brakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ενας συγκεκριμενος αριθμος τηλεφωνου με ενοχλει στο κινητο καθως δεχομαι πολλες αναπαντητες κλησεις την ημερα και μου σπαει τα νευρα. Υπαρχει τροπος για...ΦΡΑΓΗ συγκεκριμενου αριθμου ? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
brakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ενα nokia εχω ειναι 6230 Και να σημειωσω δεν εννοω να χτυπαει ΑΘΟΡΥΒΑ ο συγκεκριμενος (κανοντας προφιλ κλπ) αλλα να ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;-) Ευχαριστω και παλι
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 πηγαινε στις ρυθμισεις κλησεις τηλεφωνο και δες αν μπορεις να το κανεις. στο SE k750i που ειχα μπορουσες να βαλεις τον αριθμο σε ενα group και να κανεις φραγη κλησεων στο συγκεκριμενο group. αλλιως αν δεν εχει κατιτ ετοιο μιλα με την εταιρια που εχεις (voadfone, tim, etc)
binary_dreamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 για πες λίγα πράγματα για το πως γίνεται στο SE k750i?
binary_dreamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 έχω το SE k750i και έχω 2 αριθμούς κινητών που δεν θέλω να με καλούνε. αλλά θέλω να έχω οποιοδήποτε άλλους αριθμούς ακόμα και απόκρυψη αριθμών. καμιά ιδέα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 [...] στο SE k750i που ειχα μπορουσες να βαλεις τον αριθμο σε ενα group και να κανεις φραγη κλησεων στο συγκεκριμενο group. [...] Επειδή, κάτοχος Κ750i ων, δεν έχω δει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις, μήπως μπορείς να το εξηγήσεις αναλυτικά γιατί με ενδιαφέρει;
Byzantinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 για το Κ750 είναι ενδιαφέρον για ανελυσέ το, αν μπορείς, σε παρακαλώ.
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια συγνωμη, υποσχομαι αυριο πρωι πρωι αν οχι σημερα το βαρδυ θα σας πω αναλυτικα τι λεω, δεν εχω πλεον SE k750i... και δεν ετο θυμαμαμι απέξω... sorry...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Την παραπανω δουλεια(να αποκλειω συγκεκριμενους αριθμους και να δεχομαι κλησεις με αποκρυψη)την κανω με ενα υπεροχο προγραμμα που λεγεται advanced call manager της http://www.webgate.bg στο P900 μου.Ριξτε μια ματια αν υπαρχει αντιστοιχο για το k750.
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 μαλλον θα σας ψιλο-απογοητευσω.... η λειτουργια ειαι η εξης (παναθεμα την μνημη μου...) Δημιουργείς ομάδα ή ομάδες από τηλέφωνα που εσύ θες να δέχεσαι κλήσεις και μπορείς να επιλέξεις να επιτρέπονται εισερχόμενες κλήσεις, μόνο από αυτές τις ομάδες. Δεν έχει σημασία αν το τηλέφωνο είναι καταχωρημένο σε τηλεφωνικούς καταλόγους ή όχι, αρκεί να το έχεις καταχωρήσει εσύ στο δικό σου κινητό (sim ή μνημη τηλεφωνου) και να το έχεις βάλει σε ομάδα που επιτρέπεις τις εισερχόμενες κλήσεις. πχ. οικογένεια, φίλοι, δουλειά κλπ. δεν σας αρεσε,ε?
ppetr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς να κάνεις προώθηση το συγκεκριμένο αριθμό στο εξωτερικό και να χρεώνεται τρελά; Μπορείς να βάλεις ένα δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο και να του εξηγήσει οτι θα προχωρήσεις σε μυνήσεις κλπ. Το τελευταίο έπιασε σε παρόμοιο περιστατικό με φίλη μου.
androu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 και το blacklist για symbian '60 κάνει τέτοια δουλειά (block καποιους συγκεκριμένους αριθμούς) αλλα στο 6230 δεν δουλεύει !
rallis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πας σε κινητό Sonyericsson στο μενου ρυθμισεις-κλήσεις-διαχ.κλήσεων-αποδοχή κλήσεων.Εκεί επιλέγεις ''μόνο από λίστα'' και προσθέτεις στη λίστα όλα τα τηλέφωνα που έχεις στη μνήμη του τηλεφώνου σου εκτός από αυτά που δεν θέλεις να σε καλούν.Ετσι όταν θα σε καλούν αυτοί που έχεις αποκλείσει μόλις θα σε καλούν το τηλέφωνο σου θα τους το κλείνει στη μούρη αμέσως ,όπως κάνουμε όταν απορρίπτουμε μια κλήση.Σε εσένα δεν θα φαίνεται τίποτα.Ούτε αναπάντητη.Το πρόβλημα είναι οτι θα απορρίπτονται και όλες οι άλλες κλήσεις που φαίνεται αριθμός αλλά δεν είναι ήδη καταχωρημένος στη μνήμη του κινητού.Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνονται κανονικά οι κλήσεις από απόκρυψη ή θα τις απόρρίπτει και αυτές.Πάντως μια δοκιμή θα πείσει όποιον ενδιαφέρεται.Δεν είναι και η ιδανική λύση αλλά δεν ξέρω και άλλο τρόπο.
Narayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλά έτσι δεν θα δέχεται κλήσεις από όσους καλούν με απόκρυψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.