Soth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ελπίζω να ποστάρω σωστά Λοιπόν, στο Welcome Screen που κάνεις log in υπάρχει ένα option κάτω αριστερά όπου κάνεις τερματισμό του υπολογιστή, ακόμα κι αν δεν είσαι μέσα σε κάποιο χρήστη. Πώς μπορώ να το αφαιρέσω; Γιατί όποτε λείπω μου κλείνουν το PC.
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει και στα XP, αλλά δοκίμασέ το, μπές στον Group Policy Editor ( start -> run -> gpedit.msc ) και ψάξε να βρείς [ και να κάνεις enable ] την επιλογή να μην μπορείς να κάνεις shutdown αν δεν έχεις κάνει log in. Πώς μπορώ να το αφαιρέσω; Γιατί όποτε λείπω μου κλείνουν το PC. Ελπίζω αυτό να εννοείς ότι γίνεται στο σπίτι σου, σε δικό σου PC, και όχι κάπου αλλού, γιατί σε αλλουνού PC δεν κάνουμε τέτοιες αλλαγές.
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ή μεσω registry editor (απλα πρεπει να ξερεις τι να πειραξεις) αν ειναι υπολογιστης δουλειας, συμβουλη: μην το κανεις γιατι ει εγω εδω ειχα κατι εξυπνους που προσπαθησαν να κανουν χαζομαρες... και τους εκοψα μετα απλα τα παντα... βλεπου πλεον μονο Εναρξη -> προγραμματα -> (και ενα εικονιδιο για Citrix Connection) μην τσαντισεις την μηχανογραφηση...
ODT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς μπορώ να το αφαιρέσω; Γιατί όποτε λείπω μου κλείνουν το PC. Βασικά όταν ο άλλος έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σου, δεν βοηθάνε και πολύ αυτές οι λύσεις...άμα για παράδειγμα θέλω να στον κλείσω, τον βγάζω από την πρίζα...ισχύει πάντως αυτό που σωστά είπε ο billpeppas ( και στα xp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.