ata1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά λέω να αγοράσω το Orange C550, καμιά γνώμη? Κρυφός πόθος είναι το qtek 8500! Θα το βρώ λέτε πουθενά πιο φθηνό από 350ευρώ στο expansys? Παίζει βέβαια και το mpx220 αλλα συγκρίνεται με τα άλλα δυό? Το moto και το C550 είναι γύρω στα 170ευρώ και το qtek όπως είπα.
Innersense Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 φίλε πήρα πριν κανένα μήνα το 8310 (έχω αδυναμία στα Candy Bar κινητά) και έχω ξετρελαθεί απο τις δυνατότητες αυτών των μηχανημάτων! (ήθελα σστάνταρ μικρή συσκευή και όχι παντοφλέ τύπου PDA). ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυπόθεση για αγορά Windows Smartphone είναι η καλή διάθεση ότι θα ασχοληθείς αρκετές ώρες για ψάξιμο στο internet και "αγορά" των απαραίτητων εφαρμογών ώστε να φέρεις στα μέτρα σου την συσκευή. αν είσαι αποφασισμένος... go for it!
ata1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι και τα τρια windows είναι. Έχω εμπειρία από symbian όπου και εκεί το ψάξιμο είναι αρκετό για να "αγοράσεις" αυτά που θέλεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.