blu-ray Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης μαθητών οπως στα σχολεία δηλαδή εγγραφές βαθμούς κλπ κατα προτίμηση freeware στην χειρότερη εμπορικό. Θέλω να πάρω mac και χρειάζομαι ενα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
Thresher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Για δες λιγο πιο κατω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152837 Μαλλον θα σε καληψει
Snolly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Έτοιμο πρόγραμμα μου φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ να βρεις. Μόνο όπως λέει ο Thresher αν χρησιμοποιήσεις μια βάση δεδομένων για να κάνεις τη δουλειά σου μόνος σου.
artech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης μαθητών οπως στα σχολεία δηλαδή εγγραφές βαθμούς κλπ κατα προτίμηση freeware στην χειρότερη εμπορικό. Θέλω να πάρω mac και χρειάζομαι ενα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ. Ξέρεις κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για Windows; Αν ναι, με ενδιαφέρει.
blu-ray Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω βρει αλλα δεν θυμάμαι το όνομα του προγράμματος θα ξαναποστάρω να σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.