firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Χθες πέρασα τον firefox 2 (beta 2). Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με τις αλλαγές. Μου άρεσε πολύ που τα fonts τώρα πλέον φαίνονται πολύ ποιο καθαρά και στο "σωστό" μέγεθος που δεν κουράζει στην ανάγνωση. Και το βασικό, όταν κάνεις update κατεβάζει ότι χρειάζεται και όχι όλο το πακέτο από την αρχή (τουλάχιστον αυτό έκανε από την beta 1 στην beta 2).Επίσης πρόσεξα ότι έχει και Spell check για τα Αγγλικά. Για ελληνικά ξέρει κανείς αν υπάρχει; Τον έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Με την εμφάνιση των elements στις html φόρμες (submit buttons κτλ) καλυτέρεψαν τα πράγματα ή έχουν την κλασσική εμφάνιση από Windows95-98; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δε γνωρίζω, πάντως έχουν βγει μερικά όμορφα εναλλακτικά widgets για τον 1.5: http://clear.com.ua/en/projects/firefox/winterfox http://emps.l-c-n.com/articles/94/ http://linuxart.com/log/archives/2004/09/22/firefox-forms-work-in-progress/ Βέβαια αν πιάνει το χέρι σου από design μπορείς να τα πειράξεις μέσω css, από το $INSTALLATION-PREFIX/res/forms.css. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο ρε nske!!!! Και είχα φάει τον τόπο να βρω πως μπορώ να τα αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LemonJelly Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί παιδεύεστε με τον firefox αφού υπάρχει ο opera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί παιδεύεστε με τον firefox αφού υπάρχει ο opera? Εσύ γιατί παιδεύεσαι με τον Opera αφού υπάρχει o Firefox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LemonJelly Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά με συγχωρείς! Απλά βολεύει πιο πολύ. Έχει και Greek Spell Check... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά με συγχωρείς! Απλά βολεύει πιο πολύ. Έχει και Greek Spell Check... Δεν το είπα για να σε πικάρω. Και εγώ έχω Opera. Απλώς χρησιμοποιώ περισσότερο firefox. Τελικά έχει greek spell check αρκεί να αντιγράψουμε τα λεξικά του Ooo (el_GR.aff και el_GR.dic) που βρίσκονται στο directory του Ooo (για Arch /opt/openoffice/share/dict/) στο directory του firefox 2 (για Arch /opt/firefox2/dictionaries). Έπειτα εκεί πoυ γράφουμε κείμενο κάνουμε δεξί κλικ πάμε Languages και επιλέγουμε el_GR. Ένα πράγμα που είδα ότι δεν εχουν φτιάξει είναι ότι τα Ctrl +C,V,X κ.τ.λ. δεν λειτουργούν όταν έχουμε Ελληνικά στο πληκτρολόγιο με το κόλπο που έχει δείξει ο Apoikos για να λειτουργεί το Alt+Shift σε άλλο post. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόλπο που το διορθώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασα να πω ότι μερικές φορές όταν πατάς να ανοίξει κάποιο thread βγάζει το save dialog για το αρχείο showthread.php και δεν ανοίγει η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέχρι στιγμής εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Πολύ σταθερός για beta έκδοση. Πιο καλαίσθητα τα εικονίδια και οι tabs (η ενεργή tab είναι καλύτερα highlighted, το πλήκτρο κλεισίματος καρτέλας είναι πάνω σε κάθε μία και όχι τέρμα δεξιά - όπως στον Opera, κτλ.). Δεν πιστεύω να αργήσει πολύ η final release αφού φαίνεται πολύ ολοκληρωμένη η δουλειά. Α, ελπίζω με το spellcheck να βελτιωθεί το φαινόμενο των ανορθόγραφων. Πλέον δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xilef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παiδες μιας και μιλάμε για την αλεπού, σήμερα μου έκανε κάτι παράξενα. Στη μέση του surfing, μου πέταγε ένα " Ο firefox αντιμετώπισε ενα πρόβλημα και θα κλείσει". Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Κόλησα κανένα ιό η τάφτυσε η αλεπού? Σημειωτέον το έχω προεπιλεγμένο Βrowser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασα να πω ότι μερικές φορές όταν πατάς να ανοίξει κάποιο thread βγάζει το save dialog για το αρχείο showthread.php[/b'] και δεν ανοίγει η σελίδα. Sorry για το άσχετο αλλά αυτό μου το κάνει και εμένα με τον 1.5.0.5. Ξέρετε γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry για το άσχετο αλλά αυτό μου το κάνει και εμένα με τον 1.5.0.5. Ξέρετε γιατί? Για να πω την αλήθεια μόνο στο insomnia μου το κάνει μερικές φορές σε ώρες αιχμής που γενικά το forum "πάει αργά". Μήπως παίζει κάτι με το forum και τον τρόπο που εξυπηρετεί. Ίσως κάποιος που γνωρίζει να μας λύσει την απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εσύ γιατί παιδεύεσαι με τον Opera αφού υπάρχει o Firefox; xaxax sostos o filos!!! Tha exo na to leo stous kollitous mou :twisted::twisted::twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ κανένα πρόβλημα με την 1.5.0.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.