pountos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 paidia kalispera mporei kapoios na mou pei kapoio site i programma pou na mporo na steilo free mynhmata apo pc se kinhto sthn ellada????????????????????????????????????
v-tidus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 file mou sto forum idi yparxei ena thread pou leei gia dwrean sms,an to psakseis tha to vreis.(einai ena site ekswterikou,den to exw dokimasei) An omws exeis dsl syndesi to pio pithano einai na exeis dwrean sms apo ton paroxea sou.p.x.stin otenet yparxei to www. cool4u.gr
nektarios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 an exeis cosmote mail.mycosmos.gr kane omws kai ena search sto forum sigoura 8a exoun dw8ei kai alles luseis
alexander703806 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ρε παιδια δεν μπορώ να βρώ καμια σελίδα ... και αυτό με τον παροχέα dsl δεν εχω χρόνο να το ψάξω, επίσης δεν μου λειτούργησαν όσες ιστοσελίδες βρήκα ,,,...,,, μήπως μπορείτε να μου πείτε οσες ιστοσελίδες ξέρετε .... plz help !!!
KnightRider Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που θες. http://www.txtme.gr
odigon Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 txtme.gr ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει...στελνεις και μηνυματα και δειχνει τον αριθμο σου και απλα εχει μια μικρη διαφημιση στο τελος του μηνυματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.