Προς το περιεχόμενο

"Γλυψιμο"

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι κερδιζει καποιος γλυφωντας...Εχω βαρεθει να βλεπω ατομα να γλυφουν. Κατανταει κουραστικο. Πειτε αποψεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μισο λεπτο γιατι δεν εχει γυρισει ακομα η γλωσσα μου την εστειλα να κανει κατι δουλιτσες...

στον επαγγελματικο χωρο η εδω μεσα? χεχε

Δημοσ.
Aναλόγως τί γλύφεις. Υπάρχουν και μερικά πράγματα που αξιζουν τον κόπο....:twisted:

οπως παγωτα???:mrgreen:

Δημοσ.

Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη,τα καταπινει κιολας.

Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα.

Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Και μην ανησυχεις,ΚΑΝΕΝΑ,ΚΑΝΕΝΑ,ΚΑΝΕΝΑ αφεντικο δεν θα κρατησει/αναδειξει ενα υπαλληλο ΑΝΙΚΑΝΟ για μια δουλεια εναντι ενος ικανου.ΝΑΙ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουμε δει ενας του 5 να τρωει θεση ενος του 8 αλλα σπανια ενας του 2 θα φαει θεση ενος του 8.Θα μου πεις,ειναι δικαιο ακομα και ο 5αρης να φαει του 8αρη???

Βασικα οχι αλλα να θυμασαι,το γλυψιμο πολλοι αγαπησαν,τον γλυφτη ουδεις.Αργα ή γρήγορα τον περνουν πρεφα.Θα μου πεις ως τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει.Αλλα δεν ρωτησες αν ειναι δικαιο,ρωτησες γιατι γλυφουν ορισμενοι

Δημοσ.
Eχεις μια γκομενα.Σε εχει τρελανει στην πιπα.Καταπληκτικη' date='τα καταπινει κιολας.

Εχεις και μια δευτερη,σου συμμαζευει το σπιτι και σου μαγειρευει και κυριως δεν ζηταει τιποτα.

Εχεις λεφτα να παρεις αμαξι σε μια απο τις 2.Σε ποια θα παρεις.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

[/quote']

:mrgreen: :mrgreen: μια μικρη απορια για να μπορεσω να διαλεξω...με την δευτερη δεν γινεται τιποτα???χαχαχαχα

εγραψες!

εγω δεν απορω με τους γλυφτες,απλα μου την δινει να βλεπω συνεχεια διαφορους τυπους να υποκρινονται. Παρε για παραδειγμα εδω μεσα. Ποσοι ειναι αυτοι που καθε φορα γλυφουν λες και θα παρουν κανενα βραβειο???!

Δημοσ.

Εδω τα καλα reports δεν βαριεσαι ρε φιλε οποιος το κανει θα γυρισει στα μουτρα του καποια στιγμη που θα παει

Δημοσ.
κραταω και τις δυο και τους περνω απο ενα παπακι :D

η μαθαινεις την δευτερη να κανει οτι και η πρωτη (γιατι την πρωτη δυσκολα θα την μαθεις οτι την δευτερη) και παιρνεις το αμαξι για τον ευατο σου!!!

Δημοσ.
Εδω τα καλα reports δεν βαριεσαι ρε φιλε οποιος το κανει θα γυρισει στα μουτρα του καποια στιγμη που θα παει

φιλε phed μια απλη περιηγηση να κανεις θα δεις οτι υπαρχουν ατομα που στις 5 το πρωι ψαχνουν topic για να κανουν αναφορα. Αφου δεν τους αρεσει ενα topic γιατι ασχολουνται???Μηπως γλυφουν....?Η μηπως περιμενουν οτι θα κερδισουν κανενα δωρο στις 10000000 αναφορες. Anyway

Δημοσ.
κραταω και τις δυο και τους περνω απο ενα παπακι :D

Δώωσεεε!Έγραψες!

Στο σχολείο να δείτε τί γίνεται,δλδ έλεος.Τα σάλια τρέχουν απο μερικές κυρίως,στα αγόρια δν το έχω παρατηρίσει.Στο σχολείο το μόνο που θα κάνεις άμα είναι τόσο ψώνιο ο καθηγητής είναι να σ βάλει λίγο πιο μεγάλο βαθμό κ να σ έχει σ καλή εκτίμιση,άμα είνια ξύπνιος είτε θα σ αγνοήσει είτε μπορεί να στο πει στα ίσια να κόψεις!Στην δουλειά,δν ξέρω ίσως να παίζει το ίδιο περίπου,μόνο που θα κερδίσεις μια θέση;;!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...