KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε σεις,καλουλι δεν ειναι??? Το 1ο μου ειχε αφησει μετριο-καλη εντυπωσουλα,σε φαση καλογυρισμενο κιετσι αλλα ελεγα "Ελα μωρε,μια απο τα ιδια" Το 2ο ομως ηταν λιγο πιο καλουλι,εχει αυτο το feeling της Σουπερ-ντουπερ-χαμενης στους αιωνες-συνομωσιες(κατι σαν την Dharma ενα πραγμα) που η αληθεια ειναι οτι ο βρωμο Μπραουν το εκανε πολυ μοδα με τους ΝταΒιντσιδες αλλα επισης αληθεια ειναι οτι καθε φορα γουσταρουμε... Παντως πηγαινει για βασικο αυτη την σεζον το σηριαλ.Νοτ ε μπαντ σταρτ
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μια χαρά σειρά φαίνεται να είναι. Ειδικά με το δεύτερο επεισόδιο που αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για μια απλή απαγωγή, σου προκαλεί το ενδιαφέρον και τουλάχιστον εγώ περιμένω τον θείο τρώγοντας τα νύχια μου...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Noμιζω οτι η πραγματικη αποδειξη οτι μου αρεσε ειναι οτι το 3ο που εστειλε ο θειος θα περιμενω υποτιτλους,εστω αγγλικους,για να το φχαριστηθω
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 tin vlepo kai ego kairo tha pao sto topic gia tis seires pio arga gia na sou po ta kainouria pou katevasa
poromenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 greek subs iparxei periptwsi na doume:P? agiosall akous?:p:p
KaizerSoze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 GAMAEI!!! Eida 1x3 kai enw exw den vlepw 1x4 giati thelei ypotitlous,exei leptomeries pou kalo einai na tis diavazeis Kathe episodeio kai kalytero... Xaraktires 0,skinothesia mia apo ta idia,dialogoi STAR kathe mera girw stis 11 pouxei tainia,ithopoia 1o etos sxoli kalwn texnwn alla...einai POLY DIASKEDASTIKO!!! Exei ekeini tin apoxaynwsi tou Lost "Ti sto diaolo ginetai edw',ton rythmo tou 24 kai exei arxizei na paizei me tipota parthriskeutikes/arxaies/den xeroume akoma ti organwseis POLY KALO kai amyalo...pure pop corn fun se ekdosi TV series Milisa me AgiosAll tha kanw subs mexri na arxisoun Smallville kai Jericho
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Kai emena tha einai apo tis agapimenes mou seires fetos. Poli kala ta 3 prwta episodes
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Apogoiteusi apo to 1x4 Afenos itan one-level-down se sxesi me ta 2 kai 3 alla den ftaiei auto... MIKRYNE poly to megethos tis synomwsias,oxi se apolytous arithmous alla san na PARAedwse nwris apanthseis...San na matheneis gia ton Henry apo tous Others sto 10o episodeio tou Lost...ELPIZW na min deixnei auto oti i epmneusi twn senariografwn pige mexri ekei... Tespa...gia peite...apo tis 2 parakatw eikones apo to 1x1 arxi-arxi,me tin Sarah/Nicky,bgazete kamia akri?
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι διορθωνει καποιο τεστ ορθογραφιας πρωτης-δευτερας δημοτικου. Εχει σημειωσει με "τικ" τις σωστες και με χ τις λαθος... Επισης στη δευτερη εχει και μια σφραγιδουλα με ενα βατραχακι για επιβραβευση μαλλον του μαθητη... Τωρα αν ολα αυτα σημαινουν κατι αλλο δεν παει το μυαλο μου...και δεν θυμαμαι αν ανεφερε πουθενα οτι η Sarah δουλευε με μικρα παιδια σαν δασκαλα, tutor ή σε καποιο ιδρυμα...
KaizerSoze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 A ναι ρε!!! Ναι,η τυπισσα ειναι δασκαλα,στο 4 εχει και συνεντευξη απο τα παιδακια... Σκατα,με το κωλοΛοστ βλέπουμε παντου στοιχεια...
GreekCharmed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ καλή σειρά έως τώρα μέσα στις προτιμήσεις μου για φέτος.
agiosall~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 greek subs iparxei periptwsi na doume:P?agiosall akous?:p:p Επειδή ο AgiOs είναι παντού και ακούει τα πάντα , ορίστε οι υπότιτλοι από το πρώτο επεισόδιο.
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Καλούλι indeed ....Μαλλον θα μπει στο προγραμμα..... Ρε παιδες (Ειμαι ακομα στο 2ο ....) στην υπογα τι σκ@τ@ ηταν αυτη η "πολη" ?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Στο 4 λενε οτι ηταν μια πολη πανω στην οποια χτιστηκε το νεο μερος της πολης
KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Φοβερο το 1χ5 Επανεφερε το "πυκνο μυστηριο",αντε γιατι στο 4 ενιωσα σαν να αναψαν τα φωτα σε αγγλικη παμπ στις 11 Να δειτε που ο αραπης ο βοηθος του,καποιο περιεργο ρολο βαραει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.