vlachaquito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Just in case...ο Pinky είναι προφανώς από το (τουλάχιστον στην αρχή του) έξυπνο και πετυχημένο "Steven Spielberg presents the Pinky and the Brain" (the one is a genius the other's insane κατά το theme song). (οι χαρακτήρες υπήρχαν από το Animaniacs). Δύο ποντίκια απο πειράματα εργαστηρίου που πάνε να κατακτήσουν τον κόσμο. O pinky είναι ο ηλίθιος της παρέας και πέρα από όλες τις γκάφες του, χρησιμοποιούσε συχνά και λέξεις χωρίς νόημα *Poit* *NARF*... http://en.wikipedia.org/wiki/Pinky_and_the_Brain Ναι, το Homer ψήφισα thanx man tora pou mou eksigises sigoura ekana lathos pou pshfisa ton homer... OMGOMGOMGOMGOMG ALLA KSERO EGO EINAI OI EGATHETOI TOU CARTMAN POU THELOUN TON HOMER EKSO, DEN THA PERASEI OMOSSSS
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ε, λίγα για τον Pinky. Κατ'αρχάς από τη στιγμή που δεν τον έχεις δει, δεν έχεις δικαίωμα (κατά τα ethics μου), να ψηφίσεις. Εννοείτε βέβαια ότι ψήφισα Homer, γιατί μαζί με Cartman είναι οι (παντελώς) τοπ, όπως και οι αντίστοιχες σειρές Simpsons και South Park (ακόμα δε μπορώ να αποφασίσω ποιά μου αρέσει περισσότερο ). In fact, αυτό το τόπικ θα μπορούσε να ονομάζεται "Best Cartoon Character Ever: Featuring Cartman vs Homer in the Final Round!"
vlachaquito Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 sostos manuel kai ego etsi to vlepo...tha ksekinhso trellh diafhmish gia ton homer.. respect cartman alla homer is da god...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πάντως και ο Pinky είναι στις μεγάλες μου αδυναμίες. Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η σειρά. Μου φαινόταν πανέξυπνη η κεντρική ιδέα. Όταν ήμουν πιτσιρίκι γύρναγα σπίτι από το μπάσκετ για να κάτσω να την δώ! (την έδειχνε 9 η ώρα το βράδυ στο σταρ, οι ΑΘΛΙΟΙ!). Όλοι μου οι φίλοι με είχαν για σκότωμα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 την έδειχνε 9 η ώρα το βράδυ στο σταρ, οι ΑΘΛΙΟΙ!//. Χμ... για κάποιο λόγο εγώ βρίσκω εκείνη την εποχή ως τη χρυσή περίοδο του STAR. (Συνήθως δευτέρα) Έβαζε pinky and the brain (με υπότιτλους και όχι μεταγλωττισμένο) και στο καπάκι X-Files... Αχ, παλιοί καλοί καιροί. Όχι οπως τώρα που κατα τύχη και απο παραδρομή του δακτύλου στο τηλεκοντρολ (ή το roll του mouse στο pctv) μόνο περνάς απο το STAR -ειδικά στη νυχτερινή ζώνη... (Παρόμοιο μοτίβο ακολουθούσε και τις υπόλοιπες μέρες με άλλα cartoons λιγότερο ενδιαφέροντα (the mask, sylvester and tweety mysteries και δε θυμάμαι τι άλλο))
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Χμ... για κάποιο λόγο εγώ βρίσκω εκείνη την εποχή ως τη χρυσή περίοδο του STAR. (Συνήθως δευτέρα) Έβαζε pinky and the brain (με υπότιτλους και όχι μεταγλωττισμένο) και στο καπάκι X-Files... Αχ, παλιοί καλοί καιροί. Χμμ... ναι δεν έχεις άδικο. Σήμερα θα μου άρεσε, αλλά τότε ήμουν παιδάκι! Δεν ήθελα να κόβω το παιχνίδι για να πάω να δω παιδικά!
paschalia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 1 Lion-O (13) Dr Claw (4) 2 Kenny (11) Pink Panther (6) 3 Tom (12) Queen Vanda (2) 4 Pinky (6) Homer Simpson (11)
mxpert Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 1) Dr. Claw2) Pink Panther 3) Queen Vanda 4) Pinky 1 Lion-O : stranger_77x,Praetorian,Forensick,asmilon,snik,Puppet-Master, Manuel,Edgar,Str,sniper_206,DhZou,vlachaquito,ΑΝΤΩΝΗΣ Β (13) Dr Claw : KaizerSoze,mxpert,Giorgio P,harkouts (4) 2 Kenny : stranger_77x,Praetorian,Forensick,asmilon,snik, Puppet-Master,Manuel,Edgar,Str,sniper_206,vlachaquito (11) Pink Panther : KaizerSoze,mxpert,Giorgio P,DhZou,harkouts,ΑΝΤΩΝΗΣ Β (6) 3 Tom : stranger_77x,Forensick,asmilon,snik,Puppet-Master, Manuel,KaizerSoze,mxpert,Giorgio P,sniper_206,vlachaquito, harkouts,ΑΝΤΩΝΗΣ Β (13) Queen Vanda : DhZou (1) 4 Pinky : Forensick,asmilon,snik,Giorgio P,DhZou (5) Homer Simpson : mxpert,stranger_77x,Edgar,Praetorian,Str, Puppet-Master,Manuel,KaizerSoze,sniper_206,vlachaquito, harkouts,ΑΝΤΩΝΗΣ Β (12) :neutral: :neutral: :wink: :wink: :roll: :roll: ...εντάξει, έχει "ρεύμα" ο Homer και ο Τομ, αλλά όχι και έτσι !!!
paschalia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 5 Tweety VS Coyote 6 Stan Mars VS Kyle Browalofski 7 Yosemite Sam VS Porky Pig 8 Mumm-Ra VS Sylvester
asmilon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 1) Coyote 2) Stan Mars 3) Yosemite Sam 4) Mumm-Ra
stranger_77x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 1)Coyote 2)Kyle Browalofski 3)Yosemite Sam 4)Sylvester (poly proxorise o gazas mou fainetai)
Forensick Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Coyote Kyle Browalofski Yosemite Sam Sylvester
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.