Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Homer (τετοια ώρα τετοια λόγια ) Coyote
stranger_77x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kala den nomizw na ypirxe kamia amfibolia apo tin arxi tis psifoforias gia to apotelesma...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω ότι ακόμα και η 3η θέση ήταν προβλέψιμη. Νομίζω ότι το έχω ξαναπει. Όποτε γίνεται κουβέντα για cartoon (με νοσταλγικές κυρίως διαθέσεις) σε παρέα ενηλίκων, πάντοτε σκάει μύτη το coyote μετά από λίγο. Για τις δύο πρώτες δεν το συζητάω. Παρόλο που εγώ δυσκολεύομαι να εντοπίσω ποιόν απ'τους δύο προτιμάω, ήταν φανερό ότι ο Cartman είχε πιο φανατικό κοινό από τον Homer εξαρχής. edit: btw η πασχαλιά γιατί δεν ψήφισε καθόλου; Και να σκεφτείς ότι ήταν δική της η ψηφοφορία...
stranger_77x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 o Homer bariwtan na tin kerdisei tin psifoforia gi afto kai bgike deuteros enw o Cartman xrisimopoihse oti manipulative trick eixe sto maniki tou
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Einai logiko o Eric na exei fanatikotero koino,exeis 2 kafrous tempelides cool kai cult xaraktires.Mono pou o Eric einai kai gatos me petala,paroti einai megalo @@.Opote logiko na taytistei perissotero kapoios mazi tou
glaza Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 με διαφορά πρώτος ο Optimus Prime γιατί είναι ο μόνος που από 6 χρονών μέχρι τώρα που είμαι 20 με κάνει να νιώθω δέος . . περιττά λόγια . . δεύτερος εννοείται cartman για τους γνωστούς λόγους και τρίτος ο Homer για τους επίσης γνωστούς λόγους . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.