Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα μετά απο την αναβάθμιση της Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. Πρίν γίνει η αναβάθμιση σε 2048 κατέβαζα σταθερά με 115 kb ,με το που έγινε η αναβάθμιση και είδα στο system tray ότι συνδέθηκα με 2048 αρχισα να κατεβάζω με 65-70 kb. μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? και στα τεστ που έκανα στα 65 με βγάζει.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Γραμμή 2 Mbit και ζήτημα να πιάσω 70 Kb/s.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας ελπίσουμε πώς φταίνε οι αναβαθμίσεις (ο Θεός να τις κάνει...)

Δημοσ.

Το πιο πιθανον ειναι οτι αναβαθμιστηκε η γραμμη αλλα ο isp ακομα παραμενει στα 1024.Ο λογος τωρα που αντι να κατεβαζεις με περισσοτερο κατεβαζεις με λιγοτερο ειναι οπως ειπαν και τα παιδια οτι ακομα ειμαστε σε περιοδο αναβαθμισεων και ειναι λογικο να υπαρχουν σκαμπανεβασματα!!

Υπομονη...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι από χθες, και έχει να κάνει με κάποια κυκλώματα που κόπηκαν προς το εξωτερικό, αλλά απ' ό,τι βλέπω τώρα και με ένα ping στο http://www.forthnet.gr ούτε και στο εσωτερικό τα πάμε καλά [272ms για το forthnet.gr, τι πράγμα!!??]. Για το πρώτο (για το δεύτερο δεν ξέρω τι γίνεται ή μήπως το πρόβλημα το έχω εγώ στη γραμμή μου τώρα) δείτε και εδώ (ασχέτως ότι λέει solved, αυτό δεν ισχύει),

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=46377

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα μετά την αναβάθμιση.

Στη Δάφνη (Κόμβος Δάφνης), οι γονείς μου χρησιμοποιούσαν την 512 Forthnet απροβλημάτιστα από τις 15 Ιούνιου, από τότε που αναβαθμίστηκαν οι γραμμές 4 στις 5 δε συγχρονίζει και για να συγχρονίσει πρέπει να βγει η μπρίζα του τηλεφώνου και να ξαναμπεί.

~?~ Και άντε δώσε στη μαμά σου οδηγίες μέσω τηλεφώνου για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους...

Δημοσ.

Κι ένα update για το θέμα με τα υψηλά pings που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, τελικά ήταν θέμα της δικιάς μου γραμμής γιατί την έκλεισα και έκανα σύνδεση ξανά και τώρα τα pings είναι σε φυσιολογικά επίπεδα....

Δημοσ.

η forthnet πάντως όταν υπάρχει πρόβλημα δεν απαντάει στο τηλ με τίποτα. Πόσα τηλέφωνα έχουν στο τηλεφωνικό κέντρο? 1 ή 2?

Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν και βλέπουμε.

Δημοσ.

Σε μενα δεν εγινε ακομα η αναβαθμιση αλλα το τελευταιο διαστημα η ταχύτητες ειναι απελπιστικές. Ενω τους προηγουμενους μηνες ειχα ταχυτητα το maximun 110kb/sec τωρα βλεπω να εχει πεσει μεταξυ 65-80kb/sec. Εκτος εαν δεν εγινε κατι αλλο πιστευω οτι εχουν δώσει η ΟΤΕΝΕΤ και FORTHNET παρα πολλες συνδεσεις 1024 με αποτελεσμα να εχει φρακαρει το DSLAM μου. Τετοιο προβλημα ειχα στο παρελθον οταν ειχα 384 και αναβαθμιζοντας σε 1024 δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Γραμμή 2 Mbit και ζήτημα να πιάσω 70 Kb/s.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας ελπίσουμε πώς φταίνε οι αναβαθμίσεις (ο Θεός να τις κάνει...)

Mια από τα ίδια και εδώ. 65 με το ζόρι και όχι όλες τις ώρες της ημέρας...

Δημοσ.
δεν μπορώ να τους βρώ με τίποτα στη forthnet ακόμα περιμένω...

Εντάξει μην απελπίζεσαι άμα περιμένεις 15-20λεπτά θα το σηκώσουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ με 384 forthnet κατέβαζα σταθερά με 40kb/s και μετά την αναβάθμιση με σκαμπανεβάσματα από 75 και πέφτω μπορεί και στα 45kb/s.(Ν. Ιωνία)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...