tsipouro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα σας. Πλησιάζει μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα και θα ήθελα να την γιορτάσω με το έτερον ήμισι σε ένα ωραίο, ακριβό ξενοδοχείο, εκτός Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Γνωρίζει κάποιος κάτι καλό; Αυτά που με εντυπωσίασαν, μέχρι στιγμής, είναι το Imaret στην Καβάλα, και τα Sani - Porto Carras στη Χαλκιδική. Ευχαριστώ.
HexStatic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ Banal.. εγώ θα σου έλεγα να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να την πας στα ζαγοροχώρια, εκεί να δεις γούστα..ειδικά αυτή τη περίοδο είναι όλα τα λεφτά... είναι λίγο ήσυχα βεβαια και ίσως να σου φανεί βαρετά αλλα έχει πολλά πράγματα να κανεις αν είσαι φίλος της φύσης. Μπορείς να βρείς ξενώνες με δωμάτια με γιακούζι, τζάκι , όλα πέτρινα , καλο food.. ωραία πράγματα.... Επίσης πολύ όμορφα είναι και στον Aγιο Aθανάσιο (Eδεσσα) αλλα personaly προτιμώ ζαγοροχώρια.
tsipouro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 E, δεν έκλεισα και συμφωνία με το Σύλλογο Ξενοδόχων.. :mrgreen: Η option του ξενώνα είναι εξίσου ελκυστική. Το La Moara, π.χ. στο Νυμφαίο..
HexStatic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πλέον παίζουνε κάτι ξενώνες, που τα lux ξενoδοχεια δεν κλάνουνε μια... άσε που δεν αποτελείς μάζα στον ξενώνα όπως αποτελείς σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Και επειδή πλέον οι έλληνες ανακαλύψανε ότι έχουνε και βουνά πέρα από θάλασσα έχουνε αλλάξει πολλά πράγματα στα όμορφα βουνά μας. Μπορείς να πας και κατά πίνδο μεριά .Eκεί να δεις φύση.Ελβετία κατάσταση είναι.Aμα έχεις και jeep..super!.... Aλλη καλή λύση είναι να την πας στο πίνδος palace και για φαγητό στην Aετοφωλιά! Aετοφωλιά kicks ass. Eιδικά αυτή τη περίοδο που έχει και καλο καιρό μπορείς να κάτσεις και έξω και δεν θα θες να φύγεις.Λίγο τσιμπημένες τιμές αλλα αξίζει τον κόπο. Δυστυχώς δεν έχω φωτός μαζί μου να ποστάρω για να δεις περί τίνος πρόκειται. Foto From Pindos palace more info at www.pindospalace.gr Αν και παλυ Ψηφίζω Ζαγοροχώρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.