Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικό Internet στα Χανιά!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά τι γίνεται επιτέλους στα Χανιά και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το internet που σα μ@λ... ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ;

4 μέρες, τώρα, έχω γραμμή, έχω σύνδεση, αλλά τα πάντα είναι ΝΕΚΡΑ!!

Κάτι με το GRNET, κάτι τέτοιο παίζει, αλλά τι με νοιάζει εμένα αν αναβαθμίζουν και αν κ(λ)άνουν! Θέλω internet! Ας χρησιμοποιήσουν τα εφεδρικά τους (που μάλλον κρατάνε για την πάρτη τους!!)

ΑΝΤΕ ΠΙΑ!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Πρέπει να έχει γίνει μεγάλη βλάβη , το πολυτεχνείο είναι εκτός νετ από το Σάββατο βράδυ ...Κάτι άκουσα από κάποιον γνωστό για βλάβη σε οπτική ίνα αλλά χωρίς νετ δεν υπάρχει και ενημέρωση.

Δημοσ.

Άκουσα ότι επειδή κατέβαινε το GRNET στην Κρήτη, μόνο από Ηράκλειο, κάνουν διακλάδωση και θα το κατεβάσουν και στα Χανιά!Αλλά πόσες μέρες τους παίρνει αυτό; Και μια ενημέρωση θα ήταν πολύ δύσκολο πράγμα; Μία χρονική πρόβλεψη, ακομα πιο δύσκολη;;;;;

Δημοσ.

Μια ψαρότρατα πήρε μαζί της το υποθαλάσσιο καλώδιο που συνέδεε το Ηράκλειο με την Αθήνα. Το παράξενο είναι ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στα μέσα του καλοκαιριού.

Δημοσ.

αυτα ειναι!περισοι κατι τσουγκροι με μπουλντόζες ειχαν φαει αλλη μια οπτικη ινα στα Χανια και τρεχαν οι ποτετζιδες και δεν φτανανε

Δημοσ.

Έγω νομίζω οτι όλα αυτά είναι κολπα και τεχνικές του πΟΤΕ .Διαβάστε όλα τα ποστ με την σειρά και θα καταλάβετε.Μου θυμίζουν την δικαιολογία 6 χρονου που έχει ξεχάσει όλος τυχαίως το τετράδιο με τις ασκήσεις στο σπίτι της θείας του που μένει 300 km Μακριά.Άρε πΟΤΕ η καφρίλα σου όρια δεν έχει.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα πράγματα.

Ο φοιτητής σαν πελάτης αγοράζει σύνδεση internet από το GRNET που κάθεται πάνω στο ΕΔΕΤ.

Το ΕΔΕΤ ενοικιάζει κύκλωμα από μια εταιρία (ΟΤΕ) για την σύνδεση της Κρήτης με τον κεντρικό router στην Αθήνα. Η ενοικίαση έχει γίνει με συγκεκριμένη συμφωνία και ρήτρες για τυχόν προβλήματα.

Άρα ο φοιτητής πρέπει να παραπονεθεί στο GRNET και το ΕΔΕΤ στον ΟΤΕ.

Για τα περί καφρίλας και δικαιολογίες λέω μόνο πως αν κάποιος νομίζει ότι είναι απλή υπόθεση η επισκευή υποβρύχιου καλωδίου που κατέστρεψε κάποιος ασυνείδητος που ψάρευε σε περιοχή (και βάθος) που απογορεύεται τότε δεν έχει ιδέα την παραμικρή ιδέα από τηλεπικοινωνίες και για το συγκεκριμένο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...