Προς το περιεχόμενο

Αχ αυτό το rapidshare...

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια τράπεζα για rapidshare στην οποία να πάω να αγοράσω μια προπληρωμένη πιστωτική κανένα πρόβλημα αλλά χωρίς να ανοίξω ένα λογαριασμό?

Απλά θέλω τη πιστωτική να βάλω μέσα 10 ευρώ τίποτα άλλο.Γίνετε?Και σε ποια τράπεζα από όλες?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ti ennoeis; ego poy exo forthnet kano ayto poy eipan parapano ta paidia sundesi aposindesi.ginete na allaxei i ip xoris aposindesi;

Ναι, αλλά θέλει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα [ το λεγάμενο DHCP Lease Time ] { όταν έχεις dynamic IP συνδρομή η IP σου "δανείζεται" για ένα χρονικό διάστημα, μέσα σε αυτό το διάστημα αλλάζεις IP μόνο αν κάνεις disconnect και ξανασυνδεθείς, αλλιώς IP αλλάζει αυτόματα μόλις περάσει το χρονικό όριο } [ στην Forthnet νομίζω το lease είναι 4 μέρες ]

Δημοσ.

Το 8εμα ειναι απλο. Πρωτα φτιαχνεις ενα account στο paypal, μετα στελνεις με την πιστωτικη σου χρηματα στο paypal, και αγοραζεις ενα premium account σε δευτερολεπτα. Εγω εχω αγορασει για 1 μηνα, και με την 384 βρισκω οτιδιποτε 8ελω, και κατεβάζω τσιτα! Torrents sucks μπροστα στο rapidshare. Εντομεταξυ,8α εχετε προσεξει οτι τα αρχεια ειναι κομενα σε parts,η λυση ειναι μια

http://rapidshare.de/en/rapidget.html <- Official tool απο rapidshare

Υπαρχει και το εναλακτικο Rapget (Unofficial) που υποστιριζει premium accounts, και απλα κανεις copy-paste οσα λινκς 8ες με την μια και ξεκιναει να κατεβαζει μονο του! Φοβερο απλα!

Δημοσ.
to rapget apo xtes to vradi mou kolaei apistefta....den pezei me tipota....oti link kai na valo....den mporei na to katevasei....

Κατι πρεπει να αλλαξανε στον κωδικα του rapidshare (:

Και εμενα το rapget, απο χθες σταματησε να δουλευει...

Δημοσ.
η απάντηση στο προβλημά σας είναι το πρόγραμμα The Grabber σε συνδιασμό με διάφορα proxies :)

Scarface εγώ έχω grabber και ένα παρόμοιο πρόγραμμα leecher Με το πρόγραμμα Proxy SWITCHER PRO βρίσκω proxy αλλά μόλις βάζω proxy sto grabber εμφανίζεται πρόβλημα tespa έχω δοκιμάσει όλα τα hack προγράμματα και δεν δουλεύει κανένα. Η μόνη λύση είναι να κάνεις συνδρομή:-P

Αλλά δεν εχώ δοκιμάσει το RapidMule plz όποιος βρει το λινκ για download ας μου στείλει(αφου το δοκιμάσει γιατί τα περισσότερα είναι σπασμένα)

• Moderators
Δημοσ.
Να προσεχεις γιατι εμενα παλιοτερα μου εκανε πολλα corrupt αρχεια...

Τον ιουλιο στην δικια μου περιπτωση..:-?

Αλλα αν εχεις premium υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες αντι να ασχολησε με το rapget:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...