nathanjordison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Από 1η Σεπτέμβρη, (στα Άνω Πατήσια, δίπλα στο σταθμό του τραίνου, οδό Πατησίων 351, πάνω από τα Everest στον τρίτο όροφο) ξεκίνησε να λειτουργεί σχολή πολεμικών τεχνών με βασικό σύστημα, το Jeet Kune Do του Bruce Lee. ..Fighting withou Fighting.. Όποιος ή όποια επιθυμεί, μπορεί να επισκεφθεί τη σχολή αυτή.2102019551
sniper_206 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εωσφόρε, ένα λουκέτο στον κύριο παρακαλώ... Αν δεν κάνω λάθος οι διαφημίσεις απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες τους οποίους δεν διάβασες, λίγη προσοχή δε βλάπτει.
cindy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εωσφόρε' date=' ένα λουκέτο στον κύριο παρακαλώ... Αν δεν κάνω λάθος οι διαφημίσεις απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες τους οποίους δεν διάβασες, λίγη προσοχή δε βλάπτει.[/quote'] μην γίνεσαι κομπλεξικός.
Dr_Slump Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι κάτι συνηθισμένο για να φάει κλείδωμα. Είναι η μόνη σχολή στην Ελλάδα προφανώς. Μακάρι να έμενα κοντά.
Lucifer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Dunno. Το σκέφτομαι από χθες. Δώστε μου λίγο χρόνο, ή αρχίστε να μιλάτε για το άθλημα ανεξάρτητα από τη διαφήμηση.
sniper_206 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 μην γίνεσαι κομπλεξικός. Γουστάρεις να 'ρθουμε σε αντιπαράθεση τώρα; Για να μου την πεις γράφτηκες στο φόρουμ; Εγώ είπα πολύ απλά ότι η διαφήμιση σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύεται, εσύ που κολλάς;; :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.