Προς το περιεχόμενο

Best Cartoon Character ever: Regular Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1.Kabamaru Igano

2.Stewie Griffin (Family Guy)

3.Bender (Futurama)

4.Beavis (beavis & butthead)

(To alogo tou serifi tou diastimatos..--->epilaxon :P)

paratirisi: o kabamaru parolo pou stin ellada ekane treli epitixia genika de theoreitai idiaitera kalo anime kai den to kserei sxedon kanenas...:shock:einai diladi na travas ta mallia sou:shock:!!!

Δημοσ.

Λοιπον,επειδη η Πασχαλια μου παραπονεθηκε οτι οικειοποιηθηκα δικη της ιδεα,εγω αποχωρω απο το τοπικ,ας το αναλαβει αυτη γιατι εχει δικιο,τοχε πει πρωτη

Καλη συνεχεια

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145628&page=11&highlight=PROXY+topic

• Moderators
Δημοσ.

paratirisi: o kabamaru parolo pou stin ellada ekane treli epitixia genika de theoreitai idiaitera kalo anime kai den to kserei sxedon kanenas...:shock:einai diladi na travas ta mallia sou:shock:!!!

Όντως, κυρίως γιατί είναι κάποιας ηλικίας και δεν πολυαρέσει το παλιό animation που χρησιμοποιεί. Έχουν βγει και άπειρες σειρές anime.

Αλλά στην Ελλάδα η μεταγλώττιση της, (μαζί με τις απίστευτες φάτσες και καταστάσεις του ίδιου του anime) το ανέδειξε. Και προφανώς μιλώ για την πετυχημένη οικτρότητα της μεταγλώττισης και τις κορυφαίες φωνές όπως του παππού και του Σιρακάουα. (σε αντίθεση με άλλες μεταγλωττίσεις που έχουν καταστρέψει καρτούν με χαρακτηριστικά παραδείγματα -για μένα- τα Looney tunes που βάζει το star, το Dexter's Lab, τα PowerPuff Girls κλπ)

Δημοσ.

Μητσο , δεν με πειραζει που οικειοποιηθηκες κατι που ειχα σκεφτει κ πει παλιοτερα .

Με πειραξε που δεν αναφερθηκα καν .

Το παρον τοπικ ειναι δικο σου ,εσυ εχεις θεσει τους κανονες , εσυ το προχωρας κ αν θες βοηθεια σε κατι απλα πεστο .

Δημοσ.

τιμή και δόξα στους σκέφτες και δημιουργούς του τόπικ...

Δημοσ.

Oχι πασχαλια,εχεις δικιο.Δικια σου ιδεα,εσυ το κανεις το τοπικ.I'm out απο την οργανωση,απλα δινω 4αδα

1. Cartman

2. Eric Cartman

3. That fat kid from Southpark

4. "Hello mam',would you like us to shavel up the snow from your road for 8,000 dollars?-How about 15?-Oh,mam',please let loose that tight grip on my balls"

Δημοσ.

Λοιπον,η Πασχαλια μου ειπε πως δεν θελει να ασχοληθει.

Ηθελε απλα να πουμε "Μπραβο Πασχαλια,δικια σου ιδεα πριν 5 μηνες,τι καλα,κατσε εσυ,να το κανουμε εμεις μην κουραστεις"

Εγω τελειωσα απο το τοπικ,συγγνωμη απο τα παιδια που ποσταρανε,αν καποιος εχει ορεξη ας ασχοληθει,εγω θα ασχοληθω αν ειναι ΜΟΝΟ ΩΣ απλος πποσταδορος,αλλιως ας το κλειδωσει καποιος μοντ

Δημοσ.

Κανεις λαθος κ σε αυτο .

Αν ηθελα κατι τετοιο δεν θα στο ελεγα στο μσν , αλλα εδω .

Κ στην τελικη , δεν θ'απολογηθω κιολας επειδη σου ειπα τι με πειραξε σε οτι εκανες .

Υ.γ. Μιας κ το θετεις ετσι παρ'ολ'αυτα , θα το κανω εγω ( μη με πουνε κ οτι θελω μονο τις δαφνες ..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...