tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 αμα η νοικοκυρα ειναι ετσι μαλλον θα δωσω το αυτοκινητο στην τσιμπουκλου χαχαχαχα
Phed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ειναι το συνδρομο του ρουφιανου που το χουν απο μικροι απο το σχολειο και μετα στρατο και μετα....... και παει λεγοντας αυτο λοιπον το συνδρομο ειναι χειροτερο απο αυτο του τυπου που γλυφει γιατι αυτος ειναι σκουλικι και το δηλωνει με τις πραξεις του οι ρουφ ομως ειναι ελλεεινοι γιατι ποτε δεν το βλεπεις ουτε στο λενε οποτε ουστ... (σ' αυτους φυσικα)
Arxon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο που αναφερεις το θυμαμαι και εγω. Στο σχολειο ξεκινανε ολα...συνεχιζουν στο στρατο για τους αντρες, μετα στην δουλεια και μετα τους γινεται συνηθεια και γλυφουν ασταματατητα ακομα και μεσα σε φορουμς οπου καλυπτονται πισω απο ενα nick. To θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα γυρισει και τις ρουφιανιες τους θα τις βρουν μπροστα τους.
Phed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Οποτε ας τους να κανουν οτι νομιζουν δεν θα σωσουμε τον κοσμο εμεις εγω παντως οχι
Lomar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη,τα καταπινει κιολας. Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα. Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θές ειλικρηνή απάντηση; Σε αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζιά!!!
BIAP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 To να παρεις καποιον με το καλο, να τον επαινεσεις και να το εννοεις, να τον εξυπηρετησεις και ενδομυχα να ελπιζεις πως ισως καποια στιγμη σου το ανταποδοσει, δεν ειναι απαραιτητα κακο. Ανηκει μαλλον στη σφαιρα του what goes around, comes around. Οταν ομως αυτη η ιδιαιτερη συμπεριφορα λαμβανει χωρα χωρις καποιος να πιστευει αυτα που λεει και τα κινητρα του ειναι αποκλειστικα να χαρει καποιες απολαβες, το θεμα "γλυψιμο" αρχιζει να γινεται περιπλοκο. Ισως σε one off περιστατικα να εχει καποιο νοημα στα πλαισια διπλωματιας. Και δεν νομιζω οτι βλαπτει κανεναν. Οταν ομως γινεται συστηματικα, ο γλυφτης μεχρι να ξεμπροστιαστει, ειτε ως ψευτης, ειτε ως ανικανος, δυστυχως, και αδικως για καποιον με πιο αξιολογα προσοντα, χαιρεται. Πιστευω το ποσο θα χαρει, εξαρταται απο την ευφυια και το βαθμο της ματαιοδοξιας του ατομου στο οποιο απευθυνεται το γλυψιμο.
Forensick Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη' date='τα καταπινει κιολας.Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα. Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ [/b'] Θές ειλικρηνή απάντηση; Σε αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζιά!!! μεχρι 3αρι ομως, μην φτανουν και στον αφαλο.
Neurotic_Fest Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη' date='τα καταπινει κιολας.Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα. Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ [/quote'] Σε καμια δεν θα επαιρνα αμαξι, αλλα δωρακια θα επαιρνα μονο στην δευτερη.Εχει γεμισει ο τοπος με τεμπελες τσιμπουκλουδες.
kallair Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη' date='τα καταπινει κιολας.Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα. Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ [/quote'] Σε καμία. Θα το κρατήσω για την πάρτη μου κ θα τις πάω βόλτες εναλλάξ ή κ τις 2 μαζί .
Neurotic_Fest Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Nαι μωρε,σιγουρα... Για να το λες αυτο πρεπει να υποθεσω οτι μου ριχνεις τουλαχιστον 10 χρονια.
antreaslam Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 αλλα να θυμασαι,το γλυψιμο πολλοι αγαπησαν,τον γλυφτη ουδεις.Αργα ή γρήγορα τον περνουν πρεφα.Θα μου πεις ως τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει.Αλλα δεν ρωτησες αν ειναι δικαιο,ρωτησες γιατι γλυφουν ορισμενοι ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...κ ολα γυριζουν μπουμερανγκ...
