PaPpaS_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον, επειδη θελω να κσεφορτωθω τα 10μ. καλωδιο που ερχεται στο δωματιο μου για να πεσει πανω στο modem , αποφασισα υστερα απο ωριμη και συνετισμενη σκεψη , να χαλασω λεφτα... εεεε, να παρω ενα ασυρματο router. Ειμαι αναμεσα στο USR-9108 και Zyxel 660HW...Απο οτι βλεπω μεσα δω αυτα παιζουν περισσοτερο , οποτε και τα 2 καλα ειναι , αν και εχετε καποιο feedback πανω σε αυτα καλο θα ηταν να με ενημερωσετε... Η βασικη μου ερωτηση ειναι αλλη ομως... Επειδη η motherboard μου ειναι ψιλοτιγκαρισμενη δεν θα μπορεσω να βαλω PCI καρτα στο PC μου. Θα πρεπει να καταφυγω ειτε σε Mini-PCI ειτε σε USB... Επειδη συγκλινω για Mini-PCI , τι εχετε να πειτε επι του θεματος ( θα ειμαι γυρω στα 6-7μ. απο το router με εναν τοιχο ενδιαμεσα) και αν εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη μαρκα... Ευχαριστω διακαως και ανυπερθετως (ασχετο αλλα μου αρεσουν αυτες οι λεξεις)
PaPpaS_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μολις τωρα προσεξα οτι το mini-PCI ειναι για laptop , ενω νομιζα οτι ειναι PCI-x x1... Οποτε μου μενει μονο η USB επιλογη... Αν ξερετε κατι πειτε μου...
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 gia mena pare to zyxel oxi to usr .tha deiss kapoia parapona gia usr oxi omos gia to zyxel.den einai megali apostasi 6-7 metra kai me mia karta usb wi -fi tha pexeis mia xara.iparxei tis linksys alla oti kai na pareis pleon apo mia gnosti eteria ise mia xara.
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν με προλαβες,χεχε... Τελικα χτυπησα το USR και δεν εχς κανενα παραπονο ως τωρα , απο margin kai attenuation εχω σχεδον ιδανικες τιμες , κανενα προβλημα με port-forwarding ουτε με τις πολλαπλες συνδεσεις των torrent. Ωραιο και ευχρηστο web-interface , σεταριστηκε σχεδον μονο του στην αρχη. Τωρα θα δειξει με τον καιρο . Τελικα εβαλα PCI καρτα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου... Ευχαριστω και παλι...
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ma esi ipes oti den exeis pci slot i kano lathos.anyway.elpizo na pane ola kala kai na mineis ikanopoiimenos.anyway i pci i usb kai ta 2 se normal apostasi tha pexoun
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ειχα PCI slot ελευθερο αλλα υστερα απο ωριμη και εμπεριστατωμενη σκεψη ειπα να στειλω την καρτα capture που ειχα στο 1ο συρταρι του γραφειου μου , μεχρι να δω τι θα την κανω... Και ναι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ως τωρα , οχι τοσο απο θεμα αποδοσης(που ειμαι ευχαριστημενος 100%) αλλα απο θεμα οτι ολα μπηκαν και δουλεψαν trouble-free.ΜΕΓΑΛΗ υποθεση αυτο...
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 euxome panta etsi na ise ena happy user.alla kai usb na epernes entaxei tha isoun an kai oi pci einai ligo better kai exoun kai kerea dikia tous.
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη πηγα σε εναν φιλο μου που δουλευει στο τεχνικο τμημα ενος μαγαζιου και εχει φτιαξει αρκετα WLAN αυτο που μου ειπε ειναι οτι ναι μεν δεν εχουν προβλημα απο αποψη σηματος και ποιοτητας σηματος , αλλα ανα ωρες τρωνε φλασιες (USB , τι περιμενεις) και χανονται για κανα λεπτο . No big deal , αλλα σπαστικο. ΔΕν θελω να θαψω τα USB , ισως να φταινε και οι μαρκες που εχουν φερει στο μαγαζι.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 genikos opoia siskeui ine usb kai douleuei sinexeia den einai oti kalitero.ite auto legetai usb wi fi karta ite legetai usb modem.epidi pezoun rolo oi drivers tou chipset gia ta usb oi drivers gia to usb ti pragmata exeis pano sto mixanima.poloi parametroi diladi.kai ego exo exoteriko usb skliro kai kamia fora troeei kana kolima.eno px me firewire ise kalitera.to idio kai edo.
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Η παλια καλη PCI δεν παιζεται απο αποψη σταθεροτητας. Βεβαια εαν αποφασισει να κατσει καλα στην Motherboard. Διοτι ετσι και εχει τπτ προηγουμενα με το chipset(σε hardware επιπεδο) σου η με τις γυρω PCI καρτες (IRQ issues) , τοτε μπορει να φτυσεις απο λιγο εως πολυ αιμα για να την φερεις στα ισια της. Γενικως , η PCI εχει πλεονεκτημα την σταθεροτητα και το USB την συμβατοτητα και τουμπαλειν τα μειονεκτηματα τους.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 pleon me ta kainouria mobo poli diskola tha mplexeis me irq.idika sta xp diskolo na ginei kati ektos an exeis 100 kartes.
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Οντως . Εαν θυμαμαι καλα , καπου ειχα διαβασει οτι τα ΧΡ εχουν την δυνατοτητα να δινουν το ιδιο IRQ σε 2 καρτες και τους δινει κατι σαν ticket με polling.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Οντως . Εαν θυμαμαι καλα , καπου ειχα διαβασει οτι τα ΧΡ εχουν την δυνατοτητα να δινουν το ιδιο IRQ σε 2 καρτες και τους δινει κατι σαν ticket με polling. genikos pleon logon polon siskeuon kapoia irq ipoxretika mirazontai.ama anixeis kai to manual sou leei px oti to pci 3 exei koino irc apo default me to pc 5.alla oipoxreotika mirazeis ena irq se 2 siskeues pleon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.