Προς το περιεχόμενο

Αχ αυτό το rapidshare...

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το hobby μου είναι downloading οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα ανεβάζουν τα αρχεία τους στο rapidshare.:evil:

Αλλά για να κατεβάσω κάτι πρέπει να περιμένω ώρες και ώρες :(

Πως θα βρω κάνα καλό hack ?

PS Το restart στον router δεν μου δουλεύει :( :evil:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως θα επρεπε να ξες διαφορα "hacks" στο Insomnia απαγορευονται ρητα.Παρολα αυτα εχει ανοιχτει παρομοιο topic για Rapidshare tricks.Κανε ενα search στον καταλογο Ιντερνετ.Αν παλι δεν μπορεσεις να βρεις λυση..αγορασε ενα premium account :)

Δημοσ.

ta exw psaksei min ta epixiriseis i den tha doyleyoyn i tha exoun io.na svineis kathe fora ta cookies kai na ksanampeneis(an oxi ola bres to sygekrimeno toy rapidshare). me restart sto router den pianei an exeis static ip!an den ta katafereis kai me ta cookies stakse 10 euro aksizei to kopo giati exei kai diko toy download programma poy paei sfera....

Δημοσ.

Πραγματικά νομίζω ότι 10 euro δεν είναι δα και τόσο φοβερό ποσό. Αν βγεις έξω με ένα φίλο σου και πάρετε 2 καφέδες σχεδόν 10 euro θα δώσετε. Οπότε γιατί να ταλαιπωριέσαι με hacks και restarts??

Δώσε λοιπόν 10 euro και λιώσε για ένα μήνα στο download! :)

• Moderators
Δημοσ.
κι εγω κανω συνδρομη ανα μηνα. αξιζει τα λεφτα. υπαρχει περιορισμος? δεν το παρατηρησα. ισως γιατι δεν ξεπερασα 3 gb.

Yπαρχει.Απλα αν δεν τα ξεπερασεις την μια μερα,το υπολοιπο σου μεταφερεται στην επομενη κοκ,εως οτου φτασεις τα 15gb υπολοιπο(τοτε σταματανε να προστιθονται εξτρα gb)

Δημοσ.
παιδια εγω που δεν εχω πιστωτικη μπορω με αλλον τροπο να αγορασω κανα κωδικο απο το rapid ;

Πας σε κάποια τράπεζα που βγάζει προπληρωμένες πιστωτικές/gift cards ( Eurobank & τράπεζα Αττικής βγάζουνε σίγουρα ) και παίρνεις μια τέτοια [ την φορτώνεις με το ποσό που θέλεις εσύ ]

Δημοσ.

Μιάς και η συζήτηση γιά το rapidshare,πείτε μου λίγα πράγματο γιά αυτό.Γιατί ζητάει να πληρώσεις γιά premier accound αφού το υλικό του είναι παράνομο(πνευματικά δικαιώματα) και γιατί η RIAA,MPAA κυνηγούν τα p2p και τα torrends και οχι το rapidshare που νομιζω ότι είναι πίο εύκολο?

Δημοσ.

Το rapidshare είναι μια σελίδα που οι περισσότεροι χρήστες ανέβάζουν τα αρχεία τους για να τα δημοσιεύσουν σε warez sites ...

Τώρα αν κατεβάσεις ένα αρχείο π.χ. 100ΜΒ και θες να κατεβάσεις το δεύτερο part του , θα πρέπει να περιμένεις γύρω στα 50' , και για να μην περιμένεις πρέπει να δώσεις money ....

Όσο για το hack βρίκα και εγώ ένα ....

Δημοσ.

@nixtas Το υλικό που υπάρχει στο rapidshare δεν είναι ΤΟΥ rapidshare.Το rapidshare προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων.Τα αρχεία που ανεβάζουν οι χρήστες είναι μια άλλη υπόθεση.To rapidshare,θεωρητικά τουλάχιστον,απαγορεύει το ανέβασμα παράνομου υλικού(ταινίες,warez,χχχ,klp.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...