LL_NEO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μάλλον είμαι μαλάκας αλλά... α) πως ακριβώς καταλαβαίνουμε πότε κάποιος περιδιαβαίνει στο forum με σκοπό να κάνει report β) τι θα κερδίσει; γ) αν εξαιρέσεις την περίπτωση να χρησιμοποιεί το report για να την κάνει απο δύσκολη περίσταση (πχ τον έχουν κάνει ρόμπα για μια μαλακία που έχει πει, και αντί να παραδεχτεί ότι όντως τα σκάτωσε, προσπαθεί να σωθεί απο το κουδούνι) ακριβώς τι κακό περιέχει το report. Παρόμοιο παράδειγμα. Αν εγώ πω πχ στον Keyser ότι είναι ηλίθιος, αν και είναι πασιφανές, το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε στις παναγίες με τελικό αποτέλεσμα να φάμε ένα banακι όταν οι Μods το πάρουν πρέφα. Αν εσύ με "δώσεις" στο πρώτο μπινελίκι το πιθανότερο είναι να τη σκαπουλάρω με επίπληξη και κλειδωμένο τόπικ. Τελικά είσαι ρουφιάνος ή μόλις μου γλύτωσες το λογαριασμό, τη βάση του forum απο τόπικ διαμαρτυρίας και ένα επιπλέον account, επειδή η μίζερη ύπαρξη μου δεν την παλεύει ένα μήνα χωρίς inso ή απλώς θέλω να σπάσω τα @@ στον Hal... btw bandito gratz mate... Σλουρπ.....
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Πω πω φιλαράκι μόλις κατάλαβα τι πάει να πεί το 35C-24-35. Δεν του είχα δώσει σημασία Εύγε για τις γνώσεις σου Το post δεν είναι offtopic... (Σλούρπ)
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μάλλον είμαι μαλάκας αλλά...α) πως ακριβώς καταλαβαίνουμε πότε κάποιος περιδιαβαίνει στο forum με σκοπό να κάνει report β) τι θα κερδίσει; γ) αν εξαιρέσεις την περίπτωση να χρησιμοποιεί το report για να την κάνει απο δύσκολη περίσταση (πχ τον έχουν κάνει ρόμπα για μια μαλακία που έχει πει' date=' και αντί να παραδεχτεί ότι όντως τα σκάτωσε, προσπαθεί να σωθεί απο το κουδούνι) ακριβώς τι κακό περιέχει το report. Παρόμοιο παράδειγμα. Αν εγώ πω πχ στον Keyser ότι είναι ηλίθιος, αν και είναι πασιφανές, το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε στις παναγίες με τελικό αποτέλεσμα να φάμε ένα banακι όταν οι Μods το πάρουν πρέφα. Αν εσύ με "δώσεις" στο πρώτο μπινελίκι το πιθανότερο είναι να τη σκαπουλάρω με επίπληξη και κλειδωμένο τόπικ. Τελικά είσαι ρουφιάνος ή μόλις μου γλύτωσες το λογαριασμό, τη βάση του forum απο τόπικ διαμαρτυρίας και ένα επιπλέον account, επειδή η μίζερη ύπαρξη μου δεν την παλεύει ένα μήνα χωρίς inso ή απλώς θέλω να σπάσω τα @@ στον Hal... btw bandito gratz mate... Σλουρπ.....[/quote'] α) οταν τον βλεπεις στις 5 το πρωι και ψαχνει να βρει να κανει report β) δεν κερδιζει κατι εκτος του να συνεχιζει να κανει οτι εχει μαθει και στη ζωη του,να γλυφει! γ) το report ειναι χρησιμο αν καποιος σου επιτεθει χωρις καποιο λογο. Δεν ειναι χρησιμο αν πεις κατι και ο αλλος διαφωνησει μαζι σου και δεν μπορεις να απαντησεις. Επισης δεν ειναι χρησιμο αν διαβαζεις ενα τοπικ που δεν σου αρεσει και τραβας report για να φανεις τι???Να το παιξεις ο σεριφης του διαστηματος???Κατα την γνωμη μου ειναι καθαρα μια ενεργεια γλυψιματος που δεν μπορω να προσδιορισω που αναφερεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.