Προς το περιεχόμενο

Best Cartoon Character ever: Regular Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Manuel ti na leme ego epapsa na sxoliazo, Edo efyge o Freakazoid amaxiti epeidh eimai o monos pou ton exei dei, kai exei apistefto typo kai humor...

Ase pou o Lion-O einai pio magkas :P

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Edw kerdizei o Skrat ton Cartman...eleos diladi.Pou kanonika o Eric thaxe parei to velanidi,tha eixe katourisei mesa kai tha eixe anakatepsei me thiiko oxy kai tha to taize stous goneis tou Scrat kai meta tha taize ston Scrat ta koufaria tous

Δημοσ.
Edw kerdizei o Skrat ton Cartman...eleos diladi.

Ωχ! Καλά αυτό ούτε που το κοίταξα! Το θεωρούσα υπεραυτονόητο! Τελικά ή ψηφίζουν άνθρωποι που έχουν δει πολύ λίγα cartoon ή έχουμε λάθος αίσθηση του τι είναι δημοφιλές. Λες να είμαστε κλίκα;

Δημοσ.

zoiberg rules.

κατι δε παει καλα γενικα.

κατα τη γνωμη μου ο eric ειναι απο τους καλυτερους κακους σε cartoon(καλυτερους κακους?πο πο τι εγραψα παλι...)

ενω ο homer το καλυτερο ρεμαλι σε cartoon.

τελος παντων η γνωμη του καθενος ειναι υποκειμενικη κ πρεπει να τη δεχτουμε...

Δημοσ.

μπορει να ειναι αστειοι ο cartman και ο homer αλλα με τα επεισοδεια του liono μεγαλωσα και δεν προκειτε να προτιμησω τον homer αλλα ουτε και τον cartman αν και γελαω με τα southpark a cartman ποτε δεν μου αρεσε αλλα ο skrat ειναι πολυ καλος αυτη ειναι η αποψη μου

Δημοσ.

homer

cartman

(αν και νομιζω οτι λογω του "ειδους" των χαρακτηρων 8α επρεπε να ειναι:

Homer Simson VS Eric Cartman kai Coyote VS Bugs Bunny. τωρα ειναι σαν να συγκρινουμε ανομοια πραγματα..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...