Προς το περιεχόμενο

ADSL σε PSTN ή ISDN ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΙSDN και σκέφτομαι να βάλω ADSL μιας και ανοίξαν πόρτες στην περιοχή μου, αλλά ανοίξαν μόνο σε PSTN προς το παρόν. Μπορώ με PSTN γραμμή να είμαι ταυτόχρονα στο ίντερνετ και να μιλάω στο τηλ.?

Δημοσ.
Έχω ΙSDN και σκέφτομαι να βάλω ADSL μιας και ανοίξαν πόρτες στην περιοχή μου, αλλά ανοίξαν μόνο σε PSTN προς το παρόν. Μπορώ με PSTN γραμμή να είμαι ταυτόχρονα στο ίντερνετ και να μιλάω στο τηλ.?

Ανετα φίλε μου.Αυτό είναι το adsl.!!!

Δημοσ.

Μπορεις αλλα μονο με μια γραμμη φωνητικη.:-D :-D :-D Και αυτο λογω pstn και οχι λογω adsl.:-D Υπ οψιν θα πληρωσεις για την ...υποβαθμιση της γραμμης σε pstn.:twisted: :twisted:

Δημοσ.

Μεινε σε ISDN. 5€ μονο η διαφορα και εχεις και δωρεαν αναγνωρηση κλησης. Για αναγνωριση κλησης σε PSTN χρεωνεσαι!

Ασε που οπως ειπε και ο φιλος μου ο Γιαννης ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να σου υποβαθμισουν τη γραμμη!!!! :D

Δημοσ.

το πάγιο της ISDN είναι κατά 3 ευρω/μήνα ακριβότερο από το πάγιο της PSTN με αναγνώριση κλήσεων. η μετατροπή θα σου κοστίσει 15 ευρω. άρα η απόσβεση των χρημάτων της μετατροπής θα γίνει σε 5 μήνες. σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να υποβαθμιστείς σε PSTN, αν θες να βάλεις aDSL τώρα.

Δημοσ.
Κι εγω νομιζω οτι μιας και εγινε η αρχη θα βαλουν και adsl over isdn συντομα.Αλλα παρε και ενα τηλ και ρωτα.Υπαρχει ...μικρη πιθανοτητα να ξερουν.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ti shmainei ayto giati kai ego isdn exo kai endiaferomai gia adsl/

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία!!!

Στο σπίτι μου έχω 2 τηλέφωνα(pstn) και περιμένω να ενεργοποιηθεί η adsl μου!θα χρειαστεί να βάλω και στα 2 τηλέφωνα φίλτρα?Θα λειτουργούν κανονικά οι 2 συσκευές?

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Αναμένω τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια απορία!!!

Στο σπίτι μου έχω 2 τηλέφωνα(pstn) και περιμένω να ενεργοποιηθεί η adsl μου!θα χρειαστεί να βάλω και στα 2 τηλέφωνα φίλτρα?Θα λειτουργούν κανονικά οι 2 συσκευές?

Λογικά στην συσκευασία του εξοπλισμού για το adsl θα πρέπει να υπάρχουν και 2 φιλτράκια που θα πρέπει να τα βάλεις πριν απο τις τηλεφωνικές συσκευές.

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια απορία!!!

Ναι θα πρέπει να βάλεις και στις δύο συσκευές φίλτρα.Βέβαια,αν θες στην πρίζα που θα συνδέεται το ADSL modem ή ο router να λειτουργεί και τηλεφωνική συσκευή,τότε θα χρειαστείς διαχωριστή(splitter).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...