georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 α) οταν τον βλεπεις στις 5 το πρωι και ψαχνει να βρει να κανει report Δηλαδή εσύ κάθεσαι στις 5 το πρωί και παρακολουθείς τη σελίδα με τους συνδεδεμένους χρήστες για να δεις τι κάνει ο καθένας? Εγώ πάντως προτιμώ να μετρώ προβατάκια για να με πάρει ο ύπνος... Και για την ιστορία, διαβάζοντας το topic θα έλεγε κανείς πως κάθε μέρα λαβαίνουμε εκατοντάδες post reports για ό,τι κατέβει στον καθένα. Στην πραγματικότητα τα report είναι κατά μέσο όρο 2 την ημέρα και στην πλειοψηφία τους έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης (πχ για διπλά post ή για post σε λάθος κατηγορία). Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που μπερδεύονται και πατάνε το κουμπάκι του report για να στείλουν pm ή ακόμα και να απαντήσουν στο topic...
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή εσύ κάθεσαι στις 5 το πρωί και παρακολουθείς τη σελίδα με τους συνδεδεμένους χρήστες για να δεις τι κάνει ο καθένας? Εγώ πάντως προτιμώ να μετρώ προβατάκια για να με πάρει ο ύπνος... τωρα τι να σου πω?οχι δεν καθομαι στις 5 το πρωι να παρακολουθω. Βλεπω ομως τι ωρα διαμαρτυρονται για τα report!Aυτο ελειπε να παρακολουθω και τους online χρηστες. Αν το εκανα αυτο θα επρεπε να με πληρωνανε! Οσο για το report εγω αναφερομαι στο κακοπροαιρετο. Οπως εξηγω σε προηγουμενο post!
LL_NEO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 α) ναι, αλλά ακόμα δε μου είπες πως ακριβώς βλέπεις να ψάχνεται για report. Διότι ακόμα και αν κάνει κάποιος σε κάτι report εσύ που θα το δείς;;; β) μου παραφαίνεται φιλολογική σαν απάντηση γ) Αν κάποιος μου επιτεθεί, τρώει πολύ απλά τα μπινελίκια του. Λέγοντας δε σου αρέσει ένα τόπικ τι εννοείς; Αισθητικά ή με βάση τους κανόνες; Διότι έχω δει πολλά τόπικ ας πούμε που παρακαλάω να σκάσει μύτη ο spooker λόγω ακατάσχετης μαλακίας, αλλά ακόμα και αν γούσταρα να κάνω report, αν δεν υπήρχε λόγος για επέμβαση, θα έτρωγα ένα άκυρο και θα έμενα με την τσαπου στο ένα χέρι και το ποντίκι στο άλλο. Απο την άλλη ένα τόπικ που ο κάθε νέος μαλάκας προσπερνάει εν συντομία τους κανόνες και ρωτάει αν έχουμε serial για το Nero, ε το report του θα το φάει κανονικά
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 α) ναι' date=' αλλά ακόμα δε μου είπες πως ακριβώς βλέπεις να ψάχνεται για report. Διότι ακόμα και αν κάνει κάποιος σε κάτι report εσύ που θα το δείς;;; β) μου παραφαίνεται φιλολογική σαν απάντηση γ) Αν κάποιος μου επιτεθεί, τρώει πολύ απλά τα μπινελίκια του. Λέγοντας δε σου αρέσει ένα τόπικ τι εννοείς; Αισθητικά ή με βάση τους κανόνες; Διότι έχω δει πολλά τόπικ ας πούμε που παρακαλάω να σκάσει μύτη ο spooker λόγω ακατάσχετης μαλακίας, αλλά ακόμα και αν γούσταρα να κάνω report, αν δεν υπήρχε λόγος για επέμβαση, θα έτρωγα ένα άκυρο και θα έμενα με την τσαπου στο ένα χέρι και το ποντίκι στο άλλο. Απο την άλλη ένα τόπικ που ο κάθε νέος μαλάκας προσπερνάει εν συντομία τους κανόνες και ρωτάει αν έχουμε serial για το Nero, ε το report του θα το φάει κανονικά[/quote'] οταν ανοιγεις ενα topic που δεν αρεσει σε εναν αλλο. Αυτος μπαινει μεσα και αν δει μια αντιπαραθεση ειτε ποσταρει ειτε κανει report για να κλεισει το topic που δεν τον ενδιαφερει. ο κλασικος ρεπορτακιας. Και αν παρακαλας να σκασει μυτη ο spooker πολυ απλα μπορεις να μην το διαβαζεις και τελειωνει εκει. Απλα τα πραγματα...Το καταλαβαινεις πολυ ευκολα οταν στο λεει κιολας...
