Προς το περιεχόμενο

laptop agora

manthoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πια ειναι η γνωμη σας για τα laptop της acer?

πιο συγκεκριμενα για το 9113.

μαλλον σε αυτο εχω καταληξη αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας.

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Το πήρα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα... Μακριά απο ACER, το σέρβις της είναι επιεικώς απαράδεκτο...

Αν θες της γνώμη μου δες στο openmind το TOSHIBA A100-192 με αναβάθμιση στα 2 GB RAM. Και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.

Δες λίγο και αυτό

Είναι σαφώς ανώτερο σε επιδόσεις και αν του κοτσάρεις και ένα PCMCIA TV-TUNER είναι πολύ καλύτερο απο το 9113.

Πάντως κοίτα λίγο και απο Toshiba μεριά το Α100-192. Τo Openmind το δίνει 1349 ευρά με 1GB RAM και τον 2500....Βάζεις και μια κάμερα και ένα TVTUNER και με 1450 ευρώ είσαι άρχοντας και με Toshiba....

Αν τώρα θες να τα έχει πάνω το φορητό απο δικού του τότε μόνο το Acer υπάρχει..

Δημοσ.
Δες λίγο και αυτό

Είναι σαφώς ανώτερο σε επιδόσεις και αν του κοτσάρεις και ένα PCMCIA TV-TUNER είναι πολύ καλύτερο απο το 9113.

Πάντως κοίτα λίγο και απο Toshiba μεριά το Α100-192. Τo Openmind το δίνει 1349 ευρά με 1GB RAM και τον 2500....Βάζεις και μια κάμερα και ένα TVTUNER και με 1450 ευρώ είσαι άρχοντας και με Toshiba....

Αν τώρα θες να τα έχει πάνω το φορητό απο δικού του τότε μόνο το Acer υπάρχει..

ontws arketa kalo to laptop apo texnika xaraktiristika.Twra apo ylika kataskeuis ti leei?den to exw dei apo konta.

Mono elatwma gia mena ...h CRYSTALBRIGHT TFT einai san katheftis...

Δημοσ.

Παιδια βρηκα ενα ΣΟνυ Βαιο στα 800 ευρω απο τα Μουλτιραμα με celeron M1,7, 512 μνημη και ασυρματη συνδεση. ΕΙναι μια φθηνη λυση για το γραφειο ως 2ο συστημα και δεν θελω πολλα καλουδια. Τι λετε, αξιζει τον κοπο για να κανω δουλεια μου?

Δημοσ.
Παιδια βρηκα ενα ΣΟνυ Βαιο στα 800 ευρω απο τα Μουλτιραμα με celeron M1,7, 512 μνημη και ασυρματη συνδεση. ΕΙναι μια φθηνη λυση για το γραφειο ως 2ο συστημα και δεν θελω πολλα καλουδια. Τι λετε, αξιζει τον κοπο για να κανω δουλεια μου?

Οχι, να το αποφυγεις. Οι mobile celeron σε συνεργασια με κανα 4200rpm σκληρο θα σου κανουν τα νευρα τσαταλια. Ειναι ποιο πολυ λυση αναγκης. Ειχαν αναλογο συστημα και γνωριζω. Δες τιποτα με κανα απλο Centrino.

Δημοσ.

Ο δισκος ειναι καλος 80αρης αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι 4200 οποτε το μονο που με χαλαει ειναι η μνημη στα 512, θα βλαω κι αλλη τοση. Εσεις στο γραφειο δεν ησασταν ευχσριστημενοι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...