Προς το περιεχόμενο

Νετ καφε...

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι κι εγώ έχω δει και αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση.

Οι προϋποθέσεις για την άδεια εκτός αυτού λένε και ότι απαγορεύονται τα παιχνίδια εντός του ίντερνετ καφέ, απαγορεύονται τα gamepads, joystics, πρέπει να έχεις πινακίδα που να τα λέει αυτά. Επίσης τα pc λέει δεν πρέπει να έχουν cd/dvd/disk drives και να μην έχεις εγκατεστημένο πρόγραμμα που να διαγράφει/τροποποιεί αρχεία. Ρε δεν πάνε καλά. Αυτά είμαι διατεθιμένος να τα κάνω παράνομα γιατί κάπως θα καλυφθούν αλλά όσον αφορά τον όροφο; Μήπως είναι χοντρή παρανομία;

Στην ερώτησή σου: Καμιά 30αριά pc για αρχή και μάλλον 2-4mbps σύνδεση..

Το θέμα είναι να προχωρήσει γιατί είναι τρομερό σημείο αυτό που έχω βρει. Εάν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει γιατί έχω αρχίσει να απελπίζομαι

Δημοσ.
Ρε παιδιά βρήκα κι εγώ ένα μέρος 240τμ για να ανοίξω ίντερνετ καφέ αλλά η εγκύκλιος που μου δώσανε λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ισόγειο.. Αυτό πιάνει όλο τον 1ο όροφο και έχει δική του ξεχωριστή είσοδο (δεν περνάς δλδ από το ισόγειο). Είναι χαμένη υπόθεση και να κοιτάξω για αλλού;

Ladoma einai h lysh sou, etsi yparxoune akoma ta net kafe se 1ous orofous.

Mexri kai Gnet yparxei se 1o orofo :-D

Egw 8a elega 4-8 mbps sindesi an 8a pezoune net games giati alliws 8a serneste, ase pou oi sindeseis exoune ftininei. H kalitera vale mia 4ara gia arxh kai molis arxisei na mazevei vale alla 2-4 mbps.

Οι προϋποθέσεις για την άδεια εκτός αυτού λένε και ότι απαγορεύονται τα παιχνίδια εντός του ίντερνετ καφέ, απαγορεύονται τα gamepads, joystics, πρέπει να έχεις πινακίδα που να τα λέει αυτά. Επίσης τα pc λέει δεν πρέπει να έχουν cd/dvd/disk drives και να μην έχεις εγκατεστημένο πρόγραμμα που να διαγράφει/τροποποιεί αρχεία. Ρε δεν πάνε καλά. Αυτά είμαι διατεθιμένος να τα κάνω παράνομα γιατί κάπως θα καλυφθούν αλλά όσον αφορά τον όροφο; Μήπως είναι χοντρή παρανομία;

Den nomizw na yparxei net cafe pou na sou apagorevei na pekseis games. To na mhn svineis arxeia... koufo akougetai afou mporeis na to kaneis mesw tou litourgikou sou :-P CD/DVD exoune polla net cafe (an oxi olla) sta PC tous.

Mhpws afta ta diavases apo kapion palio nomo giati afto eixe isxisei prin kapia xronia gia ligous mines kai epidi egine salos ton katargisane apey8ias, eixe berdeftei to 8ema me ta froutakia klp.

Δημοσ.
Ladoma einai h lysh sou, etsi yparxoune akoma ta net kafe se 1ous orofous.

Δεν έχω πρόβλημα να λαδώσω αρκεί να μην έχω προβλήματα ή να μη μου γίνουνε στενός κορσές. Μην έρχονται κάθε τρεις και λίγο από κει και μου λένε είσαι παράνομος πέσε το παραδάκι για να μη σε κλείσω...

Δημοσ.

ego gia na sas pw tin alitheia mexri exthes pigaina internet cafe...twra pou to adsl pige toso xamila exw mina kai vale na patisw se internet cafe...to mono pou mporei telika na kanei kaneis sto net cafe einai na peksei me ta filarakia tou games... kati pou akoma travaei poliiiiiiiiii.....

pantws na koitakseis i geitonia ekei pou theleis na anoikseis to cafe min exei kati paromia kai meta apo ena mina to kleiseis...

pantws an telika to anoikseis...kales douleies...

Δημοσ.

Nομίζω ότι σε λίγα καιρό δεν θα μιλάμε πια για ΝΕΤ καφέ αλλά για Game καφέ...

Δεν αναφέρομαι σε τουριστικές περιοχές όπου θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αλλά κυρίως σε αστικές.

Σε 1-2 χρόνια που οι ευρυζωνικές θα καλύπτουν πια αρκετά μεγάλο κομμάτι του πλυθησμού αυτά τα μέρη είναι που θα μαζεύουν τον νεαρόκοσμο.

Kαλύτερα λοιπόν να δωθεί το βάρος στo κατάλληλο για παιχνίδια h/w και στο σωστό στήσιμο των θέσεων των υπολογιστών που θα διευκολύνει την επαφή μεταξύ των παιχτών.

Δημοσ.

SnipeR, το GNET έχει είσοδο απο τον πίσω δρόμο ο οποίος ειναι πιο ψηλά και ουσιαστικά για τον εκεί δρομο ειναι ισόγειο (αν μιλάμε για το κατάστημα στην Ζωγράφου).

Το ισόγειο θα ειναι και αυτό δικό σου? Εξοδος στον 1ο όροφο υπάρχει που να βγαινει σε κάποιον παράπλευρο δρόμο? Γενικά ο κόσμος απο που μπαινει, για εξήγησε το λίγο...

Δημοσ.

Όχι, εάν είχα και το ισόγειο θα το έφτιαχνα στο ισόγειο :)

Είναι ένα τεράστιο κτίριο 270τμ ισόγειο και 240 ο 1ος και εγώ θέλω τον 1ο για διάφορους λόγους.. Το κτίριο έχει 3 μπροστινές εισόδους για το ισόγειο και μία 4η πλαϊνή η οποία οδηγεί με σκάλες στον 1ο. Δηλαδή από εκείνη δεν μπορείς να πας στο ισόγειο.

Δημοσ.

Στον ηλεκτρικό στα Ανω Πατήσια? :)

Οσο αφορά το θεμα του ορόφου θα σε γελάσω, το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθεις στον δήμο σου, αλλωστε αυτοι ειναι εκεινοι που θα σου βγαλουν και την άδεια. Μπορει στον ενα δημο να μην εχουν πρόβλημα, ενω στον άλλο να έχουν...... Ελλάδα..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω κι εγώ έναν χώρο ψυχαγωγίας και ενδιαφέρομαι να βάλω γύρω στους 20 υπολογιστές. Με ενδιαφέρει πρώτα η ποιότητα και μετά τα λεφτά. Κυρίως θέλω να ρίξω προσοχή στον τομέα του Gaming. Αυτό που δεν ξέρω είναι το πού να απευθυνθώ. Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποια εταιρία; Με ενδιαφέρει να έχω υποστήρηξη και επαναλαμβάνω κυρίως στον χώρο του gaming. Ευχαριστώ!

υ.γ. εχω έρθει σε επικοινωνία μόνο με τη Gnet οπου δέν έμεινα ικανοποιημένος, όχι απο τις υπηρεσίες τους αλλα απο τη συμπεριφορά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...