Προς το περιεχόμενο

RIP Σουγλάκος :(

Dr_Slump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές χάθηκε μια κλασσική cult μορφή της Ελλάδας. Ο Απόστολος Σουγκλάκος έφυγε από εγκεφαλική αιμμοραγία σε ηλικία 54 ετών.

Θα ζει για πάντα στις καρδιές όσων τον αγαπούσαν και θα συνεχίσει να παλεύει μέσα από τις ταινίες του.

• Moderators
Δημοσ.

Κρίμα...

Θυμάμαι στο candid camera (ή κάποια άλλη εκπομπή με φάρσες νομίζω) που έβρισκαν κόσμο στον δρόμο και τους έδειχναν μια κοπέλα να τους κάνει μασάζ κι έβαζαν μετά τον Σουγλάκο και ήταν ένας νεαρός "να δεις που τώρα θα εμφανιστεί κανάς Σουγλάκος!" και κοιτάει πίσω του "Αμάν! Αυτός είναι!" και ο Σουγλάκος "Έλα εδώ να σε τρίψω λίγο!" (με την φοβερή φωνή του).

Τώρα από πολλά άλλα δεν θυμάμαι συγκεκριμένες σκηνές. Πάντως είχε φάση. :-P

RIP Σουγλάκο! :(

Δημοσ.

Φαίνεται ο Θεός θα έχει καμιά γιορτή, γιατί αποφάσισε να πάρει πολλούς καλούς την ίδια εποχή. Ελπίζω εκεί που πήγε να βρήκε τον Irwin και να δέρνουνε κροκόδειλους παρέα. Ζωή σε λόγου μας.

:cry:

Δημοσ.

Το μόνο που μετανιώνω σήμερα είναι που δεν ξεκόλλησα ποτέ καμία από αυτές τις θρυλικές αφίσες: "Μασκοφόρος εναντίον του Βούλγαρου Ιβάν Τρομάρωφ".

Μερικά πράγματα δύσκολα καταλαβαίνεις από την αρχή πόσο συλλεκτικά μπορεί να είναι.

Δημοσ.
Το μόνο που μετανιώνω σήμερα είναι που δεν ξεκόλλησα ποτέ καμία από αυτές τις θρυλικές αφίσες: "Μασκοφόρος εναντίον του Βούλγαρου Ιβάν Τρομάρωφ".

Μερικά πράγματα δύσκολα καταλαβαίνεις από την αρχή πόσο συλλεκτικά μπορεί να είναι.

Κι εγώ το ίδιο...

"Θα δείρει ο Ινδιάνος τον Σουγκλάκο;"

RIP.

Δημοσ.

Τόση στεναχώρια μέσα απο αυτό το φόρουμ δε ξαναπήρα.Δε βλέπω είδήσεις ουτε διαβάζω τύπο τις τελευταίες μέρες οπότε δεν άκουσα για αυτό το θάνατο.Μου ήτανε πολύ συμπαθής ο Απόστολης,κρίμα που χάθηκε άλλος ένας τόσο νέος άνθρωπος.

Δημοσ.

Παιδια προλαβαν και τον τιμησαν στο gagarin φετος(νομιζω και περισυ).

Μια μια οι καλτ μορφες μας αφηνουν,τον εβλεπα το χειμωνα στις αυπνιες και ηταν μια χαρα ρε γμτ και τωρα.............

Αιωνια του η μνημη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...