Προς το περιεχόμενο

Τρόπος δημιουργίας σύνδεσης Adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Ζητώ τη βοήθειά σας! Ποιοςείναι ο τρόπος για να δημιουργησει κανεις μια συνδεση adsl? Εχω το speedtouch 530 και, τη διμηνη συνδρομη τησ altec και αναρωτιεμαι που μπορω να συνδεθω στο internet. H διαδικασια διαφερει απο αυτη της pstn?

Eυχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Ναι τωρα θελεις να μαθεις τα βηματα που πρεπει να κανεις για να συνδεθεις πρωφανος ε?Η τα βηματα για να ενεργοποιησεις την γραμμη σου?Μαζι με το πακετο που πηρες δεν ειχε cd για να βηματα η εστω βιβλιαρακι?

Δημοσ.

sindeeis me ethernet to router sto pc i usb afou peraseis drivers.meta anigeis internet explorer kai grafeis 10.0.0.138 kai pas basic kai easy setup.meta dialegeis pppoa vpi 8 vci 35 meta username tis sindesis kai password meta username kai password tou router ama thes kai meta finish.auta en troxadi.sta site ton provider isos breis kai me ikones.

Δημοσ.

έκανα reset και μόλις ανοιγω τον ie για προσβαση στο internet μου ζηταει να κανω συνδεση και πεταει ενα παραθυρο με δυο παλιες μεσω τηλεφωνου που ειχα. τι κανω?

Δημοσ.
έκανα reset και μόλις ανοιγω τον ie για προσβαση στο internet μου ζηταει να κανω συνδεση και πεταει ενα παραθυρο με δυο παλιες μεσω τηλεφωνου που ειχα. τι κανω?

tools internet options meta connections kai never dial a connection.episis sto tcp ip na ta parei ola automata.

Δημοσ.

Poulinos, ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σου. Έκανα αυτό που έγραψες αλλα δε βλεπω φως. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαλε αυτο το μηνυμα: Invalid phonebook destination name. Bad value for parameter 'dest' Illegal option. Οφείλεται στον οτε ή κάτι κάνω εγώ λάθος; Ακολουθω τον wizard που υπάρχει στο 10.0.0.138 και τελικά μου βγάζει παντα το ίδιο μηνυμα. Έχω σκάσει.

Δημοσ.
Poulinos, ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σου. Έκανα αυτό που έγραψες αλλα δε βλεπω φως. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαλε αυτο το μηνυμα: Invalid phonebook destination name. Bad value for parameter 'dest' Illegal option. Οφείλεται στον οτε ή κάτι κάνω εγώ λάθος; Ακολουθω τον wizard που υπάρχει στο 10.0.0.138 και τελικά μου βγάζει παντα το ίδιο μηνυμα. Έχω σκάσει.

den einai tou ote.kati allo ginetai.tha sou lega a.dokimase me allo browser b.kane reset to modem me to koumpi apo mprosta.anabeis modem otan to power anabosvinei prasino to patas mia fora kai otan xanaanabosbisei to xanapatas alli mia.anaboun ola kai exei ginei reset sta default.episis kane firmware update ama den petixoun alla den nomizo oti fteei auto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...