Προς το περιεχόμενο

Μπορω να παω τα email και το site αλλου?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση vivodi και φιλοξενια site και email [email protected]

Επειδη εχω συνεχη προβληματα με τα email και επειδη για να αλλαξω παροχεα πρεπει να περιμενω διακοπες- συνδεσεις μπορω να διατηρησω τη συνδεση και να τη μετατρεψω σε απλη και να παω τα email και το site αλλου?

(Αλλα σαν outgoing server πρεπει παλι να ειναι της Vivodi οποτε δε σωζομαι?)

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω προβλημα με τον smtp τους οποτε πρεπει να αλλαξω και συνδεση υποχρεωτικα

Ποιος provider ειναι καλυτερος για τα emails? γιατι η vivodi ειναι για σφαλιαρες

Δημοσ.

λογω spam κτλ κτλ ολοι οι providers παρουσιάζουν κατα καιρούς προβλήματα .γενικα οπου και να εχεις το site η το email (για εισερχόμενα ) ειναι καλύτερο για smtp να χρησιμοποιεις αυτόν που εχει ο provider της σύνδεσης σου. Τωρα για καλο...αναλογα το τι εννοεις προβλήματα και για σφαλιάρες ...θα σου πρότεινα καποιον απο τους μεγάλους . Δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιείς τον smtp της σύνδεσης σου. Μπορείς απλά να κάνεις smtp authentication και να βάζεις οποιον θες.

Δημοσ.

περιπου 2 φορες την εβδομαδα ή δε φευγουν τα emal ή δεν ερχονται για ωρες

οταν προκειται για εταιρεια οπου υπαρχουν 200 επειγοντα email τη μερα δεν γινεται ετσι δουλεια

Δημοσ.

ok ευχαριστω

για να μη μεινω χωρις συνδεση και email σκεπτομαι να κανω σε αλλη γραμμη τη νεα συνδεση και μετα να κοψω την παλια

αλλα δεν ξερω τι θα παιχτει στην αλλαγη και πως θα πανε τα email kai to site απο τη vivodi στον Οτε πχ γιατι το εμαιλ θα παραμεινει ιδιο [email protected]

πρεπει μαλλον οταν ειναι ετοιμη η νεα συνδεση να κοπει απο την vivodi και να μπει αμεσως στη νεα ωστε να λειτουργησουν αμεσως τα email

τωρα κατα ποσο γινεται αυτο δεν ξερω

Δημοσ.

katarxin xekina tin deuteri sindesi gia na ine etimi.meta bale ton diakomistis px tis otenet i tis forthnet gia na stelneis email.afou telioseis kai me auto zita na ginei i allagi tou domain opos kai gia ta email.tora gia to poso apeutheias ginetai den xero.giati tha xriastei kai kapoies ores gia na enimerothoun oi dns ktl ktl.to pio pithano ine oti tha iparxei poli mikro downtime.

Δημοσ.

Θα μιλήσεις με τον provider που θες να παρεις την φιλοξενία, και θα τους δώσεις το password του domain σου. Μετά σχεδόν ταυτόχρονα θα ενημερωθούν οι DNS servers, κάθε 6 ώρες γίνεται αυτό νομίζω, και θα είσαι πλέον κάτω απο τον νέο provider. Η διακοπή θα είναι πολύ μικρή και ενδεχομένως χαθούν μερικά emails χωρίς να είναι απόλυτο αυτό.

Αν μιλήσεις πάντώς με τον νέο σου isp θα σου πούν αναλυτικά τι θα γίνει. Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να φτιάξεις τα emails σου σε αυτούς μεσω ενός web interface διαχείρησης που θα σου δώσουν. Στο Outlook Express, ή σε όποιο client για email έχεις, η μόνη αλλαγή θα είναι τα pop και smtp servers.

Αν έχεις απορία, εδώ είμαστε πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...