turist Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ΙSDN και σκέφτομαι να βάλω ADSL μιας και ανοίξαν πόρτες στην περιοχή μου, αλλά ανοίξαν μόνο σε PSTN προς το παρόν. Μπορώ με PSTN γραμμή να είμαι ταυτόχρονα στο ίντερνετ και να μιλάω στο τηλ.?
rallis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ΙSDN και σκέφτομαι να βάλω ADSL μιας και ανοίξαν πόρτες στην περιοχή μου, αλλά ανοίξαν μόνο σε PSTN προς το παρόν. Μπορώ με PSTN γραμμή να είμαι ταυτόχρονα στο ίντερνετ και να μιλάω στο τηλ.? Ανετα φίλε μου.Αυτό είναι το adsl.!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ΙSDN και σκέφτομαι να βάλω ADSL μιας και ανοίξαν πόρτες στην περιοχή μου, αλλά ανοίξαν μόνο σε PSTN προς το παρόν. Μπορώ με PSTN γραμμή να είμαι ταυτόχρονα στο ίντερνετ και να μιλάω στο τηλ.? Μπορεις αλλα μονο με μια γραμμη φωνητικη. :-D Και αυτο λογω pstn και οχι λογω adsl. Υπ οψιν θα πληρωσεις για την ...υποβαθμιση της γραμμης σε pstn.:twisted: :twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μεινε σε ISDN. 5€ μονο η διαφορα και εχεις και δωρεαν αναγνωρηση κλησης. Για αναγνωριση κλησης σε PSTN χρεωνεσαι! Ασε που οπως ειπε και ο φιλος μου ο Γιαννης ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να σου υποβαθμισουν τη γραμμη!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγω νομιζω οτι μιας και εγινε η αρχη θα βαλουν και adsl over isdn συντομα.Αλλα παρε και ενα τηλ και ρωτα.Υπαρχει ...μικρη πιθανοτητα να ξερουν. :mrgreen:
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 eine 10 euro parapano to 2mino an thymame kala.. se sxesi me pstn omos exei tis eukolies tou ISDN mi ksexnas an den eine provlima ta 10 euro to 2mino bale to over isdn.
pao132003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 το πάγιο της ISDN είναι κατά 3 ευρω/μήνα ακριβότερο από το πάγιο της PSTN με αναγνώριση κλήσεων. η μετατροπή θα σου κοστίσει 15 ευρω. άρα η απόσβεση των χρημάτων της μετατροπής θα γίνει σε 5 μήνες. σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να υποβαθμιστείς σε PSTN, αν θες να βάλεις aDSL τώρα.
louben Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγω νομιζω οτι μιας και εγινε η αρχη θα βαλουν και adsl over isdn συντομα.Αλλα παρε και ενα τηλ και ρωτα.Υπαρχει ...μικρη πιθανοτητα να ξερουν. :mrgreen: Ti shmainei ayto giati kai ego isdn exo kai endiaferomai gia adsl/
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ti shmainei ayto giati kai ego isdn exo kai endiaferomai gia adsl/ Συνηθως ο ΟΤΕ οταν βαζει δυνατοτητα για dsl σε pstn γραμμη μετα γρηγορα βαζει και για isdn.:???:
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά έχω μια απορία!!! Στο σπίτι μου έχω 2 τηλέφωνα(pstn) και περιμένω να ενεργοποιηθεί η adsl μου!θα χρειαστεί να βάλω και στα 2 τηλέφωνα φίλτρα?Θα λειτουργούν κανονικά οι 2 συσκευές? Ευχαριστώ για την βοήθεια! Αναμένω τις απαντήσεις σας!
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι πρέπει να βάλεις και στις 2 συσκευές φίλτρα για να μην ακούς παράσιτα και να μην αποσυνδέεσε απ το ίντερνετ.
notorious20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 kai malista an den yparxun kai filtra poy einai taytoxronos kai splitter etsi mporeis stin idia mpriza na exeis kai modem adsl kai tilefoniki syskeyi xoris kanena provlima.....
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά έχω μια απορία!!!Στο σπίτι μου έχω 2 τηλέφωνα(pstn) και περιμένω να ενεργοποιηθεί η adsl μου!θα χρειαστεί να βάλω και στα 2 τηλέφωνα φίλτρα?Θα λειτουργούν κανονικά οι 2 συσκευές? Ευχαριστώ για την βοήθεια! Αναμένω τις απαντήσεις σας! Λογικά στην συσκευασία του εξοπλισμού για το adsl θα πρέπει να υπάρχουν και 2 φιλτράκια που θα πρέπει να τα βάλεις πριν απο τις τηλεφωνικές συσκευές.
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά έχω μια απορία!!!Στο σπίτι μου έχω 2 τηλέφωνα(pstn) και περιμένω να ενεργοποιηθεί η adsl μου!θα χρειαστεί να βάλω και στα 2 τηλέφωνα φίλτρα?Θα λειτουργούν κανονικά οι 2 συσκευές? Ευχαριστώ για την βοήθεια! Αναμένω τις απαντήσεις σας! Ναι θα πρέπει να βάλεις και στις δύο συσκευές φίλτρα.Βέβαια,αν θες στην πρίζα που θα συνδέεται το ADSL modem ή ο router να λειτουργεί και τηλεφωνική συσκευή,τότε θα χρειαστείς διαχωριστή(splitter).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.