Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με image

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα:Πριν από αρκετό καιρό έβαλα στο pc μου ένα σκληρό δίσκο WD 80GB και τον χώρισα με το Partition Magic που έχει το hiren's boot cd σε δύο partitions των 40GB.Στο ένα έβαλα τα Windows XP Pro SP2 GR και στο άλλο data.Στη συνέχεια,αφού εγκατέστησα και ό,τι πρόγραμμα ήθελα(Office 2003,Photoshop 9 κλπ),έφτιαξα ένα image χρησιμοποιώντας το Norton Ghost 8 πάλι από το Hiren's Boot CD.Φτιάχτηκε μια χαρά σε ένα DVD και όποτε μου χρειάστηκε να κάνω restore image όλα λειτουργούσαν μια χαρά.Όμως κάποια στιγμή έβαλα και έναν WD 200GB ως primary slave με primary master τον 80GB βέβαια.Όμως όταν χρειάστηκε να κάνω restore image και έβαλα να το κάνει μου έβγαλε μήνυμα λάθους.....Ξαναδοκίμασα,πάλι τα ίδια.Έκανα format στον 80αρη και πήγα να το περάσω αλλά τίποτα πάλι.Οπότε έβγαλα την τροφοδοσία του 200αρη και ξαναδοκίμασα και τότε το πέρασε κανονικά το image....Όμως όταν έβαλα πάλι τον 200άρη δεν τον έβλεπε πια μέσα από τα windows!Ευτυχώς με το volkov commander μπόρεσα να επαναφέρω τα δεδομένα,αλλά έχω πρόβλημα,γιατί κάθε φορά που θέλω να περάσω το image πρέπει να αποσυνδέω τον 200άρη και μετά παθαίνει και πρόβλημα κλπ.Επιπλέον με τον 200αρη πάνω δεν μπορώ να φτιάξω καινούργιο image....Τί μπορώ να κάνω;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας....

Δημοσ.

Logika den tha eprepe na sinvenei afto.

Alla ego sti thesi sou tha ekana apo tin arxh install to Ghost(kalitera na valeis to 9) me ton 200ari epano sindemeno.

Kai an pali eixa problima tha evaza Acronis True Image(An thes dokimase kai afto)

Pote den me prodose.

Δημοσ.
Logika den tha eprepe na sinvenei afto.

Alla ego sti thesi sou tha ekana apo tin arxh install to Ghost(kalitera na valeis to 9) me ton 200ari epano sindemeno.

Kai an pali eixa problima tha evaza Acronis True Image(An thes dokimase kai afto)

Pote den me prodose.

Φίλε μου εφόσον τρέχω το Norton Ghost μέσα από το hiren's boot cd,το φορτώνω από command line,οπότε δεν το κάνω install....Δηλαδή απλά κάνω restart και φορτώνει το hiren.Μετά τρέχω το Norton Ghost και πάω να κάνω restore το image που έχω φτιάξει.Αλλά,όπως είπα και πρωτύτερα,όταν έχω πάνω τον 200άρη το restore δε γίνεται με τίποτα,ούτε και δημιουργία νέου image....Άν τον βγάλω και αφήσω μόνο τον 80άρη πάνω όλα κανονικά.....Αλλά όπως καταλαβαίνεις έτσι δε γίνεται δουλειά,είναι πολύ εκνευριστικό.....:evil:

Anyway,ευχαριστώ για τη βοήθεια.Άν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο,η βοήθειά του ευπρόσδεκτη.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...