soldier_of_dale Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Η γραμμη απο τον ΟΤΕ ειναι ενεργοποιημενη. Τα έκανα όλα απο την αρχή. Reset στο modem, έβαλα το cd-rom και έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις - επιλογές. Τώρα εμφανίστηκε ένα εικονίδιο στις συνδέσεις δικτύου [Πύλη internet] το οποίο όμως δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Tο modem αναβοσβήνει πορτοκαλί - πράσινο, πράγμα που σημαίνει ότι η γραμμή adsl έχει συγχρονιστεί αλλά η σύνδεση εκκρεμεί. Έχει κανείς ιδέα τι εμποδίζει τη σύνδεση; Ευχαριστώ!
s0st0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 frontise to username kai pass na einai sosta(sosto pass kai username tis sostis morfis)..to leo (me ntropi :oops::oops:) giati paidevomoun 2 ores na valo internet se mia fili kai telika den evaza sosto username :oops::oops: (tis morfis [email protected] an thimamai kala)
soldier_of_dale Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε μου, τα έχω γράψει σωστά και με συνδυασμούς όπως [email protected] ή χωρίς gr ή χωρίς altecnet.gr
kallair Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 kai ego to idio provlima eixa. i malakia thelei username@altecnet kai oxi [email protected]... edit. molis eida oti eipes oti dokimases k xoris to .gr...
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 otan anabosbinei prasino portokali simenei oti sigxronizei alla einai lathos kati sto username i sto password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.