Προς το περιεχόμενο

Νετ καφε...

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφια βρεθηκε ενας χωρος περιπου 70 τετραγωνικων.Και το σκεφτομουν για νετ καφε.

Γεια πειτε οι γνωστικοι(εχω μια ιδεα πανω κατω...)τι χρειαζομαι για 10-15 pc?τι συνδεσεις λετε πως χρειαζετε?Προτεινετε συνθεσουλες για pc...

Δημοσ.

Τι έτσι χύμα; Πές και εσύ πως το έχεις σκεφτεί...

Θές ενσύρματο; ασύρματο; Γρήγορο; Υπεργρήγορο;

Θές net με domain ή με workgroup;

Anyway, εγώ προτείνω Gigabit Ethernet με workgroup. Θα χρειαστείς...

1. LINKSYS SR2016 16 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH 262.30€

2. LINKSYS EG1032 ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ GIGABIT 32-BIT 28.50€ * 15 = 427.50€

3. EQUIP:805416 UTP PATCHCABLE CAT 5E 10M 4.32€ * 15 = 64.80€

Σύνολο: 754.60€ μόνο για τα δικτυακά.

Τώρα για συνθέσεις δεν σου λέω γιατι θέλει πραγματικά ψάξιμο. Εξαρτάται πάντως από τη χρήση που θα κάνεις στα PC, gaming ή internet.

Δημοσ.

φιλαρακι μακρια τα internet cafe δεν εχουν μελλον!!!!! και ποσο μαλλον ενας χωρος 70τμ χωρις να εχει και καποια εμπορικη βιτρινα αξια αναφορας.

Δημοσ.
sorry αλλά απο επιχειρηματικό ενδιαφέρον ρωτάω,ειναι επικερδής επιχείρηση ενα net cafe?

Δεν ξερω αδερφε...Και εγω το ψαχνω...Για πειτε καμια αποψη και οι σοφοτεροι...

Δημοσ.
φιλαρακι μακρια τα internet cafe δεν εχουν μελλον!!!!! και ποσο μαλλον ενας χωρος 70τμ χωρις να εχει και καποια εμπορικη βιτρινα αξια αναφορας.

πως το λες αυτο ; τεκμηριωσε την απαντηση σου - εχω γυρω στα 6-7 χρονια που στηνω internet cafe σε ολη την αθηνα αλλα και σε επαρχια και ακουω απο διαφορους το ιδιο σχολιο με το δικο σου και συνεχεια τους δινω την ιδια απαντηση

εχω δει κατι τρυπες που ειναι κατα πολυ μικροτερες απο 70τ.μ και να δεις τι γινεται απο κοσμο - επισης εχω δει και μεγαλα cafe πανω απο 120τ.μ που δεν εχουν ουτε 20 πελατες στην καλυτερη τους

Δημοσ.
Τι έτσι χύμα; Πές και εσύ πως το έχεις σκεφτεί...

Θές ενσύρματο; ασύρματο; Γρήγορο; Υπεργρήγορο;

Θές net με domain ή με workgroup;

Anyway' date=' εγώ προτείνω Gigabit Ethernet με workgroup. Θα χρειαστείς...

1. LINKSYS SR2016 16 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH 262.30?

2. LINKSYS EG1032 ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ GIGABIT 32-BIT 28.50? * 15 = 427.50?

3. EQUIP:805416 UTP PATCHCABLE CAT 5E 10M 4.32? * 15 = 64.80?

Σύνολο: 754.60? μόνο για τα δικτυακά.

Τώρα για συνθέσεις δεν σου λέω γιατι θέλει πραγματικά ψάξιμο. Εξαρτάται πάντως από τη χρήση που θα κάνεις στα PC, gaming ή internet.

δε μπορεί να γλυτώσει τα 427 απο τις κάρτες δικτύου χρησιμοποιώντας τις on-board ;

Δημοσ.
δε μπορεί να γλυτώσει τα 427 απο τις κάρτες δικτύου χρησιμοποιώντας τις on-board ;

Φυσικά. Εξ' άλλου η πλειοψηφία των motherboard (αλλά και έτοιμων PC - πχ HP, Dell) έχουν on-board gigabit κάρτες δικτύου...

Δημοσ.

