Soth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.dslcube.gr/ DSL 5 μήνες 2048Κ με 99€ τελική. Όχι άσχημα ε;
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 νομίζω ότι για να έχεις 2048 πρέπει να έχεις δίκτυο vivodi. όπως και να έχει όμως συμφέρει!
Soth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 όχι πια... αφού 2mbit προσφέρεται και μέσω ΑΡΥΣ (βλέπε ΟΤΕnet)
darknemus01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 και 1 ευρώ να βάλει η vivodi μακρυά. Γιατι μακρια ?? Ειχα κ Vivodi και Otenet ,δεν παρατηρησα μεγαλες διαφορες γενικα σε ολους τους τομεις (εκτος αν εννοεις χρονο ενεργοποιησης που κ παλι εξαρταται κυριως απο τον Ποτε)
mikemoisi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 perissotera info ehoume? prepei na tous kaneis 12mino symvolaio? opos ston pOTE
WaVe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 και 1 ευρώ να βάλει η vivodi μακρυά. Oute egw katalava auto to sxolio. Exw 1024 apo Vivodi kai 1024 apo FORTHnet k einai akrivos to idio!!! An esu ksereis kati perissotero pesto k se emas
kattistt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 και εγω εχω δει 512 Vivodi και παει μια χαρα!!! μονο ειχε καθυστερηση στην ενεργοποιηση (αλλα ηταν λογω ελειψης διαθεσιμων κομβων του πΟΤΕ...)
tip8y Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 το σχόλιο το έκανα με το σκεπτικό οτι η vivodi έχει δείξει σε ανησυχητικά πολλές περιπτώσεις οτι κάτι δεν πάει καλά, χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν κι ευχαριστημένοι πελάτες όπως εσείς παραπάνω. και να σου τα άπειρα topic που κράζουν τη vivodi (τύπου 1), και κάθε μα κάθε φορά που κάνει αυτό που πάντα κάνει (δηλ. να βάζει μια δελεαστικότατη προσφορά) βγαίνει ενα τέτοιο topic (τύπου 2), πολλοί την πατάνε άσχημα και κράζουν με τη σειρά τους στα topic τύπου 1 δε θέλω να επηρεάσω κανέναν με αυτά, απλά εγω επειδή δεν είχα διαβάσει κάποια πραγματάκια εδω μέσα και πήγα και αγόρασα πέρσυ cube για την κοπέλα μου, πιστεύω καλό είναι να ξέρει ο καθένας που το σκέφτεται για vivo 2 πραγματάκια και η απόφαση δική του. ενα μικρό hint: άσχετα με το πόσο καιρό κάνανε να κάνουν την ενεργοποίηση (και πόσες ώρες έφαγα πάνω απο ενα τηλέφωνο μέχρι να καταλάβουν 2 απλά πραγματάκια), γίνεται η ενεργοποίηση και διαβάζω σε topic εδω οτι σε αρκετούς που πήραν cube τους κάνανε ενεργοποίηση στα 384 (ενώ το πακέτο ήταν για 512). ρωτάω λοιπόν την κοπέλα μου που δε ξέρει και πολλά, με πόσα κατεβάζεις? με 35 μου λέει. οκ τηλεφωνάκι για 1000ή φορά vivo και, guess what...την είχανε ενεργοποιήσει στα 384. "κατα λάθος". οκ. οι τιμές vivo είναι άψογες φίλε μου, το ξέρω, απλά...με σκέψη 8)
monokeros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ακουσα στο ραδιοφωνο μια διαφημιση της βιβοντι για το συγκεκριμενο προιον (99ευρω για 5 μηνες) και ελεγε οτι δεν χρειαζονται 12 μηνες δεσμευσεις...... αν ισχυει και αυτο, νομιζω οτι προσφορα αξιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.