγραφη των windows(εναρξη,προγραμματα,βοηθηματα,διασκεδαση,ηχογραφηση και ναι μεν γινεται ηχογραφηση αλλα ακουγεται παρα πολυ χαμηλα η ενταση ενω την ανοιξα τερμα οπωςς ειπατε.μηπως δεν ειναι καλη η ηχογραφηση των windows?

Δημοσ.

εκανα ολα αυτα που μου ειπατε,πηρα και δευτερο μικροφωνο μηπως ηταν προβληματικο το πρωτο αλλα παλι το ιδιο πραγμα γινεται,αν και η ενταση εχει ρυθμιστει στο τερμα ο ηχος οταν κανει εγγραφη ειναι πολυ χαμηλος.τι μπορει να φταιει?μηπως θελει προενισχυτη το μικροφωνο η μηπως επειδη δεν εχω ξεχωριστη καρτα ηχου αλλα ειναι πανω στην motherboard?

Δημοσ.

Mε αυτο που μου ειπες dtkos ενω πριν δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα τωρα κατι ακουγεται αλλα και παλι ειναι πολυ χαμηλα.αυτο συμβαινει και στα 2 μικροφωνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...