Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλεύει το print screen

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τότε που έκανα format, δεν μου δουλεύει το print screen στο keyboard.

Το πατάω και δεν αποθηκεύει τίποτα. Πηγαίνω στο paint για να κάνω paste και δεν εμφανίζει τίποτα. :twisted:

Εαν κάνω print screen εδώ που γράφω τώρα, ανοίγει το παράθυρο της εκτύπωσης! (Σαν να πηγαίνω δηλαδή Αρχείο->Εκτύπωση)

Τι γίνεται; από που μπορώ να το αλλάξω;

Δημοσ.
Από τότε που έκανα format' date=' δεν μου δουλεύει το print screen στο keyboard.

Το πατάω και δεν αποθηκεύει τίποτα. Πηγαίνω στο paint για να κάνω paste και δεν εμφανίζει τίποτα. :twisted:

Εαν κάνω print screen εδώ που γράφω τώρα, ανοίγει το παράθυρο της εκτύπωσης! (Σαν να πηγαίνω δηλαδή Αρχείο->Εκτύπωση)

Τι γίνεται; από που μπορώ να το αλλάξω;[/quote']

ctrl+shift+printscreen gia olokliri tin o8oni

kai

ctrl+alt+printscreen gia copy mono to para8iro pou eisai tsekarismenos...

;)

Δημοσ.

Μηπως έχεις πληκτρολογιο της Μicrosoft? Αν ναι υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να απενεργοποιήσεις το F-Lock για να δουλέψει το print screen.

Δημοσ.
Μηπως έχεις πληκτρολογιο της Μicrosoft? Αν ναι υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να απενεργοποιήσεις το F-Lock για να δουλέψει το print screen.

Όχι δεν είναι της microsoft, αλλά έχει F-Lock!!!!

Αυτό ήταν!!!! Thanx:mrgreen:

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κι εγώ προβληματάκι..... Πατάω τα πλήκτρα που λέτε και πάω να κάνω επικόλληση, μα δε γίνεται τίποτα.... Τι φταίει;; Τι πρέπει να κάνω;;

Ααα!! Και το F-lock τι είναι και πώς απενεργοποιείται;;;

Δημοσ.

Τέρμα πάνω δεξιά είναι ένα κουμπάκι που κλειδώνει/ξεκλειδώνει τις λειτουργίες των F1, F2, F3 κτλ. Κάπου πάνω στο πληκτρολόγιο δεξιά από το λαμπάκι του num lock και του caps lock υπάρχει και το f lock. Όχι σε όλα τα πληκτρολόγια όμως, στα πολύ παλιά ή στα πολύ φθηνά νομίζω δεν έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...