zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορώ να λαμβάνω τα web based email accounts μου (hotmail και τα yahoo) στο outlook μαζί και με το isp email account μου? Και να είναι και τα 3 ανοιχτά και εγώ απλώς να αλλάζω παράθυρα για να τα δώ?
npapagri_xtra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 εγω εχω hotmail, gmail, και tellas μαζι και τα διαχειριζομαι απο το outlook αν και τελευταια εχω προβλημα με το hotmail. επιλεγω αν στειλω email απο πιο acount θα φυγουν.
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 1. υπάρχει και reminder όταν έρχεται κάποιο mail? 2. ταυτόχρονα όλα μαζί μπορούν να είναι ανοιχτά?
capthookb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς αντί του Outlook να χρησιμοποιήσεις το Thunderbird και να λαμβάνεις όλα τα emails μαζί. Τα web emails (yahoo.com) δεν παίζουν με το Outlook εκτός κι αν είναι yahoo.gr ενώ με το Thunderbird ναι.
JXID Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε capthookb μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται αυτο στο Thunderbird?
capthookb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Φυσικά. Έχει γράψει ένα οδηγό ο ΝΟΡ$ΤΡΙΜ εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147117
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.