και βεβαια μπορει - επισης θα βαλεις κατω απο τους παγκους μπριζακια δικτυου και θα παρεις καλωδια 1-1.5μ τα οποια θα πηγαινουν απο το pc στο μπριζακι ομορφα και τακτοποιημενα και οχι χυμα κατασταση απο το switch κατευθειαν στα pc που εχω συναντησει σε μερικα cafe η switch να κρεμεται κατω απο το παγκο στο τελειως χυμα

οτι θες στειλε pm

Δημοσ.
sorry αλλά απο επιχειρηματικό ενδιαφέρον ρωτάω,ειναι επικερδής επιχείρηση ενα net cafe?

1.Gia pia perioxi milame?

2.Exeis eki sti perioxi sou(h sta giro tetragona) alo netcafe?

3.Yparxoun sti perioxi sou atoma pou anazitoun mia tetia stegi?diladi atoma pou serfaroun atoma pou paizoun paixnidia etc..etc....

4.Ti litourgika exoda peripou tha exeis to mina?P.X enoikio , Revmata , Thlefona , sindeseis , ypalilous etc...etc...

Apandise prota se afta kai meta tha katalaveis mono sou(h tha sou poume edo emeis) an einai epikerdis h epixirisi sou h tha se faei h marmagga.

Δημοσ.
1.Gia pia perioxi milame?

2.Exeis eki sti perioxi sou(h sta giro tetragona) alo netcafe?

3.Yparxoun sti perioxi sou atoma pou anazitoun mia tetia stegi?diladi atoma pou serfaroun atoma pou paizoun paixnidia etc..etc....

4.Ti litourgika exoda peripou tha exeis to mina?P.X enoikio , Revmata , Thlefona , sindeseis , ypalilous etc...etc...

Apandise prota se afta kai meta tha katalaveis mono sou(h tha sou poume edo emeis) an einai epikerdis h epixirisi sou h tha se faei h marmagga.

1)καθαρα τουριστικη(σεζον 6μηνο,μετα αυτο που ψαχνεις ειναι συντηρηση)

2)Οχι τιποτα σοβαρο

3)Περισσοτερο για e-mail/ψαξιμο στο net/κτλ υποθετω παρα για παιχνιδια.

4)Ενοικιο δεν θα εχω.Τα υπολοιπα διφωτιστε με εαν μπορειτε καπως...Υπαλληλους υποθετω πως δεν θα χρειαστω για 10-15 pc,εγω και ο bro(πιτσιρικας,αλλα να στρωνεται σιγα σιγα...) στην αρχη τουλαχιστον.

Δημοσ.
Man ta sinikiaka magazia me pc den exun mellon mi to epixiriseis tha einai aytoktonia.....oso yparxoun oi alysides ton megalwn net cafe opos ta the web kai ta bnb......

Giati oxi????

Kai an den yparxei alisida stin perioxi tou?

Ti tha kanei tha perimenei diladi na anoixi alisida?

Δημοσ.

Oχι δεν παιζει καταστημα-αλυσιδα σε αποσταση 25χλμ..

Για πειτε καμια ιδεα για τα μηχανηματακια..Εγω σκεφτομουν 3800χ2 νομιζω πως ειναι οκ (η να παω σε conroe?),κατι σε 7600 gs(η δεν αρκει και να παω σε 7600gt?) κανενα 160-200αρι σκληρο+on board lan+sound card,πληκτρολογια+mouse microsoft/logitech για το κουτακι και τροφοδοτικο τι λετε?19αρες tft lg.Και κατι αλλο αδερφια,η αδεια που βγαινει περιλαμβανει φωτοτυπιες/ψιλοψευτοαναλωσιμα/καφεδες,αναψυκτικα?Η ολα αυτα στη ζουλα?Τα win τα αγοραζω επι 12 η υπαρχουν εκδοσεις πιο ακριβες που μπορεις να τα κανεις install σε ολο το δικτυο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά βρήκα κι εγώ ένα μέρος 240τμ για να ανοίξω ίντερνετ καφέ αλλά η εγκύκλιος που μου δώσανε λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ισόγειο.. Αυτό πιάνει όλο τον 1ο όροφο και έχει δική του ξεχωριστή είσοδο (δεν περνάς δλδ από το ισόγειο). Είναι χαμένη υπόθεση και να κοιτάξω για αλλού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...