ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω ενα dvd το οποίο περιέχει ενα γάμο και θέλω να κάνω ενα αντίγραφο αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα χρησιμοποιώντας το dvd shrink μόλις φτάνει η ανάλυση στο τέλος και ενώ απομένουν 2 δευτερόλεπτα σταματάει και δεν συνεχίζει . Τι μπορώ να κάνω παιδιά δοκίμασα και με το dvd fab και εκει εχω το ιδιο πρόβλημα , το βίντεο οταν το έβαλα να παίξει σε εκείνο το σημείο απλως κόλησε για λίγο αλλά δεν με ενδιαφέρει μπορώ να κόψω τα τελευταία δεύτερα δεν πειράζει . .
Ang_video Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 τοτε δοκιμασε να κανεις re-author (ειναι η επιλογη διπλα στο full disk) μηπως και ξεπερασει το σημειο με το προβλημα . Το θεμα ειναι οτι τα dvd player εχουν ενα (μεγαλο) βαθμο ανοχης σε λαθη. Μπορει δηλαδη να παιξει ενα δισκακι με γρατσουνιες . Το dvdshrink ομως οχι . Γι αυτο κανε reauthor και επελεξε set start/end frames . στο end δωσε λιγα καρε πριν το σημειο με το προβλημα . δεν ξερω εαν θα πιασει το κολπο μπορεις ομως να δοκιμασεις .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολυ ang εγινε τελικά η δουλειά με το nero vision express
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.