Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 @punky +1!!!! Μήπως είσαι ο Nivo και αυτά που έγραψες είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού σου; Τουλάχιστον οι Πατριώτες με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΜΕΝΑ "ΚΕΙΜΕΝΑ" ΤΟΥΣ εξαφανίστηκαν, αφού τα επειχηρήματά τους ήταν αρκετά "πειστικά"!
Kandinsky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εμ, δεν θα διαφωνήσω με τη διαφωνία σου. Και για να σε προλάβω πριν φανώ παρανοϊκός, εννοώ ότι έχω "ζήσει" σαν τουρίστας και όχι για αρκετό διάστημα σαν "μόνιμος" κάτοικος για να δω σε βάθος την καθημερινότητα. Αλλά δεν υπερβάλλω στην εικόνα που μέχρι τώρα εισέπραξα. Πάντα γυρνάω με νοσταλγία στη χώρα μου. Αλλά και λίγη θλίψη για τις διαφορές που έχουμε. Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα φιλε μου, αυτό ειναι που δεν καταλαβαίνουν οι Ελληνάρες. Τα όσα λέγονται για τα μειονεκτήματα μας γίνονται για να τα διορθώσουμε κάποτε και να μην καμαρώνουμε σαν τους γονεις που ο κανακάρης τους βρίζει και χαίρονται χαζοχαρούμενα με κάτι που στην ουσία είναι στα μείον του. Λίγο να προσπαθούσε ο καθένας να αποβάλει τον εγωισμό που οδηγεί σε άκρατη καφρίλα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Τα βλέπουμε όλοι καθημερινά.
Flavios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον Punky και προσθέτω σχετικά με την Ελλάδα και την έπαρση που πολλοί ενδεχομένως έχουν, την άποψη πως η Γή είναι όμορφη σε όλα της τα σημεία, και κάθε της σημείο έχει τη δική του ομορφιά και ιδιαιτερότητα. Το να υπερασπίζεται κανείς τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, είναι καί θεμιτό καί λογικό, και ίσως να είναι και το ζητούμενο για λόγους κοινωνικής συνοχής και προσωπικής ευστάθειας ως προς την καταγωγή. Η διαφορά που βρίσκω στους "Ελληνάρες" με τους "Γερμανάρες" και τους υπόλοιπους είναι πως ο έλληνας μιλάει για την Ελλάδα του και αναφέρεται σε όλα όσα μπορεί αυτή να του δώσει, ενώ οι υπόλοιποι μιλούν για όλα όσα μπορούν οι ίδιοι να δώσουν στην χώρα τους και στις κοινωνίες τους. Απλώς η αγάπη για την πατρίδα τους έχει άλλη κατεύθυνση. Αυτό για μένα, κάνει την διαφορά τεράστια και είναι αυτό που αναρωτιέμαι κάθε φορά που βρίσκομαι στην υπόλοιπη Ευρώπη. "Γιατί αυτοί μπορούν και εμείς όχι;"
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως είσαι ο Nivo και αυτά που έγραψες είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού σου; Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα το παραπάνω φίλε μου. Αλλά αν αυτός ο Νίνο έχει επιτυχία στις γκόμενες, θα το πάρω ως κομπλιμέντο
BIAP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Να και μια φωτεινη εξαιρεση στο παραληρηματικο trolling που επικρατει τον τελευταιο καιρο στο μπλαμπλα. Ενα σωστα δομημενο κειμενο, ενα ατομο που εκφραζει εναρθρο λογο, και ο εγκεφαλος ανανεωθηκε. Punky +1.
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 @punky Nivo είναι ο τραγουδιστής των Going Through (βλ. "Καλημέρα Ελλάδα", "Γυναίκες" (γυναίκες πολλές)) και έχει επιτυχία στις γκόμενες, αλλά δεν ξέρω αν του μοιάζεις και σε στύλ κ σε εμφάνιση γενικά, για να σου πώ αν θα έχεις και εσύ επιτυχία σε γκόμενες
KWSN_Men Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 @punky Nivo είναι ο τραγουδιστής των Going Through (βλ. "Καλημέρα Ελλάδα", "Γυναίκες" (γυναίκες πολλές)) και έχει επιτυχία στις γκόμενες, αλλά δεν ξέρω αν του μοιάζεις και σε στύλ κ σε εμφάνιση γενικά, για να σου πώ αν θα έχεις και εσύ επιτυχία σε γκόμενες Σιγά το μαλάκα...