Phed Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα δεν ειναι τα report που χρειαζονται αλλα αυτα τα οποια ειναι απο τυπους που εχουν σαν συστημα να τα κανουν ετσι γιατι ειπωθηκε κατι στραβο η γιατι κατι δεν τους αρεσει. Αυτοι λοιπον μπορουν να κλεισουν την σελιδουλα και να δουν κατι αλλο εχει καταντησει η κατασταση μια αντιπαραθεση ενα κλειδωμα και δεν νομιζω οτι φταινε οι mods αλλα αυτοι που τους πρηζουν να τα κλεισουν πιθανως γιατι νομιζουν οτι ετσι μια μερα θα φανει η αξια τους (ο θεος να την κανει...) και θα γινουν και αυτοι mods γι'αυτο ακριβως και το θεμα λεγεται γλυψιμο και οχι reports τουλαχιστο αυτο καταλαβα εγω ας με διορθωσει ο arxon αν κανω λαθος που το χει ανοιξει.
The_Edge Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη, αυτό το είδατε? Στην πραγματικότητα τα report είναι κατά μέσο όρο 2 την ημέρα και στην πλειοψηφία τους έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης (πχ για διπλά post ή για post σε λάθος κατηγορία).
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα δεν ειναι τα report που χρειαζονται αλλα αυτα τα οποια ειναι απο τυπους που εχουν σαν συστημα να τα κανουν ετσι γιατι ειπωθηκε κατι στραβο η γιατι κατι δεν τους αρεσει. Αυτοι λοιπον μπορουν να κλεισουν την σελιδουλα και να δουν κατι αλλο εχει καταντησει η κατασταση μια αντιπαραθεση ενα κλειδωμα και δεν νομιζω οτι φταινε οι mods αλλα αυτοι που τους πρηζουν να τα κλεισουν πιθανως γιατι νομιζουν οτι ετσι μια μερα θα φανει η αξια τους (ο θεος να την κανει...) και θα γινουν και αυτοι mods γι'αυτο ακριβως και το θεμα λεγεται γλυψιμο και οχι reports τουλαχιστο αυτο καταλαβα εγω ας με διορθωσει ο arxon αν κανω λαθος που το χει ανοιξει. δεν εχω να σε διορθωσω σε κατι, δεν ειμαι καθηγητης. Ολοι ελευθερα τις αποψεις μας εκφραζουμε και πραγματα τα οποια μας ενοχλουν. Βασικα συμφωνω και μαζι σου και εχω εκφρασει παρα πολλες φορες την αποψη μου για τους ρεπορτακηδες. Αν τελικως ειναι για double post η για λάθος τοποθεσία κατηγοριας δεν αναφερομαι σε αυτο το ειδος report γιατι αυτος είναι και ο λόγος που πρέπει να υπαρχει το report. + το να σε βρίσει κάποιος. Απλα τα πραγματα. Το είπα 2 φορές και το ξαναλέω. Εμένα με ενοχλούν αυτοι που δεν τους αρεσει ενα τοπικ και μπαινουν μέσα με σκοπο να το κλεισουν. Οταν δημιουργησουν την κοντρα μετα το παιζουν και ρεπορτάκηδες!!!
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη, αυτό το είδατε? ναι και εγω προσωπικα δεν διαφωνω με κατι τετοιο. Οπως ευλογο ειναι να κανεις report και την στιγμη που σου επιτιθονται χωρις λογο. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λενε οι υπολοιποι εδω περα?:? edit: μηπως δεν διαβασες τα υπολοιπα μην εκτος του georgeadams?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.