Προς το περιεχόμενο

Το καλώδιο δικτύου δε φτάνει...

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κι επειδή είναι ζόρικο το σημείο κι έχω επιπλέον καλώδιο, υπάρχει κάτι που να λειτουργεί σαν προέκταση; Κάτι πλαστικό με 2 θέσεις για καλώδιο δικτύου (έχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχο για καλώδιο τηλεφώνου).

Μιλάμε για UTP καλώδιο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχει αυτο που ζητας, αν πας σε ενα ηλεκτρολογικο καταστημα σιγουρα θα εχει. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ειναι παντα αξιοπιστα :-?

Δημοσ.

Απλα μπορει καποια στιγμη να το τραβηξεις καταλαθως και να χαλαρωσει το κουμπωμα. Θα ψαχνεσαι γιατι δε δουλευει το δικτυο το προβλημα θα ειναι εκει. Παντως αν το προσεχεις θα σου δουλεψει καλα...

Δημοσ.
Απλά πράγματα,ζήτα μια μόυφα για RJ45 φυσάκια.Και για να μην ανυσηχεις για το αν φύγουν,δέστα με λίγη ταινία

ναι.

αν και δεν ειναι προτιμοτερο να δωσεις 1-2 ευρω παραπανω για να παρεις νεο πιο μακρυ καλωδιο udp???

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να κάνεις και ένα κόμπο τα καλώδια εκεί που θα τα ενώσεις, για να μη ζορίζονται τα βύσματα. (αυτό που κάνουν οι ηλεκτρολόγοι στις μπαλαντέζες)

Δημοσ.

Το άλλο που έχεις να κάνεις, είναι να παρεις ένα μπριζάκι δικτύου, να κόψεις το καλώδιο και απο το μπριζάκι να πάρεις ένα αλλο μικρότερο

καλύτερη λύση απο την μούφα

Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι;Το μεγαλύτερο μήκος καλωδίου προκαλεί απώλεια δεδομένων;Πχ αν έχω ένα UTP Cat5e 5 μέτρα και ένα αντίστοιχο 10 μέτρα,τότε με το δεύτερο θα έχω απώλεια δεδομένων ή όχι ;Συμφέρει περισσότερο ένα μονοκόμματο 10 μέτρων ή δύο των 5 μέτρων ενωμένα;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To UTP θεωρητικά μέχρι τα 60 μέτρα δεν έχει απώλειες. Τώρα πρακτικά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα όπως το πως διασταυρώνεται με καλώδια ρεύματος τα οποία προκαλούν παρεμβολές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...