Προς το περιεχόμενο

Atlantis The Lost Tales - XP incompatibility

newbie69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia xara,

ksethavwntas ena palio mou agapimeno paixnidi meta apo xronia, (atlantis, to 1o) synanthsa to ekshs provlhma:

to paixnidi egkathistate kanonika, ksekinaei mia xara, exw video k hxo ola normal xwris na exw rithmisei tipota apolytws. Omws meta apo ligo opou proxwraei to paixnidi (sygkekrimena otan anevainw kapou psila px. mpalkoni) me petaei me error eksw, to opoio sygkekrimena leei:

--------------------------------------------------------------------

(titlos) "Application Error: C:\Cryo\Atlantis\Atlantis.exe"

(mynhma) The instruction at 0029651c referenced memory at ffef4260

The Memory could not be written

Click on OK to terminate the application

--------------------------------------------------------------------

klassikes asymvatothtes paliwn paixnidiwn me XP skeftika k arxisa ta gnwsta kolpa xwris omos apotelesma. Analytika gia opoion proteinei kati hdh dokimasa ta ekshs:

1) Run this program in compatibility for 95, 98, Millenium (tipota)

2) Run in 640x480

3) Disable visual themes

meta phga sta directX k ekana

4) Disable to Direct3d

5) Disable to AGP Texture acceleration

(to Directdraw den ginetai disable giati den ksekinaei kan to paixnidi, logiko)

6) No acceleration at all sto Directsound

k telos

7) dokimasa na to treksw apo to DosBox 0.65 (fovero programma gia dos paixnidia to synistw anepifylakta) to opoio omos mou egrafe oti "this is a windows nt (kati) application"

to leitourgiko mou einai XP sp2, vga: ati radeon x800 GTO, atlhon xp 2200+ 1gb sdram

An exei antimetwpisei kaneis analogo provlima-minima lathous se allo paixnidi h' sto idio fysika, k exei kapoia lysh peran autwn pou anefera as th riksei. Teleutaia epilogh einai partition me win 95 alla poios vriskei drivers gia ola ta devices se win95....

Euxaristw prokatavolika.

Δημοσ.

eisai apla theos...

plhroforiaka, apo olo to guide ta perissotera htan axrhsta gia opoion kserei kati parapanw xrisima omos gia kapoion noobie pou exei provlima. H ousia kryvotan se ena eidiko patchaki gia to .exe tou paixnidiou k ena akoma .dll pou profanws den exei o kathenas!!! molis to katevasa to paixnidi mou synexise kanonika (k elpizw oti den tha yparxei kati allo afou to thema mallon htan to patch)

PS. mou evgale to idio akrivws provlima pali alla fantazomai mono epeidh vgika sta windows me alt-tab, otan paizw kanonika einai entaksei. to ksanatsekarw an k pisteuw einai ok twra

PS. 2. ontws. pleon to paixnidi paizei kanonika k to provlima emfanizetai mono an kaneis alt-tab, opote ola ok. thanks k pali!

Δημοσ.
eisai apla theos...

plhroforiaka' date=' apo olo to guide ta perissotera htan axrhsta gia opoion kserei kati parapanw xrisima omos gia kapoion noobie pou exei provlima. H ousia kryvotan se ena eidiko patchaki gia to .exe tou paixnidiou k ena akoma .dll pou profanws den exei o kathenas!!! molis to katevasa to paixnidi mou synexise kanonika (k elpizw oti den tha yparxei kati allo afou to thema mallon htan to patch)

PS. mou evgale to idio akrivws provlima pali alla fantazomai mono epeidh vgika sta windows me alt-tab, otan paizw kanonika einai entaksei. to ksanatsekarw an k pisteuw einai ok twra

PS. 2. ontws. pleon to paixnidi paizei kanonika k to provlima emfanizetai mono an kaneis alt-tab, opote ola ok. thanks k pali![/quote']

Για ολα τα παλια "σοβαρα" παιχνιδια απο εταιρειες που ειναι ακομα υπαρκτες βγαινουν τετοια patchaκια για winxp κλπ.Και αν δεν βγουν απο την εταιρεια βγαινουν απο καποιους fan του game.Γενικα οτι προβλημα εχεις με παρομοιο παλιο παιχνιδι μπορεις παντα να κανεις search στο google για καποιο compatibility/winxp patch.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να ξεπερασω με τιποτα το προβλημα του cd2 και δεν μπορω να βρω κανενα patch πουθενα τι μου ηρθε μετα απο 2 χρονια ε? εχω σκασει :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...