nonilious Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα παιδια.. Εχω μια ερωτησουλα!Ειναι κατι "μικρο" αλλα συναμα σπαστικο!Εχω ενα υπολογιστη κατι μηνες τωρα και απο την πρωτη-πρωτη στιγμη που τον αγορασα εμφανιζει στο tray (ξερετε κατω-δεξια) το εικονιδιο που εμφανιζεται οταν εχουμε καποιο flash για παραδειγμα σε usb θυρα, το πασιγνωστο safely remove hardware!Το hardware που βλεπει ειναι ο σκληρος μου....Εχω ρωτησει διαφορους φιλους αλλα κανεις δε ξερει πως δι**λο να το βγαλω απο κει..Με εχει αγχωσει μη το πατησω κατα λαθος κ εχω ντραβαλα μετα!Καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες!
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα παιδια..Εχω μια ερωτησουλα!Ειναι κατι "μικρο" αλλα συναμα σπαστικο!Εχω ενα υπολογιστη κατι μηνες τωρα και απο την πρωτη-πρωτη στιγμη που τον αγορασα εμφανιζει στο tray (ξερετε κατω-δεξια) το εικονιδιο που εμφανιζεται οταν εχουμε καποιο flash για παραδειγμα σε usb θυρα' date=' το πασιγνωστο safely remove hardware!Το hardware που βλεπει ειναι ο σκληρος μου....Εχω ρωτησει διαφορους φιλους αλλα κανεις δε ξερει πως δι**λο να το βγαλω απο κει..Με εχει αγχωσει μη το πατησω κατα λαθος κ εχω ντραβαλα μετα!Καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες![/quote'] 1) Ναι, γίνονται hot swap οι δίσκοι ( αν είναι SATA ή σε Hot Swappable array/housing ). 2) Μην φοβάσαι, αν πατήσεις καταλάθος Safely Remove στον δίσκο που έχεις τα Windows, θα βγάλει ένα "Unable to remove" pop-up. Είπαμε, είναι "χαζά" τα Windows, αλλά όχι κι έτσι. 3) Τώρα για να το "κρύψεις", πήγαινε στο Start -> Control Panel -> Start Menu & Taskbar Settings, εκεί πήγαινε στο Customize ( δίπλα από το Hide Inactive Icons ) και βάλε το να κάνει hide είτε always είτε όταν είναι inactive.
pao132003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 πήγαινε στο Start -> Control Panel -> Start Menu & Taskbar Settings 3)ή απλώς δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών
nonilious Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω πολυ αλλα το ερωτημα ειναι πως θα το κανω να μην υπαρχει εκει ο σκληρος!Σε κανενα υπολογιστη δε το εχω ξαναδει αυτο..Αλλιως τη λυση με το hide την εχω εφαρμοσει απο την πρωτη στιγμη.. Επισης δεν καταλαβα τι εννοεις με το 1)Ναι, γίνονται hot swap οι δίσκοι ( αν είναι SATA ή σε Hot Swappable array/housing ).
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πιο απλά δεν γίνεται να το πω. Ξεκάθαρα πράγματα. ευχαριστω πολυ αλλα το ερωτημα ειναι πως θα το κανω να μην υπαρχει εκει ο σκληρος! Δεν έχω ψάξει το θέμα ( άλλωστε δεν με ενδιαφέρει ), αν και νομίζω ότι δεν μπορείς να τον βγάλεις από την λίστα του Safely Remove HW... Ίσως και μέσα από πολύ ψάξιμο βρεθεί τρόπος να τον βγάλεις από την λίστα συσκευών του S.R.H. ( Safely Remove Hardware ), αλλά ακόμα και αν βρεθεί δεν ξέρουμε τι επακόλουθα μπορεί να έχει η αφαίρεσή του ( τα windows xp είναι λίαν εύθραυστα, και καλύτερα να μην παίζουμε με τέτοια components τους αν θέλουμε την ησυχία μας και ένα "error-free" σύστημα )
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 3)ή απλώς δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών Καλά για νέο μας το λές ? [ no offense intended ] Απλά αναφέρω από Control Panel, επειδή έχει τύχει να δω ουκ ολίγο κόσμο να του λες να το κάνει έτσι, και αυτός να κάνει δεξί κλίκ πάνω στην language bar ή στο icon tray...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.