Cromb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγά το μαλάκα... Εννοείται οτι ο punky, από όσο διάβασα, γράφει καλύτερα από αυτόν.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοείται οτι ο punky, από όσο διάβασα, γράφει καλύτερα από αυτόν. Τον είχα γνωρίζει πριν 12 χρόνια, όταν δούλευε στο Metropolis ακόμα... Γι' αυτό σου λέω...
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 @punky Nivo είναι ο τραγουδιστής των Going Through (βλ. "Καλημέρα Ελλάδα", "Γυναίκες" (γυναίκες πολλές)) και έχει επιτυχία στις γκόμενες, αλλά δεν ξέρω αν του μοιάζεις και σε στύλ κ σε εμφάνιση γενικά, για να σου πώ αν θα έχεις και εσύ επιτυχία σε γκόμενες Xα χα, όχι δεν νομίζω ότι του μοιάζω ούτε σε στυλ ούτε σε εμφάνιση. Εν προκειμένω θα αναπαράγω αυτό που είχα πει και σε μία γνωστή μου για τις σχέσεις μου με τις γυναίκες, που νόμιζε ότι όλα μου είναι ρόδινα: "Είμαι σαν το φρέσκο γάλα. Καλός, για τρεις μέρες" Άρα μάλλον δεν του μοιάζω ούτε στην επιτυχία. Τουλάχιστον στη διάρκεια αυτής. Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω και στα αγγλικά, ένεκα του subject.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 @ MenamareL και EXSARXEIA_CITY Το ζήτημα εδώ όμως είναι οτι ο Βρετανός υποστήριξε τους Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου και μάλιστα είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα που λέμε και εμείς οι Έλληνες σχετικά με τον Π(ΟΤΕ)!!! Και δηλαδή τί νομίζεται; ότι επειδή "φωνάζεται" είστε πιο σωστοί και πιο "πατριώτες" απο εμάς τους υπόλοιπους που στηρίζουμε την κριτική του Βρετανού, και κοιτάμε να κάνουμε με πράξεις καλύτερη την χώρα μας κ όχι με φωνές; Ή μηπως ότι αυτή η φοβερή απάντηση σας στο thread μας αποστόμωσε (με λίγα λόγια τώρα του την είπαμε δλδ του μαλακα του Βρετανού);; έλεος... Να σαι πω...Δεν διαβασα ολο αυτο που εγραψες αλλα πατριωτησα δεν ειμαι καθόλου αντιθέτος ειμαι από αυτους που θα έφευγα τρεχοντας απο την Ελλαδα αν είχα την οικονομικη ικανοτητα και ιδιος όταν έλειψα στο εξωτερικο για κάποιο διαστημα....Απλά καλο είναι να υποστηρίζουμε στους ξένους τη χώρα μας όσο μπουρδ...λο κι αν είναι...Είναι μικρή η χώρα αυτη που παταμε και θέλει υποστηριξη όσο χαλια κι αν είναι!!!Μην κρίνεις ανθρώπους από μια κουβεντα χωρίς να έχεις ιδεα για τα πιστευοντους!!! Αντε γιατι τα πηρα τώρα!!!Το να βγαζεις συμπερασματα και να κρίνεις τους άλλους χωρις να το συζητησεις δεν σε κανει καλυτερο από μένα!!Γιατι φίλε μου δεν με ξέρεις!!Αυτα
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αντε γιατι τα πηρα τώρα!!!Το να βγαζεις συμπερασματα και να κρίνεις τους άλλους χωρις να το συζητησεις δεν σε κανει καλυτερο από μένα!!Γιατι φίλε μου δεν με ξέρεις!!Αυτα Ναι αλλά του την πέφτεις άδικα του ανθρώπου τώρα. Μέσα σε ένα φόρουμ, είμαστε ότι γράφουμε. Και από αυτό που διάβασε, αυτό συμπέρανε για σένα. Επιπρόσθετα, θα διαφωνήσω στο ότι επιβάλλεται να υποστηρίζουμε τη χώρα μας στους τρίτους, όσο μπουρδέλο και να είναι. Μαγκιά είναι να αντέχεις την κριτική και να την επιζητάς.
