_LunaTiC_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα! Εχθές το NEC 3520a με updated firmware (3.05), παρέδωσε το πνεύμα το (όσο αφορά τα CD βέβαια!) Εν ολίγοις δεν γράφει, αλλά ούτε και διαβάζει κανένα CD. Με τα DVD βέβαια, όλα μια χαρά! Αλήθεια, μήπως ξέρει κάποιος, πόσα χρόνια εγγύηση έχει αυτό το ριμάδι; Μετά, λοιπόν, από τα τελευταία γεγονότα, αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός νέου! Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331653 (NEC 4571 LABELFLASH 16x: Σε άλλα καταστήματα το δίνουν με 1 χρόνο εγγύηση και σε κάποια άλλα (Hardshop, Infoshop) με 2 χρόνια.) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=308180&Merchant_Id=1&sts_cid=3 (LG 4166) http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1266&catid=55 (NEC DVD+/-R/RW ND-3551Α) Επιλέγω αυτά βάση τιμής, εγγύησης κτλ! Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα Plextor, αφού με τα χρήματα που κάνει αυτό, παίρνω 2 από τα άλλα; Ευχαριστώ!
vagos789 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Επιλέγω αυτά βάση τιμής' date=' εγγύησης κτλ! Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα Plextor, αφού με τα χρήματα που κάνει αυτό, παίρνω 2 από τα άλλα; Ευχαριστώ![/quote'] κατηγορηματικα: ΟΧΙ
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 εγω nec εχω σπιτι το 4551, και μια χαρα εγγραφες εχει κανει, και ταινιες, και backup dvd και cd ηχου, μετα απο ενα 6μηνο εγγραφης δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.
_LunaTiC_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 κατηγορηματικα: ΟΧΙ Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι φίλε μου! εγω nec εχω σπιτι το 4551, και μια χαρα εγγραφες εχει κανει, και ταινιες, και backup dvd και cd ηχου, μετα απο ενα 6μηνο εγγραφης δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Και εγώ μέχρι χθες (εδώ και 1,5 χρόνια) με το NEC δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αλλά τώρα τι μου έπαθε! Έγραψε βέβαια πάνω απο 600 δισκάκια CD/DVD, αλλά και τι να λέει;
Neurotic_Fest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 I egguisi tis antiprosopeias einai 2 xronia opote sigoura eisai mesa ektos an to exeis parei apo magazi pou kanei paraeisagoges pou dinei 1 xrono sinithos.An den epigesai tha proteina na perimenes tin afiksi tou neou montelou tis Sony Nec Optiarc to AD-7173, poli pithanon an sou bgainei i egguisi na to pareis se antikatastasi tou palaiou allios tha pareis to 4570 i to 4550 fantazomai.Tora an den paizei egguisi pali ta idia montela proteino .
dbDRAG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Allo 4550 kai allo 4570 ....an pas gia nec pas gia to palio asuzititi 4550/4551
Neurotic_Fest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Diafono, ego protimo to 4570, kai an itan na paro tora tha perimena na erthei to akoma pio kainourio
linux Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Το NEC 4571 να πάρεις είναι πάρα πολύ καλό, αυτό έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
andr3as Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έχω το 3500Α στο ένα PC και το 3551 και 4551 (μετατροπή από 4550 με firmware) στο άλλο PC... Και από τα τρία δεν έχω κανένα παράπονο, παρα πολλές αντιγραφές, διαβάζουν και τα πιο δύσκολα δισκάκια, γράφουν σαν τρελά (ειδικά αν χρησιμοποιήσεις αυτά που έχουν στους πίνακες συμβατότητας π.χ. Verbatim) Όσο για το Labelflash θα το χρησιμοποιήσεις 5 με 6 φορές και μετά θα δεις ότι είναι πολύ ακριβα τα δισκάκια και θα καταλείξεις στον πατροπαράδοτο μαρακαδόρο!!!!!
_LunaTiC_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα, LG και Plextor, δε μου συστήνει κανείς! Allo 4550 kai allo 4570 ....an pas gia nec pas gia to palio asuzititi 4550/4551 Γιατί πιστεύεις ότι θα πρέπει να προτιμήσω το παλιότερο και όχι το πιο καινούριο;
nikostaha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 File ego LG for ever, psifizo dagkoto. 2 xronia aptoito.
kattistt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 κοιτα να δεις εχω και LG στην δουλεια (4 μηνες) δεν εχει φαει και το τρελλο ζορι... ως τωρα δεν εχει βγαλει προβλημα!
dbDRAG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Koita einai to ti thelei o katheis...px thes na grafeis apsoga dvd kai metria cds...kala dvd kai arista cds...alles epiloges gia to kathena.Kales ws aristes oi eggrafes tou lg kai sta 2 optika mesa alla emfanizoun megalo pososto jitter..ta nec oxi toso jitter alla emfanizoun perrisotera pif's sta idia diskakia.San readers pistevw ta lg uperteroun ligo alla den kanoun quatity tests...Gousta einai afta metras to ti thes kai apofasizeis.Egw pira benq..mporei kai na dialega kai liteon 165p6s.Pantws se metria diskakia ta lg vgazoun pio stathera apotelesmata apo ta nec(se quality tests)
ppetr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 LG 4163 έχω στο γραφείο και κάνω backup τα αρχεία μας σε CD και DVD. Ρίχνει 2 min στα NEC σε γεμάτο δισκάκι σε 8X στο χρόνο εγγραφής. Ποιότητα κατασκευής πολύ μπροστά. Το NEC δε με ευχαρίστησε καθόλου, πολύ ψεύτικο. EDIT: Αν έχεις να τα σκάσεις, πάρε Plextor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.