Kandinsky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Όσο αυστηρό κι αν ακουστεί αυτό, εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν που υποτίθεται αγαπάει τη χώρα του αλλά δεν θεωρεί υποχρέωση του να μιλάει τη γλώσσα του έστω και κατά ένα ελάχιστο βαθμό σωστά. Ώρες ώρες, όταν διαβάζω το τί γράφεται έχω την εντύπωση ότι ο χρήστης είναι απόφοιτος προνηπίου. Τόσο δύσκολο είναι να πάρετε κύριοι και κυρίες ένα γαμημένο λεξικό να δείτε πώς γράφετε η γαμημένη λέξη που προσπαθείτε να ψελλίσετε? Ένα γαμημένο βιβλίο δε μπορείτε να ανοίξετε? Σχολείο μέχρι που πήγατε και τί σκατά μάθατε? Τις τάξεις πώς διάολο τις βγάλατε? Ή θεωρείτε περιττό το να ασχοληθείτε με τη σωστή γραφή και χρήση της γλώσσας στο ίντερνετ? Δε μίλησε κανείς για Βέλτσο αλλά κάπου το πράγμα έχει παραγίνει γελοίο και απ' όσο βλέπω κανείς δε μπαίνει στον κόπο να διορθώσει κάτι. Βλέπω πχ να "εκτελείται" η λέξη, να πονάει και να σφαδάζει, να του τη γράφεις εσύ από κάτω σωστά και σε επόμενο ποστ (στ' αρχίδια του/της τελείως προφανώς) να την ξαναγράφει λάθος, να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να αναρωτηθεί αν σφάλλει! Στο τέλος θα μουγκρίζουμε και θα κλάνουμε ή θα βάζουμε μόνο emoticon για να συνεννοηθούμε.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλά του την πέφτεις άδικα του ανθρώπου τώρα.Μέσα σε ένα φόρουμ, είμαστε ότι γράφουμε. Και από αυτό που διάβασε, αυτό συμπέρανε για σένα. Επιπρόσθετα, θα διαφωνήσω στο ότι επιβάλλεται να υποστηρίζουμε τη χώρα μας στους τρίτους, όσο μπουρδέλο και να είναι. Μαγκιά είναι να αντέχεις την κριτική και να την επιζητάς. Εχεις δίκιο και συγγνώμη...Απλα όταν βγάζουν συμπερασματα έτσι εκνευριζομαι λίγο...Θα μπορουσε να ρωτήσει για πιο λόγο μπορει να γαβγιζει ένας άλλος να γινοταν μια κουβεντα και ο καθένας μετα να πιστευε ότι ήθελε και να βγαζε τα συμπερασματα του!!Ουδεν προβλημα περι κριτικής...κρική δέχομαι και μου αρεσει αλλά όταν ξέρω,ξέρουν καποια πραγματα όχι κριτική στα τυφλα... και παλι συγγνωμη...:oops:
Lomar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 @MenamareL Δεν ήθελα να θίξω εσένα προσωπικά (και ειλικρινά συγνώμη αν το έκανα) αλλά την απάντηση σου, που σε forum δεν ταιριάζει, ήσουν απόλυτη κ εσύ κ ο EXSARXEIA_CITY και - τουλάχιστον εγω αυτό κατάλαβα - δεν δεχόσασταν αντιρρήσεις, γιατί όταν κάποιος "φωνάζει" (γράφει με κεφαλαία) και είναι τόσο απόλυτος στις απόψεις του (στα @@ μας τι λέει ο βρετανός, πές τα μεγάλε μαζί σου κτλ.) χωρίς να αφήνει περιθώρια για διαφωνίες και χωρίς να δικαολογεί τις απόψεις του, τότε κανείς δεν μπορεί να συζητήσει μαζί του και να ανοιχτεί σε απόψεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.